Zeleni ste vi jos.Viper je napisao/la:Ekipa sa najvise datih golova, najvise pobjeda, najvise bodova u sve 3 lige i sa najboljim strijelcem 3. lige - FK KOCKARI
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bravo mii..tri komada i to je to..uzivaj druze..VolimTz je napisao/la:Bilder - Spartans 2-3
Pintol je pogodio Lorient - Monaco (0-1) a Head Hannover - Freiburvg (2-1). Prepravite, ja pijan opet vidim da smo dobili.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Prva liga braćalice, mnogo smo jaki. Čestitam kolegama, da nisam pretjero večeras još bi jednu potego u to ime.pintol_TM87 je napisao/la:Bravo mii..tri komada i to je to..uzivaj druze..VolimTz je napisao/la:Bilder - Spartans 2-3
Pintol je pogodio Lorient - Monaco (0-1) a Head Hannover - Freiburvg (2-1). Prepravite, ja pijan opet vidim da smo dobili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Da i zvanicno u moje ime i u ime saveza cestitam:
Topnicima na osvojenoj tituli.
Zadnjoj klupi na osvajanju druge lige i ulaska u prvu ligu.
Kockarima na osvajanju trece lige i ulasku u drugu ligu.
Takodje cestitam Jedinstvu i Spartans FC na ulasku u 1.ligu a Grizzliesima i Gromovima na ulasku u 2.ligu.
Cestitke i najboljim strijelcima 13.sezone
Babinho (FK Topnici) i Patrice_Evra_3 (Jedinstvo Manchester) sa po 16 pogodaka.
Zahvaljujem svima na doprinosu u 13.sezoni i vidimo se u 14.sezoni.
Molio bi sve da svoje prijedloge o promjeni pravilnika na vrijeme (bar 10-15 dana prije 14.sezone) dostave da bi se o istima moglo glasati.
Uredjene su :
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=958
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469
Topnicima na osvojenoj tituli.
Zadnjoj klupi na osvajanju druge lige i ulaska u prvu ligu.
Kockarima na osvajanju trece lige i ulasku u drugu ligu.
Takodje cestitam Jedinstvu i Spartans FC na ulasku u 1.ligu a Grizzliesima i Gromovima na ulasku u 2.ligu.
Cestitke i najboljim strijelcima 13.sezone
Babinho (FK Topnici) i Patrice_Evra_3 (Jedinstvo Manchester) sa po 16 pogodaka.
Zahvaljujem svima na doprinosu u 13.sezoni i vidimo se u 14.sezoni.
Molio bi sve da svoje prijedloge o promjeni pravilnika na vrijeme (bar 10-15 dana prije 14.sezone) dostave da bi se o istima moglo glasati.
Uredjene su :
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=958
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bravo Gromovi,odigrali smo ovu utakmicu pravo timski i rezultat nije izostao
Ovo je ujedno bila moja zadnja utakmica nakon dugogodisnjeg staza u ovim ligama.Postigao sam vise od stotinu pogodaka,bio par puta najbolji strijelac lige ali zadnjih sezona nije bas islo a i radi privatnih obaveza nekad nisam stigao tipovati.A sljedecu sezonu tesko da cu stici sve redovno tipovati radi obaveza tako da mislim da je najbolje da me neko zamjeni.Zelim vam puno srece u cvajti i u privatnom zivotu,da udjete aBd u prvu ligu i da nadjete dobrog igraca da me zamjeni
Ovo je ujedno bila moja zadnja utakmica nakon dugogodisnjeg staza u ovim ligama.Postigao sam vise od stotinu pogodaka,bio par puta najbolji strijelac lige ali zadnjih sezona nije bas islo a i radi privatnih obaveza nekad nisam stigao tipovati.A sljedecu sezonu tesko da cu stici sve redovno tipovati radi obaveza tako da mislim da je najbolje da me neko zamjeni.Zelim vam puno srece u cvajti i u privatnom zivotu,da udjete aBd u prvu ligu i da nadjete dobrog igraca da me zamjeni
U ovom trenutku mozemo reci da su Topnici najtrofejnija ekipa u ovom takmicenju.

Nema se tu sta vise reci

Nema se tu sta vise reci

Kapitenu naš, sretno ti u privatnom životu i navrni nekad opet na forum, da vidiš kako Gromovi napreduju.zenicanin je napisao/la:Bravo Gromovi,odigrali smo ovu utakmicu pravo timski i rezultat nije izostao![]()
A mi ćemo valjda naći dobru zamjenu za tebe, Gromovi od ovog trenutka kreću u potragu za novim igračem.
@arelino i ova nasa nije losa.Jos smo prvi po broju titula.
FK Delfin

FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 1.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 3.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba Superkupa 3.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 6.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba Kupa 7.sezone

FK Delfin

FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 1.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 3.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba Superkupa 3.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba lige 6.sezone
FK Delfin ....................... Pobjednici SportSport.ba Kupa 7.sezone

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jos malo i stizemo vas123456 je napisao/la:@arelino i ova nasa nije losa.Jos smo prvi po broju titula.
Mi dugo necemo, najmanje jednu godinu, popraviti tu statistiku titula u prvoj ligi. kuknjava
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sve najbolje i hvala na svemuzenicanin je napisao/la:Bravo Gromovi,odigrali smo ovu utakmicu pravo timski i rezultat nije izostao![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta jd ovo? Što su ova dva zadnja posta preko cijelog ekrana? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Uredjana je lista strijelaca poslije 13.sezone.Istu mozete vidjeti ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=7107
Top 100 mozete vidjeti ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=7712
Top 100 mozete vidjeti ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=7712
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bronza u Top 100,Nice s obzirom da mi je ekipa grohnula momacki 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
E kada si tu da ti napomenem da imas dva tima za dresove.Zadnju klupu i Kockare.deyo je napisao/la:Bronza u Top 100,Nice s obzirom da mi je ekipa grohnula momacki
I sledece sezone smo ponovo u istoj ligi derbi se ponovo igra
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sve trojica u klubu 100 sad. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Obeco si nekad i nama napraviti dresove, pa nikad.[FACE WITH TEARS OF JOY]
I sekretaru, de napisi da onaj moze tipovat. [WHITE SMILING FACE]
Daleko je jos do tipovanja al evo: @johnnyyK je novi clan FK Gromovi i moze tipovati u 1.kolu 14.sezone.BelminM23 je napisao/la:Obeco si nekad i nama napraviti dresove, pa nikad.[FACE WITH TEARS OF JOY]
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sta ?123456 je napisao/la:Daleko je jos do tipovanja al evo: @johnnyyK je novi clan FK Kockara i moze tipovati u 1.kolu 14.sezone.BelminM23 je napisao/la:Obeco si nekad i nama napraviti dresove, pa nikad.[FACE WITH TEARS OF JOY]
SAMO ČELIK !
HAHHAHAAH 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.