Dok ovo napisah Basilashvili uze break, jbm te tenis.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo ja prodje sve tenisa al nemos u holandeza gola izmolit a ne docekatgonzales je napisao/la:Nema šanse dobiti na French Openu. Muški postali gori od ženskih.
Tek je prvi set, dobija to Kokkinakis.gonzales je napisao/la:Nema šanse dobiti na French Openu. Muški postali gori od ženskih.
Nadam se. Prvi je zijanio.Willy je napisao/la:Tek je prvi set, dobija to Kokkinakis.gonzales je napisao/la:Nema šanse dobiti na French Openu. Muški postali gori od ženskih.
ja im vjerujem, al bi volio vidjeti one likove što dobiju nego se hljeba najesti. ja se kladim pitaj boga koliko godina i ne sjećam se da je iko ikad dobio više od 3000 maraka u kladionicama gdje se ja kladim. frajer na marku uzma 12 000, pogađa tri ininga iks, ja stavim cenera na tri ininga iks i sve fulimJanez je napisao/la:Ja nekakvih hiljada na Premieru šta je ono braćo draga i dobitaka![]()
Ja imam informacije da je u mom gradu lik dobio (ne znam tačno) nešto više od 5.000 i da mu nisu mogli isplatiti, da je otišao lik u policiji i prijavio, je*avali se pravo da mu isplate pare, a za one listiće kažu da odmah ujutru isplaćuju. Ne tvrdim da je istina al' eto ono neko moje saznanje.Admir_Sa je napisao/la:ja im vjerujem, al bi volio vidjeti one likove što dobiju nego se hljeba najesti. ja se kladim pitaj boga koliko godina i ne sjećam se da je iko ikad dobio više od 3000 maraka u kladionicama gdje se ja kladim. frajer na marku uzma 12 000, pogađa tri ininga iks, ja stavim cenera na tri ininga iks i sve fulimJanez je napisao/la:Ja nekakvih hiljada na Premieru šta je ono braćo draga i dobitaka![]()
Poslacu ti ja svoju sliku u inboks da vidis kako izgleda jedan takav sretnikAdmir_Sa je napisao/la:ja im vjerujem, al bi volio vidjeti one likove što dobiju nego se hljeba najesti. ja se kladim pitaj boga koliko godina i ne sjećam se da je iko ikad dobio više od 3000 maraka u kladionicama gdje se ja kladim. frajer na marku uzma 12 000, pogađa tri ininga iks, ja stavim cenera na tri ininga iks i sve fulimJanez je napisao/la:Ja nekakvih hiljada na Premieru šta je ono braćo draga i dobitaka![]()
šta si igrao ti tu kad ti ne paše ni ovo sadHeller je napisao/la:E **** ga Borna, ajte u TB, da uzme Sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.