FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je to fino i krasno ali nije jos borba za titulu gotova 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naravno,MAKSIMALNO ući u sljedeću utakmicu da PRESIJEČEMO VRPCUMortemHz je napisao/la:Sve je to fino i krasno ali nije jos borba za titulu gotova

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ado pobijedio si sa onom slikom na temi premier liga BiH opcenito 

PICEK pjeni li pjeniMortemHz je napisao/la:Ado pobijedio si sa onom slikom na temi premier liga BiH opcenito

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moram ovo staviti,jace je od mene 
Šampion šampion šampion, šampion šampion šampiooooon, šampion šampion šampiooooon, šampion je Saraj'vo!

Šampion šampion šampion, šampion šampion šampiooooon, šampion šampion šampiooooon, šampion je Saraj'vo!
Sloboda ce u subotu sigurno igrati na bod,da ne izgubi.. nece se oni setkarati po terenu,ako je neko to mislio. Istina dolaze oslabljeni neigranjem nekih vaznih igraca,ali tu je i dalje Zeba,Krpić,Mujić... itekako treba biti oprezan!
S druge strane, Sarajevo ako odigra onako kako najbolje zna,pozrtvovani i ozbiljno,kao u Vitezu npr. mislim da ce zabiti 3-4 komada i furiozno osvojiti titulu. sve je na nama,ne smije biti ni trunke opustanja, jer nas to moze skupo kostati.
Nakon sto aBd osvojimo titulu,onda se malo odmoriti i krenuti u sklapanje igracke krizaljke. Jasno je da se nekim igracima treba zahvaliti, i dovesti ciljana pojacanja. Prije svih lijevog i desnog beka(Hebibovic,Subic),stopera(Vranjes) i dobro krilo(Said H. Stevanovic,Ibricic). Dakle 4 vrhunska igraca su nam neophodna ako zelimo uraditi nesto vise u Evropi i u domacoj ligi naredne sezone!
S druge strane, Sarajevo ako odigra onako kako najbolje zna,pozrtvovani i ozbiljno,kao u Vitezu npr. mislim da ce zabiti 3-4 komada i furiozno osvojiti titulu. sve je na nama,ne smije biti ni trunke opustanja, jer nas to moze skupo kostati.
Nakon sto aBd osvojimo titulu,onda se malo odmoriti i krenuti u sklapanje igracke krizaljke. Jasno je da se nekim igracima treba zahvaliti, i dovesti ciljana pojacanja. Prije svih lijevog i desnog beka(Hebibovic,Subic),stopera(Vranjes) i dobro krilo(Said H. Stevanovic,Ibricic). Dakle 4 vrhunska igraca su nam neophodna ako zelimo uraditi nesto vise u Evropi i u domacoj ligi naredne sezone!
-
- Kontakt:
ma vala ja u toj bosni ni jednog ne vidim igraca za nas ,ako oni ne mogu izboriti ulazak u federalnu ligu kako ce igrati neko u FKS muharemovic ,plakalo ok je to sve ali mislim da nisu potencijal za nas .poredjenje s radovcom,mihojevicem,anadjusicem koji su i mladji[/quote]
Nisi ti mene dobro skonto
da je sad bosna npr u prvoj ili premijer ligi pošalješ Andjušića u bosnu na kaljenje a ne da ti igra u juniorima, kontaš.[/quote]
