FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la boccaccio » 20 apr 2010, 14:13

Schlager je napisao/la:Neću odgovarati članu nikad izvini,ali nevezano za njega moram reći da sam jutros uz kafu malo pričao sa jednim našim igračem koji mi je rekao da je bilo sve pokriveno da Željezničar pobjedi i da su znali da moraju izgubiti,ali rezultat im je išao na ruku pa nije bilo potrebe za penalima i crvenim kartonima,rekao mi je da su odmah na početku podijeljeni kartoni bezveze našim štoperima a kad smo umrtvili utakmicu da je sudija počeo navlačiti na način što je kod prvog gola dosudio faul za Željezničar a on mi tvrdi da je bio čist faul za nas...Ima li negdje snimak utakmice da vidim taj faul čisto da znam da li me slagao,pošto i na ovim pregledima a i na bht je samo prikazano izvodjenje tog skraćenog kornera?

Za razliku od mene on ne krivi toliko Milinovića za golove koliko to što niko nije skakao sa igračima Željezničara,ali kaže da i to razumije kad te ubiju u pojam i znaš da ćeš izgubiti.

A što se tiče utakmice Rudar-Željezničar ja sam ubjeđen da to nije kupljeno,prvo jer Rudaru trebaju bodovi,a drugo nikad se kupljene utakmice ne rješavaju u 90.minutu.

Ako neko od vas ima neka postavi taj faul prije prvog gola Željezničara čisto da se uvjerimo da li je stvarno bila tolika tendencija,mada to možda više i nije važno,ne treba cmizdriti,sutra je nova utakmica...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa schlager zar i ti druze :mrgreen: :mrgreen: ...pricao si sa igracem i on ti je rekao da je utakmica vec bila pokrivena i ti isti igraci su to znali i izasli na teren da izgube jer se vec sve unaprijed znalo :mrgreen: ...to znaci da ste kojim slucajem pruzili otpor i bili bolji od nas,poceli bi se svirati penali i davati crveni kartoni ...medjutim posto se vasim igracima zbog tih saznanja nije ni igralo,onda su oni namjerno igrali bez veze da bi se sacuvali od kartona,a i sta ce se truditi kada se unaprijed sve znalo...sad je meni sve jasno,bolje se cuvati za druge utakmice i sacuvati tim od kartona nego se zadavati i pokusati pobijediti nesto sto je vec dogovoreno unaprijed...mudro su postupili igraci Borca,meni je tek sada jasno :mrgreen: ...cist faul za vas hmmm...pa dobro,nadam se da ce biti negdje vec kakav snimak,pojavice se to,pa ce se lijepo vidjeti...ja ne znam kakav to treba biti faul pa da fakat bude faul,mozda brutalan...da je bio u kaznenom prostoru mozda ga ja da sam sudija ne bi svirao kao najstrozu kaznu,ali ovo je bio najregularniji faul za nas,ali nema to veze nikakve...
Schlager...nije bilo nikakvog sudijskog navlacenja,sve je bilo za deset,od organizacije do samog kraja...ja apsolutno vjerujem da si pricao sa nekim igracem i apsolutno vjerujem da ti je igrac takvo nesto rekao,ali prvi ti razmisli koliko je ta prica naivna...morao ti je taj igrac reci na osnovu cega je on imao takvu informaciju,ne moze se neki igrac vaditi pricom kako se nesto unaprijed znalo...i ja sam dobar sa nekim igracima Zelje i sa mnogim likovima u upravi kluba i samim Amarom Osimom,i da mi neko od njih kaze nesto takvo recimo sa povratka iz gostovanja Borcu,ja bi se dobro posvadjao sa njima...razlog poraza u ovoj utakmici je jednostavno bolja igra Zelje,i nije mi jasno da se neki vasi igraci pokusavaju tako plitkim pricama na osnovu rekla kazala,ja cuo,ovo smo svi znali itd,da opravda jednostavno losu igru koju su prikazali...imali su apsolutno sve uslove...i sigurno ces ovim postom ponovo otvoriti diskusiju za utakmicu koja je vec prosla ima par dana,a nema apsolutno nikakvog razloga za to...pozdrav za tebe i pozdravi doticnog igraca,neka mu je na cast!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 14:14

hahahaha joj cirkusa price...šta pacenici izmišljaju- nevjerovatno :lol: :lol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 apr 2010, 14:19

Prije tog snimka pogledajte faul u 90-oj minuti iz koga je Borac postigao drugi gol.Samo na GRBAVICI moze sudija svirat onakav faul protiv domacina,i da niko i ne prigovori.
Kartoni na samom pocetku jesu bili,ali isto tako su odmah u 16-oj sekundi poceli prigovori igraca Borca sudiji,bez ikakvog razloga,malo pritisnuti valjda,dogovor iz svlacionice.U totalu sudjenje je bilo odlicno,i ja bi pristao da mi u gostima svugdje imamo ovakvo sudjenje,niko nas ne bi dobio.
Izgubili ste zasluzeno,i kako ste igrali prosli ste odlicno.Ekipa vam je bezze osim Kajkuta i onog malog cupavog.
Mislim da nemate nikakve sanse za titulu,a u kupu se ne zna.
Mozda se mozete naljutiti,ali nisam jos vidio ekipu koja je nakon jesenjeg dijela bila ubjedljivo najbolja,igrala najljepse,i nakon toga prodaje najbolje igrace i tjera trenera,a zatim sa prosjecnom ekipom,koja ne moze nikoga da dobije na strani gaji nade za titulu.
Sa ovakvom igrom ako odete u Europu budite prezadovoljni.Ne znam vidim da su Vam falila 3 igraca,ali tanko je ovo bilo...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 14:21

