FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 25 maj 2015, 15:03

samogrbavica je napisao/la:"Ostvarili smo cilj. Na Koševu idemo rasterecno i probati ćemo neke nove kombinacije. Neka malo odmore igraci koji su iznijeli najveći teret."

Nemojte vise o postenju molim vas.
kme kme
A samo ste trebali nas pobjedit prije par kola na Grbavici i sad nebi brinuli hocemol mi sa juniorima il kadetima izac na Kosevo.

Al svejedno opet ko god izadje na teren u subotu nece spustit gace i na guzit se.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 maj 2015, 15:08

Tacno situacija za Plakat..
Öd smjeha
Kada SE sjetim svega.sami ste odlucivali necemo mi igrat za vas..kme kme
Stadt je sad...pa necemo mi igrat za vas valjda..hahaha
A da pobjedise leotar sad BI dobili 4 crvena Ali BI SE potukli SA pitama na terenu
Sto ti je zivot ...kurava zesca hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 maj 2015, 15:09

ne znam gdje nađe ovu famoznu izjavu, nigdje ovo nisam pročitao

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 25 maj 2015, 15:30

OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO !!
KAPIJA PLAČE - ČARŠIJA PAMTI

25.05.1995

P.S. Makar danas ohladite od postova i ignorisite ove poluretarde, dan zalosti je a vi nasli da pisete kojekakve gluposti !!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 maj 2015, 16:52

Da se ne zaboravi i ne ponovi, tuzlanska Kapija i stradanje 71 mladog života koji bi sad bilo majke i očevi ..
Podsjećajte na datum 25.05.1995. jer samo na taj način možemo očuvati sjećanje na ovu mladost, i nemili događaj.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 maj 2015, 17:42

Majku mu, tacna je ona "sve se vraca, sve se placa". Ko bi rekao da cemo mi odmah nakon povratka u PL odlucivati o prvaku, i to izmedju Sarajeva i Selje. Cestitam Sarajevu na titulu. I vidimo se aBd sljedece sezone.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2015, 17:58

Coraco je napisao/la:Da se ne zaboravi i ne ponovi, tuzlanska Kapija i stradanje 71 mladog života koji bi sad bilo majke i očevi ..
Podsjećajte na datum 25.05.1995. jer samo na taj način možemo očuvati sjećanje na ovu mladost, i nemili događaj.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 maj 2015, 17:59

Nikakvo pustanje ne treba spominjati ako hocemo da izrastemo u respektabilan tim i ligu to vec odavno trubim. Sad nama ova utakmica nista ne znaci sto nece biti slucaj u buducnosti kada se budemo borili za Evropu, titule pa cemo isto tako apelirati na postenje i fer plej. Treba izaci na megdan Sarajevu i odigrati muski, a pravi navijaci Sarajeva ukoliko nas dobiju dodatno bi dobili na potvrdi da su zasluzili titulu ove sezone sto bi im jos draze bilo, a njihovim komsijama bi to mozda bilo jos gorca pilula. Uglavnom, niko ne treba da nas zanima trebamo postavljati nove standarde sto i cinimo trenutno gdje je posljednji dokaz tome utakmica protiv Obarske jer da smo izgubili razapeli bi nas.

Iduce sezone ovaj projekat kada se usvoji okrecemo novi list u nasoj istoriji, dosta prosjecnosti. Predsjednik da ostane al da nakon ovoga prestanu i ucjene jer ne znam koliko jos mogu izdrzati ove napete mjesece, sedmice, dane...

Azmir Husic
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2015, 18:07

Kako god bude neka bide ..s jedne strane trebali bi vratiti Zelji na neki nacin, a sa druge strane volio bih da odigramo posteno i borbeno pokazemo gdje smo mi trenutno i samim dobrim rezultatom bi Zelji pokazali ko smo i sta smo ..ali mi je drago citati navijace Zelje kako smo im mi bitni u zadnjem kolu i kako se brinu hocemo li mi doci sa bijelom zastavicom :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 maj 2015, 18:13

Skupština Slobode neće biti održana 29. maja?
SportFudbalIzdvajamoKolumneMay 25, 2015 0 9

Kuloarska naklapanja o tome kako će predsjednik UO Slobode, Azmir Husić, uskoro podnijeti ostavku, zato što nije dobio potporu Grada za projekt “zlatna karika” (4 miliona maraka u naredne 4 godine), dijelom je opovrgnuo sam predsjednik UO Slobode.

