FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo sa Sasom Petrovicem sam gledao nekoliko puta i nikad mi nije bilo smijesno. Scene kakve ne bih volio da se ponove.
#divovi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bih se bas smijao da su meni ovo uradili ali eto 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
stipu demagoga, nije mu auto razbijeno sto je plave boje nego sto se on kurcio.moustapha je napisao/la:Ovo sa Sasom Petrovicem sam gledao nekoliko puta i nikad mi nije bilo smijesno. Scene kakve ne bih volio da se ponove.
1946
Mahno ga on BgmiPenaltik je napisao/la:6:56Sabinho je napisao/la:Sjecanja na zadnju proslavu![]()

I krivo mu, manijak

Mahno ga momački hahahahahahahaZip je napisao/la:Mahno ga on BgmiPenaltik je napisao/la:6:56Sabinho je napisao/la:Sjecanja na zadnju proslavu![]()
hahah
I krivo mu, manijak![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Nadam se da će se naša uprava potruditi da na utakmici u subotu nabavi kvalitetan razglas, da se na svim djelovima stadiona isto cuje službeni spiker.
ja sam sjedio na zapadu na A6 haman i nista se culo nije. divovi se culi tek kad po pjesme proslo ono na tren se culo pa raja se ukljucilahilmo je napisao/la:Nadam se da će se naša uprava potruditi da na utakmici u subotu nabavi kvalitetan razglas, da se na svim djelovima stadiona isto cuje službeni spiker.
I da se po zavrsetku utakmice napravi sve kako treba da se " ne gaza i ne skace " po peharuhilmo je napisao/la:Nadam se da će se naša uprava potruditi da na utakmici u subotu nabavi kvalitetan razglas, da se na svim djelovima stadiona isto cuje službeni spiker.

ima li neko da je kupio clansku preko stranice ono preko pejpala. ja odabrao da necu dostavu kako se u tom clucaju preuzima tj jel dodje kaka obavjest na mejl?
Ja sam isto završio preko paypala. Nakon dan ili dva bude gotova (vidiš status izrade kartice na stranici kad se logiraš) i odeš u klub preuzeti...maksum je napisao/la:ima li neko da je kupio clansku preko stranice ono preko pejpala. ja odabrao da necu dostavu kako se u tom clucaju preuzima tj jel dodje kaka obavjest na mejl?
Velika prilika da se vidi koliko smo blizu odnosno daleko od Evrope bar po pitanju organizovanja nečega jako lijepog.hilmo je napisao/la:Nadam se da će se naša uprava potruditi da na utakmici u subotu nabavi kvalitetan razglas, da se na svim djelovima stadiona isto cuje službeni spiker.
1.RAZGLAS 200000W

2.ORGANIZACIJA DODJELE PEHARA I MEDALJA (bez utrčavanja na teren dok se ovo ne završi)
3.PLATFORMA NA KOJU BI SE POPELI IGRAČI I DODIJELIO PEHAR I MEDALJE
4.KONFETI, VATROMET I OSTALO LUDILO

Moje želje, e sada šta će od toga biti vidjećemo!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
gdje tacno? ja vidim samo ovo "vazi do:" i ovo ispod "validna".edRed je napisao/la:Ja sam isto završio preko paypala. Nakon dan ili dva bude gotova (vidiš status izrade kartice na stranici kad se logiraš) i odeš u klub preuzeti...maksum je napisao/la:ima li neko da je kupio clansku preko stranice ono preko pejpala. ja odabrao da necu dostavu kako se u tom clucaju preuzima tj jel dodje kaka obavjest na mejl?
hvala u svakom slucaju
Ma ništa druže, kod mene je ispod Ličnih podataka pisalo "Kartica kreirana čeka se na plaćanje" (pošto mi nije prošlo plaćanje iz prvog puta, a onda sutra je već bilo završeno). Vjerovatno ti je kreirana, pokušaj kontaktirati klub mailom ili tel..maksum je napisao/la:gdje tacno? ja vidim samo ovo "vazi do:" i ovo ispod "validna".edRed je napisao/la:Ja sam isto završio preko paypala. Nakon dan ili dva bude gotova (vidiš status izrade kartice na stranici kad se logiraš) i odeš u klub preuzeti...maksum je napisao/la:ima li neko da je kupio clansku preko stranice ono preko pejpala. ja odabrao da necu dostavu kako se u tom clucaju preuzima tj jel dodje kaka obavjest na mejl?
hvala u svakom slucaju
Ja ne znam da neko misli da ce se moci sprijeciti utrcavanje u teren. Jedino da postave 500-600 specijalaca, u potpunoj opremi sa stitovima. I tada bi raja krenula.
Utrcavanje u teren je neminovno. I prosli put su pokusali zaustaviti pa je bilo saketanje sa zastitarima i policijom, dok nije pukao obruc na par mjesta...i kasnije je bilo gotovo.
Ne podrzavam, niti sam protiv toga, samo kazem da nema sanse da se raja zaustavi.
Utrcavanje u teren je neminovno. I prosli put su pokusali zaustaviti pa je bilo saketanje sa zastitarima i policijom, dok nije pukao obruc na par mjesta...i kasnije je bilo gotovo.

Ne podrzavam, niti sam protiv toga, samo kazem da nema sanse da se raja zaustavi.

Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 25 maj 2015, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ljudi, šta ovo niko da čestita rođendan našem bivšem igraču Mati Jajalu?
Sretan ti rođendan Mato u ime svih Hordi

Sretan ti rođendan Mato u ime svih Hordi

Zadnja izmjena: xiLfer, dana/u 25 maj 2015, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ma jaran ja idem u teren cim svirne krajAdo76 je napisao/la:Velika prilika da se vidi koliko smo blizu odnosno daleko od Evrope bar po pitanju organizovanja nečega jako lijepog.hilmo je napisao/la:Nadam se da će se naša uprava potruditi da na utakmici u subotu nabavi kvalitetan razglas, da se na svim djelovima stadiona isto cuje službeni spiker.
1.RAZGLAS 200000W![]()
2.ORGANIZACIJA DODJELE PEHARA I MEDALJA (bez utrčavanja na teren dok se ovo ne završi)
3.PLATFORMA NA KOJU BI SE POPELI IGRAČI I DODIJELIO PEHAR I MEDALJE
4.KONFETI, VATROMET I OSTALO LUDILO![]()
Moje želje, e sada šta će od toga biti vidjećemo!

Ma znam, jasno je to, ali bi uprava trebala u dogovoru sa navijačima da to sredi.Da ta ceremonija prođe na vrhunskom nivouAdiFKS je napisao/la:Ja ne znam da neko misli da ce se moci sprijeciti utrcavanje u teren. Jedino da pistave 500-600 spoecijalaca, u potpunoj opremi sa stitovima. I tada bi raja krenula.
Utrcavanje u teren je neminovno. I prosli put su pokusali zaustaviti pa je bilo saketanje sa zastitarima i policijom, dok nije pukao obruc na par mjesta...i kasnije je bilo gotovo.![]()
Znam sta pricas buraz, nesto poput LP LU i tako to, samo mislim da to nije bas realna opcija, kod nas na Balkanu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Vidi ovo buraz,jesu to oni nešto pametniji od nas?Ovo je slika koju sanjamAdiFKS je napisao/la:Znam sta pricas buraz, nesto poput LP LU i tako to, samo mislim da to nije bas realna opcija, kod nas na Balkanu.