FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 26 maj 2015, 11:09

Većinski vlasnik FK Sarajevo Vincent Tan od prije nekoliko dana vlasnik je belgijskog fudbalskog kluba KV Kortrijk.
Pored ta dva kluba malezijski biznismen je krajem prošle godine jedan od vlasnika franšiže Los Angeles FC, a već niz godina u njegovom vlasništvu je i Cardiff City.

Tokom zvanične press konferencije prilikom preuzimanja Kortrijka Tan je izrazio želju da četiri kluba u koja je investirao odigraju zajednički turnir.

Za sada je to samo Tanova želja, a kao moguće mjesto odigravanja turnira spominje se Malezija. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Samo Sarajevo

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 26 maj 2015, 11:14

AdiFKS je napisao/la:Kako se zove sin Vinsent Tana?
slika
U INAT SVIMA 1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 maj 2015, 11:21

Sreća Vinsent ima nasljednika ;)
Meni je legendaran izjava Musemića, valjda kad je doša u slobofu tek, da će u zadnjem kolu proslavit titulu Sarajeva :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2015, 11:24

Zagor je napisao/la:Sreća Vinsent ima nasljednika ;)
Meni je legendaran izjava Musemića, valjda kad je doša u slobofu tek, da će u zadnjem kolu proslavit titulu Sarajeva :D
Ne kuhaj :mrgreen: , pozivas one anam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 maj 2015, 11:27

Zagor je napisao/la:Sreća Vinsent ima nasljednika ;)

Pa šta ce covjek drugo reci,a da ne ispadne smijesan.
Bolja smo ekipa,a pred 30.000 hiljada Hordi,realno teško bi izbjegle poraz,i mnogo bolje ekipe od Slobode.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 maj 2015, 11:27

Jedna informacija od prije nekoliko mjeseci koja mi se nije cinila realnom, od momka koji cita ovaj forum ali nepise. Pozdrav za Fudu :)
Naime TA bi u slucaju osvajanja titule trebao da nam dovede stopera sa kojim oni imaju sponzorski ugovor. Trenutno je igrac Intera. Međutim kako inter nije izborio evropu sad se nadam da to sto mi je bilo nemoguće postane moguce.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 26 maj 2015, 11:28

amin Allahu dragi tebi se molim :tokralju:
titulaaaaaaaaaaaa
FK SARAJEVO
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 26 maj 2015, 11:29

amorovski je napisao/la:Amar Osim hehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 26 maj 2015, 11:29

Bio je mali i kod kibeta na rucku hah

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2015, 11:30

kakvu vi posjetu ocekujete u subutu :?: ima li neko info oko nacina proslave ,gdje sta kako :?: jeli opet u titovoj ili na stadionu ,hoce li biti neki muzicari ili neki party sta se planira :?: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 maj 2015, 11:32

bordobijeli je napisao/la:kakvu vi posjetu ocekujete u subutu :?: ima li neko info oko nacina proslave ,gdje sta kako :?: jeli opet u titovoj ili na stadionu ,hoce li biti neki muzicari ili neki party sta se planira :?: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Polako brate, da mi Slobodu preskočimo, akobogda, onda sve ostalo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 11:33

Svi po dvolitru i na festu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2015, 11:34

Ado76 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kakvu vi posjetu ocekujete u subutu :?: ima li neko info oko nacina proslave ,gdje sta kako :?: jeli opet u titovoj ili na stadionu ,hoce li biti neki muzicari ili neki party sta se planira :?: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Polako brate, da mi Slobodu preskočimo, akobogda, onda sve ostalo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
a mora se unaprijed dogovoriti to ,normalno da igraci trebaju biti koncentrisani i bice ,titula je nasa :!: :!: mene kao navijaca interesuje dernek :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 maj 2015, 11:34

Ja znam da centrotrans uveliko sprema autobus bez krova,i da ce igraci kruziti gradom u njemu,a onda pravac Titova.Bice to jedan od najvecih posleratnih festa u gradu Sarajevu,baš onakava kakvu prave najveci klubovi svijeta. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nadam se da ce se i Tan sa igracima provozati u autobusu, i tad ce se uvjeriti da nije pogriješio sto je lovu ulozio, u najveci klub u BiH.

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 26 maj 2015, 11:42

Dosta smo imali nadanja i padova, zato prvo Sloboda a onda priča o slavlju !
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJV'O!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 maj 2015, 11:42

Svi dođite na bordo party
poziv ti stoji u licnoj karti.
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 maj 2015, 11:44

bordobijeli je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
a mora se unaprijed dogovoriti to ,normalno da igraci trebaju biti koncentrisani i bice ,titula je nasa :!: :!: mene kao navijaca interesuje dernek :D
Dogovara se to sve brate ;) ali nemaoj da se još poteže priča oko toga.Koliko smo puta pehovi bili ne želim ni da pomislim na nešto loše (pu,pu,pu), a što se tiče derneka nema te ko šta obavještavati, pa cijeli grad će biti naš akobogda :opaopa: :opaopa: :opaopa:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 maj 2015, 11:45

Plus braca i sestre po boji iz drugih gradova. Oni imaju javnu pozivnicu :mrgreen: :salut:

Kosevo pa Titova.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2015, 11:57

a ne znam sto svi sad smirujete atmosferu kad treba praviti euforiju . ja uopšte ne pomisljam da se nesto drugo moze desiti osim pobjede ,prvo bolji smo za titulu igramo ,drugo Husref je na klupi zna on da mu nikad nebi oprostili da otkine neki bod ,trece leotar to sloboda nije zaboravila . tako da ja pocinjem slaviti u subotu u 12 h a vi cekajte kraj utakmice :D ;) .nikad nisam pisao kao sto su neki ovdje da cemo se prosetati ligom trpati sve po 4-5 razkie ali sad sam toliko ubjedjen da smo prvaci ne daj zeljeznicaru ni trunku šanse .

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 maj 2015, 11:59

bordobijeli je napisao/la:a ne znam sto svi sad smirujete atmosferu kad treba praviti euforiju . ja uopšte ne pomisljam da se nesto drugo moze desiti osim pobjede ,prvo bolji smo za titulu igramo ,drugo Husref je na klupi zna on da mu nikad nebi oprostili da otkine neki bod ,trece leotar to sloboda nije zaboravila . tako da ja pocinjem slaviti u subotu u 12 h a vi cekajte kraj utakmice :D ;) .nikad nisam pisao kao sto su neki ovdje da cemo se prosetati ligom trpati sve po 4-5 razkie ali sad sam toliko ubjedjen da smo prvaci ne daj zeljeznicaru ni trunku šanse .
:D Ja bih bio tako ubijeđen jedino kada bi Husref u Tuzli ostavio Zebu i Pirića, ovako ću ipak čekati do 19h :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, GradKamena2 i 63 gosta.