FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2015, 00:13

nigdje tu nema kontinuiteta , uboli jednu generaciju u fudbalu, zenskoj i muskoj kosarci i eto..to za kosarku zavisi kako gledas, zaduzi klub do gasenja i donesi trofej i danas si heroj

da kojim slucajem nismo prodali jedno od onih finala kupa sad bi pricali o Sabovicima i uspjesnoj eri ;) isti qrac ko i KK, zaduzi, osvoji i danas bi heroji bili jer su donijeli prvi trofej..a poslije njih potop, tako i Haro Abdurahmanovic

a mislim na nas navijace..bolje da se u subotu igralo pred praznim tribinama neg pred onom djubradi na zapadu (cast izuzecima)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 maj 2015, 00:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:nigdje tu nema kontinuiteta , uboli jednu generaciju u fudbalu, zenskoj i muskoj kosarci i eto..to za kosarku zavisi kako gledas, zaduzi klub do gasenja i donesi trofej i danas si heroj

da kojim slucajem nismo prodali jedno od onih finala kupa sad bi pricali o Sabovicima i uspjesnoj eri ;) isti qrac ko i KK, zaduzi, osvoji i danas bi heroji bili jer su donijeli prvi trofej..a poslije njih potop, tako i Haro Abdurahmanovic

a mislim na nas navijace..bolje da se u subotu igralo pred praznim tribinama neg pred onom djubradi na zapadu (cast izuzecima)
dobro,u pravu si :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 maj 2015, 00:18

sloboda ima sve predispozicije za uspjeh..**** nas **** mentalitet,za marku bi prodali mater..zrinjskom nasa dva najbolja prodase finale kupa,slaviji mujka prodao finale,to smijem na sudu potvditi,**** mu mater ja,uzeo je od slobode para na razne nacine,koda je bufon.
davud na slobodi pokrio svoje rupe.i td...
a mi smo **** od naroda,hocemo sve al da neko drugi,nemoj da mi dupe safunjamo...halalimo platu na sabana,halida,vrijeme na internet,mladost na sve budalastinje,ali tri marke,i 90 minuta na slobodu,ma jok..ta cemo mi slobodu gledat,mi smo mi,razmes ti mene,da igraju ligu prvaka RAZMISLIO BI,ali ovako,jebs tusanj... :roll:
i staragarda,jesam pjan,ali nabadam ove tipke da ga **** :urnebes:
neide husic nigdje,juce sam pricao sa njim telefonom,frajer se necka....50-50
:angel: ma argumente za i protiv,kako je i obecao,odlucice posle skupstine
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 maj 2015, 00:22

Dobri smo mi sto se talenta tice i mozda u vrhu medju gradovima po tim uspjesima u mladim kategorijama. Npr da se u kosarku nista ne ulaze mi bi bili prvaci drzave sa domacim kadrom i cure bi bile isto da nema Celika i Play Offa koje dovode igrace. U atletici smo solidni, karate, borilacki drugi sportovi.. Mladje kategorije u fudbalu

Mi kada se dodje na profi razinu imamo probleme.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 maj 2015, 12:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:s kim si takav si jbg, tuzla ni po cem nije sampionska sredina nit ce bit..ja sam rekao davno, mi tuzlaci kad bi se pitali bi prodali finale Lige Prvaka kad bi dosli u njega..a u subotu sam se uvjerio u to..nije ova sredina za velikog rezultata i velikih ljudi..ko god vrijedi odavdje je pobjegao i nije se ni okrenuo vise- sa punim pravom...nema vece djubradi od nas na dunjaluku

ima i vece sirotinje al ima ljudi, ovdje moras se potrduti pa inasana nac
Izgleda da je pesimizam tvoja furka, i ovo malo ljudi sto nesto pokusava uraditi za Slobodu ubijas iih u pojam. Otkud tebi pravo da generalizujes jedan grad, jednu sredinu i da to sve stavljas u kontekst SMRADOVA koji sve cine da syebu jednu lijepu pricu. Mislim da bi te trebala angazirati Zvijezda i Grdacca da im podignes malo moral pred ovu njhovu utamicu protiv Obarske, odgovorno tvrdim da bi igrace Zvijezde skupljali po okolnom kukuruzistu izbezumljenje od straha. Misli da bi ljudim ubio i pojam za zivot, kamoli za fudbal. A da ne pricam koji bi ti bio komandant za moral. Ljudi iz uprave te trebaju pod hitno angazovat da radis marketing za klub.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 maj 2015, 12:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:nigdje tu nema kontinuiteta , uboli jednu generaciju u fudbalu, zenskoj i muskoj kosarci i eto..to za kosarku zavisi kako gledas, zaduzi klub do gasenja i donesi trofej i danas si heroj

