steta sto im vi ne mozete dati bodove.SaltCityAttack je napisao/la:Bravo komsije samo tako dobro nam dosli u PL..samo jako.Mladost samo moze ako budu imali kakvu ispomoc sudija kao do sad prptov ekipa koje nemaju pare...protiv ekipe iz Jajca to im jebookazalo jer ovi isto imaju pare pa ne mogu sa njima manipulisat preko sudija i td...sretno
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ima ko možesamo_lijevo je napisao/la:steta sto im vi ne mozete dati bodove.SaltCityAttack je napisao/la:Bravo komsije samo tako dobro nam dosli u PL..samo jako.Mladost samo moze ako budu imali kakvu ispomoc sudija kao do sad prptov ekipa koje nemaju pare...protiv ekipe iz Jajca to im jebookazalo jer ovi isto imaju pare pa ne mogu sa njima manipulisat preko sudija i td...sretno
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nema veze davet ce oni nama i mi njima u PL ako bog da 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije dugo bila ovakva euforija u gradu... Hajmo zeleno-crni sutra, izginut na terenu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Vjerujemo u Hazima brata, jednog od najboljih štopera lige........LjumanM95 je napisao/la:Nije dugo bila ovakva euforija u gradu... Hajmo zeleno-crni sutra, izginut na terenu
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
dobro nam dosli ali necete se dobro provesti u kaknju...Ljumani_Banovici je napisao/la:invazija hljuma
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo komsije do teske pobjede ako ne j***ni X 
Sretno vam danas bolji ste od Penal DK, samo hrabro pobjedite i sudije 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Mladost gubi dole, mi njima pustamo....Oni ce pobjedit Gosk tako da ce Buducnost bit 1terabajt je napisao/la:3-0
Kojom matematikom druze 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa ljepo, gubis dole kod Capljine kome vec ides, imas onda 56 i onda dobijes Gosk imas 59 eh onda Buducnost dobija ove dvije i bude ispred ko sto je sad bila kontaj 
GracanicaAA kume, ti baš uporan, pa si pobrko i temu, kad si vec kod Mladosti, makar cestitaj momcima, tema je Budućnost, a ti navijač Bratstva, zanimljivo 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Alo ti Olimpicovac idi tamo i j**i onu raju sto nemas gledalaca na njojpatriot je napisao/la:GracanicaAA kume, ti baš uporan, pa si pobrko i temu, kad si vec kod Mladosti, makar cestitaj momcima, tema je Budućnost, a ti navijač Bratstva, zanimljivo
Puno je to zapetljano daj boze da bude tako.
@Gracanica u tom slučaju Mladost će biti prvak zbog boljeg međusobnog omjera.
Ništa, idemo dalje, ništa još nije gotovo iako su šanse svedene na minimum. Da ne bi crvenog ko zna kako bi se stvari odvijale, al'...
Domaćinima čestitke, a i raznoraznim debilima koji čekaju svoju priliku da izuste koju glupost i popljuju Budućnost.
Ništa, idemo dalje, ništa još nije gotovo iako su šanse svedene na minimum. Da ne bi crvenog ko zna kako bi se stvari odvijale, al'...
Domaćinima čestitke, a i raznoraznim debilima koji čekaju svoju priliku da izuste koju glupost i popljuju Budućnost.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 27 maj 2015, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Koliko razreda škole imaš, matematika haman nije jača strana!GracanicaAA je napisao/la:Pa ljepo, gubis dole kod Capljine kome vec ides, imas onda 56 i onda dobijes Gosk imas 59 eh onda Buducnost dobija ove dvije i bude ispred ko sto je sad bila kontaj
Mladost ima bolji međusobni skor, sad su ostali samo oni i Gošk u borbi za prvaka. Budućnost ima teoretske šanse, zavise od drugih rezultata. X na Mladost-Gošk i da Mladost ne dobije u Čapljini. Džaba se Daso ponadao parama i mrkom uglju, izgleda da je pop....
Zadnja izmjena: studeni, dana/u 27 maj 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Brate, znam da si isfrustriran, ali molim te, preformuliši mi svoju rečenicu, stvarno ne kontam šta si htio reći... Inače, pozdrav svim rega navijačima Budućnosti, posebno LjumanM95GracanicaAA je napisao/la:Alo ti Olimpicovac idi tamo i j**i onu raju sto nemas gledalaca na njojpatriot je napisao/la:GracanicaAA kume, ti baš uporan, pa si pobrko i temu, kad si vec kod Mladosti, makar cestitaj momcima, tema je Budućnost, a ti navijač Bratstva, zanimljivo
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.