– Sve će se doznati na sjednici Skupštine kluba, 29. maja. Možda odem, a možda i ostanem. Sve zavisi od stava Skupštine vezanog za projekt “zlatna karika” – izjavio je u medijima predsjednik Husić.

Međutim, predsjednik Skupštine Mirsad Muharemagić kaže kako spomenuta sjednica neće biti održana u navedenom terminu.

– Sigurno u ovom mjesecu neće biti održana. Po Statutu, svaki član Skupštine mora sedam dana prije dobiti poziv i radni material. Mi smo mjesecima čekali izvještaj o poslovanju i radu UO, a sada kada je poznat, mnoge stvari su iznenađujuće. Među ostalim, Husić je prikazao da je u Slobodu uložio oko 725.000 dolara, a o svemu tome nema validne dokumentacije. Radi se valjda o pozajmicama, a upravo je on bio najžešći kritičar pomoći Slobodi sistemom pozajmica – izjavio je Muharemagić.

U uredima Slobode može se čuti i tvrdnja da je projekt “zlatna karika”, u stvari, potekao od direktora Saše Vugdalića. Navodno je sličan projekt prije desetak godina pokušao sprovesti u Željezničaru, ali da je odbijen. Hoće li sada doživjeti takvu sudbinu i u Slobodi. Naravno, ako je ovo za Želju tačno.

Zanimljiva je stvar oko spomenutih pozajmica. Ako je tačno da je Husić u Slobodu uložio oko 725.000 dolata (oko 1,25 miliona), onda je dug Slobode veći nego što je prikazan na posljednjoj Skupštini kluba. Valja imati na umu da pozajmice traže i drugi: Salih Šabović oko 800.000, Davud Zahirović 500.000, Fuad Baraković 150.000… (tl)
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 maj 2015, 18:22

sloboda72 je napisao/la:Skupština Slobode neće biti održana 29. maja?
SportFudbalIzdvajamoKolumneMay 25, 2015 0 9

Kuloarska naklapanja o tome kako će predsjednik UO Slobode, Azmir Husić, uskoro podnijeti ostavku, zato što nije dobio potporu Grada za projekt “zlatna karika” (4 miliona maraka u naredne 4 godine), dijelom je opovrgnuo sam predsjednik UO Slobode.

– Sve će se doznati na sjednici Skupštine kluba, 29. maja. Možda odem, a možda i ostanem. Sve zavisi od stava Skupštine vezanog za projekt “zlatna karika” – izjavio je u medijima predsjednik Husić.

Međutim, predsjednik Skupštine Mirsad Muharemagić kaže kako spomenuta sjednica neće biti održana u navedenom terminu.

– Sigurno u ovom mjesecu neće biti održana. Po Statutu, svaki član Skupštine mora sedam dana prije dobiti poziv i radni material. Mi smo mjesecima čekali izvještaj o poslovanju i radu UO, a sada kada je poznat, mnoge stvari su iznenađujuće. Među ostalim, Husić je prikazao da je u Slobodu uložio oko 725.000 dolara, a o svemu tome nema validne dokumentacije. Radi se valjda o pozajmicama, a upravo je on bio najžešći kritičar pomoći Slobodi sistemom pozajmica – izjavio je Muharemagić.

U uredima Slobode može se čuti i tvrdnja da je projekt “zlatna karika”, u stvari, potekao od direktora Saše Vugdalića. Navodno je sličan projekt prije desetak godina pokušao sprovesti u Željezničaru, ali da je odbijen. Hoće li sada doživjeti takvu sudbinu i u Slobodi. Naravno, ako je ovo za Želju tačno.

