Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Najbolji jeste ali daleko nije. Antolovic mu je rame uz rame.Head je napisao/la:Ne guram ga ja nego Lugusic, trener golmana...
Decko je najbolji golman lige, daleko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Samo neka ih zovu pa cemo daleko dogurati [FACE WITH TEARS OF JOY]SjeverniVjetar je napisao/la:"Navijaci" su toliko su isprofanisali igrace Sarajeva i Zelje, gurajuci ih u reprezentaciju i nogama i rukama, da kada se pojavi neko ko stvarno vrijedi, raja ce ga izignorisati misleci da je jos jedan "talenat" za pijace.
Imaju li Stojcev i Tatomirovic kakve veze sa BiH, da i njih pozovu ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zrinjski je primio daleko manje golova od sarajeva. Primio je 4 manje dakle s obzirom na to da je primio za citavu sezonu samo 12 golova velika je razlika. Inace to nije glavno mjerilo ali uzimajuci u obzir da je sarajevo par puta skuplje i kvalitetnije onda se taj broj golova jos vise gleda i dobija na znacaju jer da su se zamjenili za golmane, mozda bi sarajevo umjesto 16 primilo samo 7-8...dakle delac vjerovatno nije najbolji gk lige iako je vjerovatno u top2. Uz to mi smo mu neka varijanta b posto ga ocito hrvati nece a toliko je zelio igrati za njih, ali dobro sreca pa je to pitanje samo ko ce nam grijati klupu jer ako asmir bude ziv i zdrav branit ce nam jos godinama. A do tad ce doci i zamijeniti ga neko ko sad nije ni u planu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Bordostrik
Aaaa Boze zavisti i jada u dušama našeg naroda.. Kako te bolan nije stid pisati takve bljuvotine za Handžića igračinu od momka.. Dao bi ti prvi mnogo štošta da si na njegovom mjestu, mangupe! Dao Bog da zaigra u repki da konačno neko ima ko igrom slici na Dzeku! A ti i pojedinci kao ti ce vazda lajati dok karavani prolaze.. AjIskren je napisao/la:ha ha ha ha VidjecemoŽeljooooo je napisao/la:Na moju radost taj panj nikad nece igrati u reprezentaciji..

Neka frka, a?!
ako se vec igras brojkama onda naglasi da je delac branio samo proljetnu polusezonu i da je na 13 utakmica primio samo 5 golovaDeeWa je napisao/la:Zrinjski je primio daleko manje golova od sarajeva. Primio je 4 manje dakle s obzirom na to da je primio za citavu sezonu samo 12 golova velika je razlika. Inace to nije glavno mjerilo ali uzimajuci u obzir da je sarajevo par puta skuplje i kvalitetnije onda se taj broj golova jos vise gleda i dobija na znacaju jer da su se zamjenili za golmane, mozda bi sarajevo umjesto 16 primilo samo 7-8...dakle delac vjerovatno nije najbolji gk lige iako je vjerovatno u top2. Uz to mi smo mu neka varijanta b posto ga ocito hrvati nece a toliko je zelio igrati za njih, ali dobro sreca pa je to pitanje samo ko ce nam grijati klupu jer ako asmir bude ziv i zdrav branit ce nam jos godinama. A do tad ce doci i zamijeniti ga neko ko sad nije ni u planu.
-
Ma ako Delac dobije poziv, to ce biti komedija na kvadrat, ali mislim da i nema pravo igrati za nas.
Jajalo pozvan u Hrvatsku reprezentaciju.
Trebalo se vise boriti za njega.

Trebalo se vise boriti za njega.
1946
- masteRofPoker
- Kontakt:
Malo je objektivnosti ovdje. Pitari bi svakog svog igraca u repku pa cak i one koji su se davno odlucilo za maticu Hrvatsku pa se sada sjetili da imaju veze sa BiH. Cuj molim te Delac, Jajalo, svasta.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sram nas bilo, prizivamo igrace koji su rodjeni u Jajcu i Gornjem Vakufu. Kako me samo nije stid. 

1946
- masteRofPoker
- Kontakt:
Prizivas igrace koji su se vec odlucili za Hrvatsku a ni to nije problem, nego prizivas igrace koji nose bordo dres i to tako subjektivno da je to smijesno.Head je napisao/la:Sram nas bilo, prizivamo igrace koji su rodjeni u Jajcu i Gornjem Vakufu. Kako me samo nije stid.
Ma na kraju krajeva, ni jedan nije kalibar za repke bar po meni.
Jos samo da neko kaze da je Delac najbolji golman kojeg imamo poslje Begovica, da ima prednost nad Sehovicem i Buricem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cuj Jajalo nije kalibar.masteRofPoker je napisao/la:Prizivas igrace koji su se vec odlucili za Hrvatsku a ni to nije problem, nego prizivas igrace koji nose bordo dres i to tako subjektivno da je to smijesno.Head je napisao/la:Sram nas bilo, prizivamo igrace koji su rodjeni u Jajcu i Gornjem Vakufu. Kako me samo nije stid.

Pa covjek da igra za BiH bio bi najbolji vezni igrac uz Pjanica.
1946
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma nemam ja sta s tobom razgovarati, poslije ovake recenice, suvisno je dalje, prekucao si decko. LPHead je napisao/la:Cuj Jajalo nije kalibar.masteRofPoker je napisao/la:Prizivas igrace koji su se vec odlucili za Hrvatsku a ni to nije problem, nego prizivas igrace koji nose bordo dres i to tako subjektivno da je to smijesno.Head je napisao/la:Sram nas bilo, prizivamo igrace koji su rodjeni u Jajcu i Gornjem Vakufu. Kako me samo nije stid.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
Pa covjek da igra za BiH bio bi najbolji vezni igrac uz Pjanica.
Dobar je Jajalo igrac samo sada je nazalost kasno
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 maj 2015, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja, Medunjanin, Hadzic, Stilic su bolji od Jajala. 

1946
Nama ne trebaju oni kojima je Bosna rezervna opcijamasteRofPoker je napisao/la:Prizivas igrace koji su se vec odlucili za Hrvatsku a ni to nije problem, nego prizivas igrace koji nose bordo dres i to tako subjektivno da je to smijesno.Head je napisao/la:Sram nas bilo, prizivamo igrace koji su rodjeni u Jajcu i Gornjem Vakufu. Kako me samo nije stid.
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Koliko kvalitet igraca gledas kroz prizmu kluba to nije normalno....Head je napisao/la:Ma ja, Medunjanin, Hadzic, Stilic su bolji od Jajala.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Uvijek je care i bilo kasno. Po meni je Milicevic bolji igrac od njega i to znatno sam sto je nazalost i stariji.Ajax je napisao/la:Dobar je Jajalo igrac samo sada je nazalost kasno
@Dubrovnik isto kao da poredis Hajrovica (Izeta) i Medunjanina. Potpuno razlicite pozicije i funkcije u ekipi.dubrovnik je napisao/la:Uvijek je care i bilo kasno. Po meni je Milicevic bolji igrac od njega i to znatno sam sto je nazalost i stariji.Ajax je napisao/la:Dobar je Jajalo igrac samo sada je nazalost kasno

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q