FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nas najveci dobitak će biti godinu iskusniji memija,beganović.sadiković,amir
bitno kvalitetniji od toga i ne mogu doći ovdje, ni za koje pare. ali ono što nam treba jesu malo bolji igrači od "iskusnih".
-
- Kontakt:
baš tako druže. Nego zna li iko kad je ovaj prelazni kod nas? Jesu li promijenili onu glupost od prošle godine? Ako nisu oda nećemo moći registrovati nikog od novih igrača iz naše lige dok ne dođemo do drugog pretkola, a zbog tog se može desiti i da ne dođemo pu pu puChWilla je napisao/la:bitno kvalitetniji od toga i ne mogu doći ovdje, ni za koje pare. ali ono što nam treba jesu malo bolji igrači od "iskusnih".
I još jednom da pitam ima li igdje da se pogledaju tekme ovih naših malaca iz Bijeljine sa turnira?
Ovo su meni zanimljivi igrači kojima po Transfermarktu ističe ugovor (što ne mora biti tačno): Miloš Žeravica (LW/RW), Anel Hebibović (RW/RB), Secouba Diatta (SS/LW/RW), Amir Zolj (CB/DM), Mirza Ćemalović (CF), Ibrahim Škahić (CB), Miljan Govedarica (LW/RW), Amer Ordagić (CM), Nebojša Runić (CB), Renato Gojković (CB), Blagojević (DM).
Zadnja izmjena: KLIS, dana/u 26 maj 2015, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
i nisam u drugom dijelu nikako ponavljao, mislim da tog "zadnjeg veznog tipa nyema" možda već imamo u memiji. to bi se moralo bar isprobati, bar na pripremama, jer je od ovih mladih sa dugim ugovorima najjači trkač, najjači u duelu i najsrčaniji.
Uprava bi trebala uraditi nesto i po pitanju Fan Shop-a.
Za klub naseg renomea ono je u najmanju ruku preskromno. Sam prostor je veoma los kao i ponuda.
Cinjenica da imaju samo jednu vrstu salova u ponudi govori dovoljno.
Za klub naseg renomea ono je u najmanju ruku preskromno. Sam prostor je veoma los kao i ponuda.
Cinjenica da imaju samo jednu vrstu salova u ponudi govori dovoljno.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Ako juniori upadnu u LP, da li bi domaće tekme igrali na grbavici ?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Vjerovatno Koševo.MirsoNi je napisao/la:Ako juniori upadnu u LP, da li bi domaće tekme igrali na grbavici ?

Hebibović je dogovorio sa Sarajevom a za ovog drugog neznam.Minjore je napisao/la:Od svih tih igraca ja sam za Hebibovica, Blagojevica, Zeravicu i Ordagica uz vec spomenutog Diattu. A nesto se šuška, kako za Diattu tako i za Hebibovica
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Zadnjih šest prelaznih rokova je svaki put dogovorio sa Sarajevom, vidjet ćemo šta će biti ovaj put.sasistika je napisao/la:Hebibović je dogovorio sa Sarajevom a za ovog drugog neznam.Minjore je napisao/la:Od svih tih igraca ja sam za Hebibovica, Blagojevica, Zeravicu i Ordagica uz vec spomenutog Diattu. A nesto se šuška, kako za Diattu tako i za Hebibovica
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad je izvlacenje tih parova zna li neko?arelinho je napisao/la:Vjerovatno Koševo.MirsoNi je napisao/la:Ako juniori upadnu u LP, da li bi domaće tekme igrali na grbavici ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Halali mi,nije Hebibović dogovorio nego Subić iz Borca.KLIS je napisao/la:Zadnjih šest prelaznih rokova je svaki put dogovorio sa Sarajevom, vidjet ćemo šta će biti ovaj put.sasistika je napisao/la:Hebibović je dogovorio sa Sarajevom a za ovog drugog neznam.Minjore je napisao/la:Od svih tih igraca ja sam za Hebibovica, Blagojevica, Zeravicu i Ordagica uz vec spomenutog Diattu. A nesto se šuška, kako za Diattu tako i za Hebibovica
Prvo momci nek osvoje ovu nasu ligu pa cemo vidjeti sta i kako dalje.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad je izvlacenje tih parova zna li neko?arelinho je napisao/la:Vjerovatno Koševo.MirsoNi je napisao/la:Ako juniori upadnu u LP, da li bi domaće tekme igrali na grbavici ?

32 ucesnika bi bila u kvalifikacijama,a najboljih 8 bi islo u drugu fazu gdje bi igrali protiv 8 ekipa koje su bile u grupnoj fazi na drugom mjestu.

Jel to onaj Klis kod Splita?KLIS je napisao/la:Ovo su meni zanimljivi igrači kojima po Transfermarktu ističe ugovor (što ne mora biti tačno): Miloš Žeravica (LW/RW), Anel Hebibović (RW/RB), Secouba Diatta (SS/LW/RW), Amir Zolj (CB/DM), Mirza Ćemalović (CF), Ibrahim Škahić (CB), Miljan Govedarica (LW/RW), Amer Ordagić (CM), Nebojša Runić (CB), Renato Gojković (CB).

Kod Konjica.sasistika je napisao/la:Jel to onaj Klis kod Splita?KLIS je napisao/la:Ovo su meni zanimljivi igrači kojima po Transfermarktu ističe ugovor (što ne mora biti tačno): Miloš Žeravica (LW/RW), Anel Hebibović (RW/RB), Secouba Diatta (SS/LW/RW), Amir Zolj (CB/DM), Mirza Ćemalović (CF), Ibrahim Škahić (CB), Miljan Govedarica (LW/RW), Amer Ordagić (CM), Nebojša Runić (CB), Renato Gojković (CB).

A moguci protivnici bi nam bili : Villarreal, Middlesbrough, Ajax, Standard Liège, Salzburg, Příbram, Viitorul Constanța, Maccabi TA, APOEL, Midtjylland, Dinamo Zagreb, Dinamo Minsk, Aberdeen, Häcken, Litex, Brann, Domzale, Senica, Zimbru Chișinău i Ravan Baku. Vrlo moguce da ce neki od ovih otpasti, jer ce se njihovi seniori plasirati u LP pa oni samim time igraju drugi format natjecanja.
Stvarno bi bilo dobro kad bi igrali ovu LP
Stvarno bi bilo dobro kad bi igrali ovu LP

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
bila bi kul priča i sjajan izlog za mladiće. pa neko bi došao i da gleda te utakmice, bar koja hiljada ljudi.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Dzeko je stariji od 24 godine i njegov transfer ne moze biti predmetom placanja naknade za treniranje. Ali, isto tako, bez obzira na trampu igraca plus doplata, obracunava se vrijednost prema transfermarktu i placa se procenat na iznos transfera. Bar je tako bilo. Cini mi se da Zelji pripada 0,5 % transfera.JoseMourinho je napisao/la:Bgm nije fulio siOrton je napisao/la:E **** ga ti Minjore sad.Momku fino odgovorim ti me zahebavas.
Samo u slicaju prodaje igraca se dobije procenat.naknada za treniranje se placa i kod trampi i potpisa slobodnih igrača ne mora transfer pravi biti, kod transfera se zna tacno cifra dok vamo se proračuna kako tacno ne znam treba istražiti al kako god pare se dobijaju sad kolike nagadjanje je
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
3.5% je uvijek od Dzeke za nas
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisi u pravu. 3,5% i nek potpise sa 60 godina za arapski klub opet ide taj postotak.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM