sto je Inzaghi na tribinama?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakva akcija.
I El nam odmah proigrao.
Trpaaaaaj.
I El nam odmah proigrao.
Trpaaaaaj.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
El Saravi 
e **** ga Zapata
umjesto da pusti malca jos jedan da uvali
e **** ga Zapata
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ljudi počeli igrati čim je Inzaghi otjeran sa klupe od strane sudije.
I opet gluposti. Bolji si, vodiš 3 razlike i on umjesto El Shaarawya uvodi odbradbenog Zapatu. Halo Mastour, halo bilo ko od mladih igrača.
I opet gluposti. Bolji si, vodiš 3 razlike i on umjesto El Shaarawya uvodi odbradbenog Zapatu. Halo Mastour, halo bilo ko od mladih igrača.
TOOOOOO FARAON, NAPUSITE MU SE KURCINE HEJTERI
da se razumijemo, ja sam za tog momka uvijek bio i vjerovao u njega dok su ga drugi pljuvali, tjerali na posudbe i pi.zde materine... e eto vam ga sad
kakva cudna utakmica i rezultat, ja evo tek sad usao u rezultate i vidio, nisam ocekivao da budem iskren.
drago mi je radi pazza, oprostajni stoti gol, hvala ti.
naravno, kvota crvenog kartona po utakmici zadovoljena
da se razumijemo, ja sam za tog momka uvijek bio i vjerovao u njega dok su ga drugi pljuvali, tjerali na posudbe i pi.zde materine... e eto vam ga sad
kakva cudna utakmica i rezultat, ja evo tek sad usao u rezultate i vidio, nisam ocekivao da budem iskren.
drago mi je radi pazza, oprostajni stoti gol, hvala ti.
naravno, kvota crvenog kartona po utakmici zadovoljena
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ode Galijani po Ancelotija ili Emerija 
p.s.
kopirano sa fb:
Maurizio Pistocchi: "Prema mojim izvorima - istim onima kojima sam znao 6 mjeseci ranije da će Seedorf preuzeti Milan, Mancini Inter - Unai Emery je potpisao za Milan."
p.s.
kopirano sa fb:
Maurizio Pistocchi: "Prema mojim izvorima - istim onima kojima sam znao 6 mjeseci ranije da će Seedorf preuzeti Milan, Mancini Inter - Unai Emery je potpisao za Milan."
Zadnja izmjena: Champion1, dana/u 24 maj 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN!
Opet Pippo čuvao rezultat 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ali koja retardirana izmjena Saravi - Zapata, a vec ima onog malca Molfetu na klupi
sto je najgore, ne znam koliko je do inzagija jer je tip bio na tribinama koliko do tasotija... eto ko je jedan od glavnih krivaca, zamaskirao se i sakrio iza svih, a jadni pipo kupi sve uvrede i kritike
daj boze da je tacno to za emerija
sto je najgore, ne znam koliko je do inzagija jer je tip bio na tribinama koliko do tasotija... eto ko je jedan od glavnih krivaca, zamaskirao se i sakrio iza svih, a jadni pipo kupi sve uvrede i kritike
daj boze da je tacno to za emerija
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Odkad mi nismo 3:0 nekoga dobili
Bravo Faraon,bas mi je izmamio srecu i osmijeh na lice. Nadam se da ce ga povrede zaobici narednu sezonu,ostalo znam da ce on odraditi.
Drago mi je i za Pazzu,hvala mu na svemu sto je ucinio (mada se jos uvjek potajno nadam da on ostaje sa nama,kao back up nekom novom napadacu
)
Dajte nam Emery-a,molim vas
Naslucujem mnogo bolju iducu sezonu,Forza Milan!!
Bravo Faraon,bas mi je izmamio srecu i osmijeh na lice. Nadam se da ce ga povrede zaobici narednu sezonu,ostalo znam da ce on odraditi.
Drago mi je i za Pazzu,hvala mu na svemu sto je ucinio (mada se jos uvjek potajno nadam da on ostaje sa nama,kao back up nekom novom napadacu
Dajte nam Emery-a,molim vas
Naslucujem mnogo bolju iducu sezonu,Forza Milan!!
Boa večeras bio na San Siru. Još nam i on treba 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ako i zadnju uvjerljivo pobjedimo ostaje nama Inzagi 
Stvarno,koji retard treba biti da pri rezultatu 3:0 uvodis j.....g zapatu
Stvarno,koji retard treba biti da pri rezultatu 3:0 uvodis j.....g zapatu
Il Club più titolato al mondo!
- IlFantasista
- Kontakt:
Ne znam koliko bi Ancelotti bio dobar izbor za ovaj Milan. Milanu treba prije svega neki trener koji zna igrati ligaška takmičenja, a uz dužno poštovanje Ancelotti i nije neki stručnjak za ligu, u posljednjih 15 godina vodio je neke od najjačih svjetskih ekipa i možda najjače ekipe u ligama u kojima je radio i uzeo je svega tri titule prvaka. On je više za knock-out sistema, kao Benitez.
Po meni bi za Milan najbolji izbor bio Conte, ne znam koliko je on dostupan. Po pitanju Emerya sam skeptičan, Španac u Seriji A gdje se igra potpuno drugačiji fudbal, primjer je Luis Enrique...