Zanimljiva je stvar oko spomenutih pozajmica. Ako je tačno da je Husić u Slobodu uložio oko 725.000 dolata (oko 1,25 miliona), onda je dug Slobode veći nego što je prikazan na posljednjoj Skupštini kluba. Valja imati na umu da pozajmice traže i drugi: Salih Šabović oko 800.000, Davud Zahirović 500.000, Fuad Baraković 150.000… (tl)
Cekaj malo ko dostavlja materijal za skupstinu vama clanovima ? Koliko ja znam skupstina. Predsjednik je svoj materijal dostavio prije minimalno sedam dana zar ne ? Sve nedoumice ova skupstina bi otklonina. Zar je moguce kolika je gnjida ovaj Muharemagic.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 maj 2015, 18:30

CARSIJA PAMTI 25.05.1995 :( :( :(

NIKAD NE ZABORAVIT,PAMTIT I OPOMINJAT DA SE BUDUCIM GENERACIJAMA NE BI DESILO NISTA SLICNO
BOSNA PRIJE SVIH
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2015, 18:30

predsjednik skupstine dostavlja materijal

a Muharemagic ti je tipicni Slobodas zadnjih 15 godina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 maj 2015, 18:45

3 boda za Amera :zviz:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2015, 18:51

Heller je napisao/la:3 boda za Amera :zviz:
vi nama 3 boda mi vama Amera hehe :D
Samo Sarajevo

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 25 maj 2015, 19:01

20 godina od zločina na Kapiji, daleko od zaborava!
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 maj 2015, 19:28

Chinaglia je napisao/la:ima l' još insajdera da nam kažu da l' precjednik ostaje ili odlazi?

ne znam, svako malo ovdje kruže različite informacije
Nema insajdera, niti ih je bilo, ljudi bliski klubu kazu da najvjerovatnije ostaje....ima na svojoj strani sigurno vecinu u skupstini, a to sto ovaj Muharemagic radi je iz razloga sto ce sigurno biti smijenjen....kandidat koji ce imati vjerovatno najvecu podrsku za novog predsjednika skupstine je profesor dr. Zlatan Begic.
🔴⚫️

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 maj 2015, 19:39

Na celu sa gospon. Begicem Azmir ce uciniti cuda, ako ostane kako je i najavljeno i ocekivano.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 maj 2015, 19:53

Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ima l' još insajdera da nam kažu da l' precjednik ostaje ili odlazi?

Nema insajdera, niti ih je bilo, ljudi bliski klubu kazu da najvjerovatnije ostaje....ima na svojoj strani sigurno vecinu u skupstini, a to sto ovaj Muharemagic radi je iz razloga sto ce sigurno biti smijenjen....kandidat koji ce imati vjerovatno najvecu podrsku za novog predsjednika skupstine je profesor dr. Zlatan Begic.
Odlicno jer sam i sam prizeljkivao njega. Kada ustade na prvoj skupstini ove godine i iznese neke stvari svi blenuli u lika. Objasni im lik kako se radi kao prvacicima. Skolovan, strucan, profesor na Pravnome fakultetu, navijac.

Ne bi bilo lose da se Upravni odbor upotpuni sa predstavnikom Udruzenja gradjana koji rade strasan posao za stabilizaciju, promociju i unapredjenje klupskih ciljeva i sam predsjednik je kazao da mu trebaju sposobni ljudi, entuzijaisti gdje nije nuzno da to budu osobe sa debelim novcanikom.
samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 maj 2015, 20:32

Skver je napisao/la:

ja prije tri dana razgovarao s Zlajom Begicem (najjaci lik za Ustavno pravo u BiH, uglavnom Bog i batina za one rijetke koji ne znaju o kome je rijec) i covjek ne zvuci optimisticno, sto je interesantno nije dobio do tad financijski izvjestaj koji su trazili! mozda se sta promjenilo u ova tri dana uglavnom nadajmo se najboljem
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.