ma kontam i sad smo pslali nekoliko igraca ali eto nisu se nesto specijalno pokazali ,misljenja sam da talenti poput radovca ,mihojevica,andjusica trebaju odma dobiti priliku u FKS nema potrebe da se negdje salju na kaljenje . dinamo je pokazatelj oni svake godine daju priliku svojim mladim i uvijek izbace 2-3 dobra igraca ,dok imaju u filijalu lokomotivu ali nesto i ne pokazuju ti igraci kad igraju u lokomotivi tako da mislim da mlade treba odma gurniti u vatru a oni pravi ce opstati a oni koji ne onda ih poslati na posudbu neka se dokazuju[/quote]
Moze dinamo davati priliku kad su ostali igraci daleko ispred drugih klubova, i mi da imamo 5-6 vrhunskih igraca koji su daleko sa kvalitetom u odnosu na recimo zrinjski, mogli bi u nekim utakmicama dati priliku npr Andjusic il Burović. Baš Dinamo tek kad se odvoji od pratilaca daje mladjima šansu.
Nisi ti mene dobro skonto
da je sad bosna npr u prvoj ili premijer ligi pošalješ Andjušića u bosnu na kaljenje a ne da ti igra u juniorima, kontaš.[/quote]
ma kontam i sad smo pslali nekoliko igraca ali eto nisu se nesto specijalno pokazali ,misljenja sam da talenti poput radovca ,mihojevica,andjusica trebaju odma dobiti priliku u FKS nema potrebe da se negdje salju na kaljenje . dinamo je pokazatelj oni svake godine daju priliku svojim mladim i uvijek izbace 2-3 dobra igraca ,dok imaju u filijalu lokomotivu ali nesto i ne pokazuju ti igraci kad igraju u lokomotivi tako da mislim da mlade treba odma gurniti u vatru a oni pravi ce opstati a oni koji ne onda ih poslati na posudbu neka se dokazuju[/quote]
Moze dinamo davati priliku kad su ostali igraci daleko ispred drugih klubova, i mi da imamo 5-6 vrhunskih igraca koji su daleko sa kvalitetom u odnosu na recimo zrinjski, mogli bi u nekim utakmicama dati priliku npr Andjusic il Burović. Baš Dinamo tek kad se odvoji od pratilaca daje mladjima šansu.
Said Husejinovic je dozivio povredu u desetom mjesecu 2013. godine i od tak ja koliko znam nije odigrao utakmice.
Jel fakat mislite da bi nam taj igrac bio od pomoci?
Jel fakat mislite da bi nam taj igrac bio od pomoci?
-
- Kontakt:
Dovedeš Saida, koji je inače sklon povredama, on se povrijedi na trećoj tekmi za nas i onda dodješ u situaciju da si ga masno platio a ne igra ti po godine.bosnas_ je napisao/la:Sloboda ce u subotu sigurno igrati na bod,da ne izgubi.. nece se oni setkarati po terenu,ako je neko to mislio. Istina dolaze oslabljeni neigranjem nekih vaznih igraca,ali tu je i dalje Zeba,Krpić,Mujić... itekako treba biti oprezan!
Znal se koliko su karte u subotu za istok? znam da je besplatno za clanove a za neclanove?
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija
Daj bože da se nikada nije trebao ni polagatiemirzlaTu je napisao/la:Hvala za polozen vijenac danas na Kapiji...
AFERIM

