FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2015, 00:00

obiteljskicovjek je napisao/la:Za pojacanja samo reprezentativce, sve ostalo je popunjavanje kadra. Jer mi smo S A R A J E V O :kafa:
Ja sam došao do zaključka da nema viška igrača. Vidjeli smo situaciju pred derbi, ne možeš prvih 11 sastaviti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2015, 00:00

Ma moras biti aktivan na trzistu,od toga ti sve zavisi..cim nekome istekne ugovor odmah zovi,pitaj,pregovaraj,ponudi,dogovaraj...jedino cemo tako ostvariti moj san :pray:
@Hilmo,jel' to moja nema ? :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 00:02

obiteljskicovjek je napisao/la:Za pojacanja samo reprezentativce, sve ostalo je popunjavanje kadra. Jer mi smo S A R A J E V O :kafa:
Pa mozes ti sad dovesti pola reprezentacije Sirije i imati reprezentativce jbg. :D :D :D

Recimo, Cvijanoviceva konkurencija u Sloveniji je bas jaka i jbg. Vesovic je taj, klasa nad klasama. :kralj:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 00:02

hilmo je napisao/la:Ja sam zato da se Cimirot pusti.

Teško ćemo za njega naći zamjenu ali nije nemoguće. On ima ugovor do ljeta naredne godine, pitanje je da li ima želju da ga produži i zato je bolje da ga sad prodamo ako postoji interes klubova, a vjerujem da postoji, za tih nekih 800 000 - 1 200 000 Eura, to je neka maksimalna cijene, mada nešto ne vjerujem da će neko za igrač iz PL platiti 1,2 miliona.
Tako je prodat i Cimija ali pod uslovom da se dovede jedan pravi zadnji vezni Zahirovic ili bolji i jedan stoper za prvih 11. Naravno i da se nesto zaradi jer nema jos puno ugovora. Spahic nebi bio los izbor na stoperu :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:

Spaha i Tatomirovic - BETON i eto bar grupa Evropa lige a dogodine LP. :salut: :salut:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2015, 00:06

@mortem
Pa nisam ja Centralna banka :D, ali za zapad mogu pola pogurati.

@ajax
Od Spahića nema ništa, o tome ne treba ni pričati.
A ovakve stvari o kojima @sabinho priča uzeti u razmatranje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2015, 00:08

Cvijanovic i Vesovic su vezni,krila? i kao odbrambene Marica i Bertosu a Sabinho ? :D
Ma salio sam se Hilmo bolan :D a odsad te zovem sberbank :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2015, 00:09

Sabinho je napisao/la:Bertosi istice ugovor sa Rijekom recimo. Realno, nije imao sanse u onakvoj konkurenciji kao sto je ne bi imao nijedan drugi bek iz nase lige.
A tek kako je onaj Leovac bukvalno eksplodirao kad je presao u Rijeku, pojma nemam kako, gledao sam Rijeku dosta ove sezone, dosta zavise od Leovca, nisam se tome nadao kad je otisao kod njih.

Znaci skauting pola posla, nadam se da cemo NAPOKON dovoditi prava pojacanja :kafa: Evo krenuli smo sa Benkom i Delacem, samo nastaviti niz sada :hmmmm:

P.S. @sabinho

Ne bih se ja bunio doduse ni za jedno krilo tipa Tomasov :tralala:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 00:10

A sin od Duleta Savica i jedan od boljih stopera Zvezde zadnjih sezona. Njemu je istekao ugovor sa Watfordom sada.
Prosao sve selekcije Srbije. :kafa: :kafa:
U Partizan kaze nebi presao nikad sto je i logicno. :D :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 00:13

MortemHz je napisao/la:Cvijanovic i Vesovic su vezni,krila? i kao odbrambene Marica i Bertosu a Sabinho ? :D
Ma salio sam se Hilmo bolan :D a odsad te zovem sberbank :mrgreen:
Cvijanovic, centralni i zadnji vezni. Vesovic DESNI a po potrebi i lijevi bek. Bertosa lijevi bek :shifty: :kafa: Males veznjak takodje.