Cuj uboli jednu generacuju, da li ti znas koja je bila konkurencija u to vrijeme u fudbalu, kosarci u svemu. Igrati u tadasnjoj prvoj ligi je bio uspjeh a kamoli osvojiti nesto...Kazes zaduzivali se....da li znas koliko jedan Hajduk, Crvena Zveda, Partizan, Radnicki Nis duguju,,,da sad ne nabrajam timove koji su pred totalnim bankrotom i u BiH i u regiji....i koje sve probleme imaju u relacijama Uprava - navijaci. Prije nesto bilo sta napises saberi se malo, obavijesti se i pisi, ovaj forum citaju mnogi.
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 maj 2015, 12:37

Carsija pamti 25.05.1995. !
Da se ne zaboravi i nikada nikome ne ponovi!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 maj 2015, 12:47

Tako je TZbulevar...
Proklet bio ko zaboravi.

Vjecni rahmet i slava drugarima sa tribine i Slobodasima koji su mucki ubijeni od cetnicke granate :(
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 maj 2015, 13:12

[youtube][/youtube]

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 25 maj 2015, 13:22

Samo da vas zamolim da dodjete u najjacem sastavu i nista nam nemojte pustati, zapnite koliko god mozete.
Nemojte vi biti kao ovi sto s nama dijele grad, da ih ne ne nazivam kako zasluzuju jer cu dobiti ban.
Nama niko nista nije poklonio do sad, pa ne treba ni od sad, tako da nemate dileme.

A isto tako molim Boga da vama budu trebali bodovi, i to ne za opstanak, nego iskreno zelim da se u narednim godinama borite za Evropu i titulu i da dodjete na Kosevo pa da i mi nemamo dilema nikakvih.

Vama kad je trebalo jedina dilema je bila jel pukla zastavica, jel vode nestalo ili je mozda sudija ostao zakljucan u svlacionici.

Historia est magistra vitae - Povijest je učiteljica života.

Pozdrav svim istinskim navijacima Slobode i bujrum na Kosevo da svi zajedno uzivamo u punom stadioni, dobroj atmosferi i nadam se dobroj utakmici.

I nek' je rahmet dusi i vjecna slava svim zrtvama Kapije!
Nikad nece biti zaboravljene!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 maj 2015, 13:32

Nadamo se i mi da nece nasi pustat i da ce odigrat posteno i sacuvat obraz kluba.
Hebes fudbal ako cemo pustat jedni drugima i pravit kalkulacije...nek se igra posteno i fer.Ako ste bolji pobijedite i uzmite zasluzeno titulu...kako i dolikuje velikim klubovima.
Nemojte bit kao neki radi sitnih interesa da se prodajete.
Naravno da cemo doci i ispratit nase igrace zadnju utakmicu...zasluzili su to i dokazali da je ime kluba ispred sitnih interesa.

Hvala sto ne zaboravljate zrtve Kapije :(
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 maj 2015, 13:32

Kvote za Kosevo:
Sudija ce ostati zakljucan 1.15
Puknuce zastavica 1.10
Nestace vode 1.05

NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 maj 2015, 13:35

Zodiac je napisao/la:Kvote za Kosevo:
Sudija ce ostati zakljucan 1.15
Puknuce zastavica 1.10
Nestace vode 1.05

NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI !
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

dajem kucu na zastavicu :kafa: :opaopa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 maj 2015, 13:41

ima l' još insajdera da nam kažu da l' precjednik ostaje ili odlazi?

ne znam, svako malo ovdje kruže različite informacije

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 25 maj 2015, 14:09

slika

NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 maj 2015, 14:32

Orton je napisao/la:slika

NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI
I ja sam vidio samo ovu sliku, zanima me jel samo Beka bio ispred fudbalskog kluba Sarajevo ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 25 maj 2015, 14:34

Prvotimac FK Sarajevo, Amer Bekić, položio je vijenac u ime FK Sarajevo na Kapiju u centru Tuzle, povodom komemoracije tuzlanskoj mladosti ubijenoj u masakru, koji se desio na današnji dan 1995. godine. Podsjećamo, granata ispaljena s položaja na planini Ozren u centru grada ubila je 71, a ranila 200 civila.
Zločin na Kapiji jedan je od najtežih zločina koji se dogodio za vrijeme višegodišnje agresije na Bosnu i Hercegovinu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 maj 2015, 14:34

Joj brate
Beste SE usrali oko azmira..IDE neide.
Pa to samo in
Zna.cak i da IMA neko info kakav god covjek SE möge za sekundu predomisliti.iako BI svi volili da ostane moramo cekat Jos par Dana..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2015, 14:37

skupstina nije 29.og, haman novo pomjeranje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 maj 2015, 14:52

Haj ba furaj sa teme :D Za sve ovo sto vas ceka se zahvalite Katarskom gmazu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 12 gostiju.