Izgleda Matej i Cimi dobili pozive za repku,jeli moguce da matej igra za repku jer je igrao za hrvate doduse mladje
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Emir, kao sto neko rece, da Bogdom nije bilo povoda za to cvijece, ali eto
fino sto su nasi odlucili da pocast oda dijete grada Tuzle.
Kanarinac, jel sigurno to za Delaca, ja mislim da ima pravo, jer nije branio za A, a ima nase drzvaljanstvo.

Kanarinac, jel sigurno to za Delaca, ja mislim da ima pravo, jer nije branio za A, a ima nase drzvaljanstvo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
naravno da je moguce, prije svega rodjen je u gornjem vakufu proso sve moguce mlade selekcije hrvatske al nikada nije za prvi tim odigrao ako odigra za nas znaci da nece moci za njih ni odigratikanarinac je napisao/la:Izgleda Matej i Cimi dobili pozive za repku,jeli moguce da matej igra za repku jer je igrao za hrvate doduse mladje
I ja sam zavrsio clansku na ovaj nacin,sve rega proslo,i automatski ti izbaci do kad je validna. Naravno imas i onaj broj transakcije kojeg nije lose imati pri ruci prilikom preuzimanja kartice,za svaki slucaj,mada sve korektno prodje..maksum je napisao/la:gdje tacno? ja vidim samo ovo "vazi do:" i ovo ispod "validna".edRed je napisao/la:Ja sam isto završio preko paypala. Nakon dan ili dva bude gotova (vidiš status izrade kartice na stranici kad se logiraš) i odeš u klub preuzeti...maksum je napisao/la:ima li neko da je kupio clansku preko stranice ono preko pejpala. ja odabrao da necu dostavu kako se u tom clucaju preuzima tj jel dodje kaka obavjest na mejl?
hvala u svakom slucaju
Sto se tice razglasa za ove sto komentarisu isti na derbiju,ono je bila alternativna varijanta jer je onaj prvobitni rikn'o,zato se slabije cuo ovaj drugi,tj. gotovo nikako..Sad definitivno nista nece biti prepusteno slucaju..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze Delac za BiH braniti
Nadam se da ste sada svi uvidjeli koliko ste bez razloga osipali paljbu po ljudima koji su najavljivali titulu uprkos rezultatskim kiksevima. Sigurno da ni Ibrak ni ostala klapa nisu tu postavljeni tek onako. FK Sarajevo je možda sada i jedan od najjačih brendova u našoj državi i svi bi htjeli biti dio tog kolektiva, na bilo koji način. Za takvo ostvarenje su potrebni školovani ljudi tj. više oni koji znaju šta rade nego što su školovani. Vjerujte svom klubu, upravi, igračima, treneru i sigurno će ova titula samo biti 10 % onoga što se sprema u vašem klubu, a već ove se nadam grupnoj fazi Lige Prvaka (na stranu uslovi, stadion i te zajebancije, pokažite koliko ste jaki) . Sretno do pobjede protiv Slobode i čestitke na tituli iz Mostara 

Ibrakovic jedini u drzavi ima sve papire,diplome, piz.de materine koje Uefa/Fifa zahtjevaju za jednog sportskog radnika.shaman7 je napisao/la:Nadam se da ste sada svi uvidjeli koliko ste bez razloga osipali paljbu po ljudima koji su najavljivali titulu uprkos rezultatskim kiksevima. Sigurno da ni Ibrak ni ostala klapa nisu tu postavljeni tek onako. FK Sarajevo je možda sada i jedan od najjačih brendova u našoj državi i svi bi htjeli biti dio tog kolektiva, na bilo koji način. Za takvo ostvarenje su potrebni školovani ljudi tj. više oni koji znaju šta rade nego što su školovani. Vjerujte svom klubu, upravi, igračima, treneru i sigurno će ova titula samo biti 10 % onoga što se sprema u vašem klubu, a već ove se nadam grupnoj fazi Lige Prvaka (na stranu uslovi, stadion i te zajebancije, pokažite koliko ste jaki) . Sretno do pobjede protiv Slobode i čestitke na tituli iz Mostara
To nisam znao iskreno, ali eto hvala ti, još jedan razlog da mu vjerujete šta kaže.Zip je napisao/la:Ibrakovic jedini u drzavi ima sve papire,diplome, piz.de materine koje Uefa/Fifa zahtjevaju za jednog sportskog radnika.shaman7 je napisao/la:Nadam se da ste sada svi uvidjeli koliko ste bez razloga osipali paljbu po ljudima koji su najavljivali titulu uprkos rezultatskim kiksevima. Sigurno da ni Ibrak ni ostala klapa nisu tu postavljeni tek onako. FK Sarajevo je možda sada i jedan od najjačih brendova u našoj državi i svi bi htjeli biti dio tog kolektiva, na bilo koji način. Za takvo ostvarenje su potrebni školovani ljudi tj. više oni koji znaju šta rade nego što su školovani. Vjerujte svom klubu, upravi, igračima, treneru i sigurno će ova titula samo biti 10 % onoga što se sprema u vašem klubu, a već ove se nadam grupnoj fazi Lige Prvaka (na stranu uslovi, stadion i te zajebancije, pokažite koliko ste jaki) . Sretno do pobjede protiv Slobode i čestitke na tituli iz Mostara

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Bing [Bot], johntravolta123, plisek, Rule_hz, Sinfoc1986 i 80 gostiju.