@ljiljane eh jbg on i njemu slicni su ugovorom vezani cvrsto i nemaju kuda bgm a pogotovo ne u nasu ligu i Sarajevo. :( :( :( :(

Moze umjesto njega iz Domzala Aladin Sisic :bale: Nas co'jek :njanjanja: :njanjanja: Ili na stopera Sanel Jahic, slobodan je za sedam dana :) :) :)

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 maj 2015, 00:13

Velika su ulaganja u mnogim segmentima. Nismo mi jos u sdituaciji da kupujemo igrace i dovodimo uz placanje vecih cifri.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 00:15

Jahic :thumbup: :thumbup: A dobar je i mali Savic. Delije ga obozavaju a i istekao mu je ugovor navodno :thumbup: :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 00:16

AdiFKS je napisao/la:Velika su ulaganja u mnogim segmentima. Nismo mi jos u sdituaciji da kupujemo igrace i dovodimo uz placanje vecih cifri.
Svi nabrojani igraci su slobodni kroz par dana. Malo onako diskutujemo jbg. :) Vjeruj meni da ako smo doveli Benka niko od ovih nabrojanih nije nemoguc na Hasetu ako postoji zelja. Jedino mozda Vesovica da je nerealno ocekivati.

@ajax ne kontam, zasto ne ide u CZ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2015, 00:20

Hilmo

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 00:20

Pa CZ je u jako teskoj situaciji. Nemaju para da zadrze sadasnje igrace a kamoli da dovedu nove. Igraci ne slusaju trenera i cak biraju koga zele za novog trenera :crazy: :crazy: U nikad goroj situaciji nisu bili. A u Partizan nema sanse da ide jer je zestoki zvezdas a i otac mu je legenda Zvezde. :kafa: :kafa:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 26 maj 2015, 00:22

Ajax je napisao/la:Crvena Zvezda je u nikad tezoj situaciji. Mislim da bi Sarajevo imalo itekakve sanse da kupi tamo kojeg igraca.
Pa teško Boga mi. Parker i Lazović nema šanse. Isto važi i za Pavićevića i stariju gardu. Saša Stojanović, pa takav Sarajevu nije potreban. Što se tiče ovih mladih gardista, nema šanse da Sarajevo ima te parek, a ne vidim kako jedan panj Orlandić može pomoći, ili Gogić.

E već zaviriti u Vošinu ili OFK-inu omladinsku školu, obećati fine pare i ima tu itekako materijala, valjda je neko bio u Bijeljini na onom turniru.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2015, 00:26

A K A D E M I J A i prava pojacanja (reprezentativci) Zivi i zdravi bili pa vidjeli, to je pravi put :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2015, 00:26

vidim pise se o pojacanjima -dovodjenju igraca ,ja ne znam konkretna imena ali msilim da moramo dovoditi mladje igrace ,modernije ,brze ,koji su zeljni dokazivanja kao sto smo doveli cimija ,duljevica,tatka itd .mislim da nema potrebe dovoditi igrace tipa kojasevic,puzigaca ,husejnovic,hadzic i slicne ovo je moje misljenje znam da ce sad mnogi pisati da su ovi igraci klase i jesu al mislim da mi moramo brze igrati s vise trke a s vezni redom stojcev,alispahic ,husejnovic i takvim profilom igraca to ne ide narocito kad su utakmice s jakim tempom .

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 00:27

Eh to @nesha ali to je proces vec.

@ajax ne vjerujem ja da mi i ovakvi mozemo ponuditi vise od CZ. :think:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 00:29

NeshaFCB je napisao/la:Pa teško Boga mi. Parker i Lazović nema šanse. Isto važi i za Pavićevića i stariju gardu. Saša Stojanović, pa takav Sarajevu nije potreban.
Aha. A sta je sa Savicem iz Watforda. Jer bio kakav interes da se vrati u Zvezdu poslje ove sezone. Kakav je bio dok je igrao za vas ?? Navodno je bio veliki talenat.
NeshaFCB je napisao/la:E već zaviriti u Vošinu ili OFK-inu omladinsku školu, obećati fine pare i ima tu itekako materijala, valjda je neko bio u Bijeljini na onom turniru.
Sarajevo ima par talenata. Potreban je stoper za prvih 11.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 maj 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 26 maj 2015, 00:31

Ja bih od naredne sezone volio vidjeti formaciju 3-5-2(nalik na juve). Mislim da bi to moglo dobro izgledati.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, DoktorXabaras, ebi46, mosarajvosa83, napoleon72, PapakIzSa i 41 gost.