Mada u suštini, danas i trener nije tolika prevaga koliko je to kvalitet igrača, ko god dođe na klupu bez tri ili četiri super pojačanja neće doći do velikog iskoraka.
Po meni bi za Milan najbolji izbor bio Conte, ne znam koliko je on dostupan. Po pitanju Emerya sam skeptičan, Španac u Seriji A gdje se igra potpuno drugačiji fudbal, primjer je Luis Enrique...
Mada u suštini, danas i trener nije tolika prevaga koliko je to kvalitet igrača, ko god dođe na klupu bez tri ili četiri super pojačanja neće doći do velikog iskoraka.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemoj samo Anchelotija taj da spada u najveći vrh onda bi sa onakom ekipom Milana osvajo svake godine ligu prvaka ,a ne gubio zaostatak od 4-1 protiv deportiva,odnosno Liverpoola 3-0..bolje rečeno..samo Conte,Klopp ili ovaj Emery dolazi u obzir nitko više ...Conte vratio Juventus u sami vrh,Klopp svaka riječ je suvišna..Emery,pogledaš spanjolsku ligu i odlicne stvari uradio sa Sevillom.odbrana evropa lige im se smješi
i Još jednom da se poklonim velikom majstoru..gospodaru šesnesterca..sjajnog igrača koji nikad nije dobio pravu šansu ..
http://www.germanijak.hr/vijesti/video- ... nstvu/9839

i Još jednom da se poklonim velikom majstoru..gospodaru šesnesterca..sjajnog igrača koji nikad nije dobio pravu šansu ..
http://www.germanijak.hr/vijesti/video- ... nstvu/9839
Ma joj ljudi moji, nismo mi u poziciji da biramo vec nam je bukvalno "daj sta das", nama hitno treba neko jer bez jakog trenera mi nemamo nista traziti ni iduce sezone.
Pa ako je to Anceloti, super, dovedi Ancelotija, koga briga kakve je rezultate imao prije.
Ja se i dalje nadam Emeriju dokle god postoji i 1% sansi da dodje, al' sta ako ne bude zelio doci, da ne nabrajam Contea ili Klopa, tek za njih nemamo nikakvih sansi. Zato kazem, Anceloti bog i ne moze bolje od njega, od ovo malo dostupnih kvalitetnih trenera ostaje upravo on i niposto ne smijemo prokockati sansu dovesti ga.
Pa ako je to Anceloti, super, dovedi Ancelotija, koga briga kakve je rezultate imao prije.
Ja se i dalje nadam Emeriju dokle god postoji i 1% sansi da dodje, al' sta ako ne bude zelio doci, da ne nabrajam Contea ili Klopa, tek za njih nemamo nikakvih sansi. Zato kazem, Anceloti bog i ne moze bolje od njega, od ovo malo dostupnih kvalitetnih trenera ostaje upravo on i niposto ne smijemo prokockati sansu dovesti ga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ancelotti je tek završio sezonu kao i Klopp, Emery još nije završio svoju a Conte je jedino takoreći slobodan iako ima svojih obaveza. Bio je sinoć na utakmici, sad jeli to zbog nekih igrača ili sastanka sa našim rukovodstvom nije poznato. Nekako bih volio Emerya ili Kloppa koji će po svemu sudeći na klupu Reala ako Ancelotti ode. Sad hoće li neko od njih doći ili ćemo opet svjedočiti nekom eksperimentu. Ipak mislim da se neće još ništa znati dok se naša sezona ne završi. Samo da se to sve brzo završi da odmah počnu slagati kockice za sljedeću sezonu.
Za Contea sam skoro siguran da neće doći, čovjek vodi reprezentaciju i mislim da od njega nema ništa sigurno bar dok se ne završi Euro 2016-te.
Klopp je vjerovatno rezervisan za trenutne TOP Europske klubove tipa Real, City i tako to. Za Emery-a ne znam, njega bih najprije volio na klupi Milana ali ipak mislim da on ostaje u Sevilli (ako osvoje EL) jer onda igraju Ligu Prvaka iduće godine.
Carlito mi je tu najrealnija opcija iako se ne bih čudio da gospoda izađu u javnost sa obavijesti da se Pippu daje još jedna šansa ili da dovode nekog anonimusa tipa trenera Cesene recimo
Klopp je vjerovatno rezervisan za trenutne TOP Europske klubove tipa Real, City i tako to. Za Emery-a ne znam, njega bih najprije volio na klupi Milana ali ipak mislim da on ostaje u Sevilli (ako osvoje EL) jer onda igraju Ligu Prvaka iduće godine.
Carlito mi je tu najrealnija opcija iako se ne bih čudio da gospoda izađu u javnost sa obavijesti da se Pippu daje još jedna šansa ili da dovode nekog anonimusa tipa trenera Cesene recimo
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Danas su favoriti Montela i Sarri, dok se čak pominje i Brochi
Il Club più titolato al mondo!
Ako Carlo odbije onda će sigurno Emery da dođe, što bih ja najviše i volio.
Drago mi je zbog Mastallia što je debitovao, sturio se od radosti na kraju tekme
Kontam da je uveo Zapatu da se i on oprosti od San Sira
Drago mi je zbog Mastallia što je debitovao, sturio se od radosti na kraju tekme
Kontam da je uveo Zapatu da se i on oprosti od San Sira
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.