Boccaccio,ja sam vammeđu prvima čestitao na temi FK Željezničar pobjedu,nisam ovih 3 dana ni najmanju zamjerku naveo jer je stvarno Željezničar bio bolji....vjerovatno ne bih ni ovaj jutrošnji razgovor uz kaficu pominjao jer je prošao voz i nema nikakve koristi od toga,da nije ovaj član nikad_izvini napisao danas ono što je napisao,ali kad je već počeo veličati neku regularnost,pomislio sam da ne bi bilo loše ispričati ovo što mi je čovjek rekao,a ako laže on mene,lažem i ja vas.

Pozdrav!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 14:27

Šta još pricaju ti vaši igraci po kaficama?' de nastavi, živo nas to interesuje :lol: :lol: :mrgreen:

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 20 apr 2010, 14:30

Pricaju kako ce vas prebiti u KUpu :mrgreen:
He he sta vam je ljudi oko cega vi diskutujete.
utakmica bila i prosla treba se okrenuti narednim mecevima rudar dolazi bez nekoliko igraca i nadam se osvajanju tri boda..Kasnije travnik pa opet kolotecina :) do finala Kupa
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 14:33

BrigateBL je napisao/la:Pricaju kako ce vas prebiti u KUpu :mrgreen:
He he sta vam je ljudi oko cega vi diskutujete.
utakmica bila i prosla treba se okrenuti narednim mecevima rudar dolazi bez nekoliko igraca i nadam se osvajanju tri boda..Kasnije travnik pa opet kolotecina :) do finala Kupa
fakat me zanima šta pricaju babe po brijacnicama :mrgreen:
covjek je sam poceo da prenosi utiske igraca sa kojima je ispijao kafe i koji su mu se požalili na loše suđenje , pa rekoh kad je vec krenula ta prica da nam isprica još tih pikanterija za sladokusce :mrgreen: :lol:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 14:39

Daj nemojte vise o toj utakmici, vidite da skakavci citaju samo nasu temu i nailaze ovdje u rojevima! Uz to nas vole i obradovati djecijim posalicama...
Ja kada bih citao sve one gluposti koje pisu na temi o Zelji, imam osjecaj da bih morao da visim tamo i udaram replike iz dana u dan. :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 20 apr 2010, 14:45

Schlager je napisao/la:Boccaccio,ja sam vammeđu prvima čestitao na temi FK Željezničar pobjedu,nisam ovih 3 dana ni najmanju zamjerku naveo jer je stvarno Željezničar bio bolji....vjerovatno ne bih ni ovaj jutrošnji razgovor uz kaficu pominjao jer je prošao voz i nema nikakve koristi od toga,da nije ovaj član nikad_izvini napisao danas ono što je napisao,ali kad je već počeo veličati neku regularnost,pomislio sam da ne bi bilo loše ispričati ovo što mi je čovjek rekao,a ako laže on mene,lažem i ja vas.

Pozdrav!
Postoje clanovi na forumu sa svih strana i medju klubovima koji utakmice u zivotu nisu vidjeli i komentarisu sve i svasta,forum je takav i ima pojedinaca koji su nedorasli ili nezreli po godinama da ulaze u dublju diskusiju,u analizu utakmice,ili su tu da provociraju na razne nacine,tako je to i tu se ne moze nista uciniti...
Medjutim,ti si stariji lik,iskusniji i pametniji od onog gore posta sto si napisao,ti ne bi trebalo da reagujes na provokacije nekih nezrelih komentara...ja ne bi dozvolio prvom sebi da reagujem na komentare takvih likova,ali zato cu uvijek uci u analizu sa tobom ili borcev_navijac,sajin itd. ako je to potrebno,jer mi se cinite zreliji i odmjereniji...
Pazi,logika te nekad natjera da razmislis o tome sta ti neko kaze,pogotovo ako je taj neko igrac,akter neke predstave,clan uprave itd...i ja kad razmislim o rijecima tog vaseg igraca,sasvim je logicno da on kao akter pokusa da opravdava nesto sto nije ispunio,a ti si ocekivao...ali na ovaj nacin,to nikako ne bi prihvatio od njega...kada stoperi dobiju kartone na pocetku utakmice,moze da izgleda kao da se nesto steli,ali ako te protivnicka ekipa natjera da u prvih pet minuta napravi nekoliko opasnih suteva i krene da dominira,tvojoj odbrani ne ostaje nista drugo nego da proba da prekine akciju nekim faulom...i upravo to se desilo...kada borcev_navijac kaze da je sudija bukvalno kruzio oko vasih 16 m sa faulovima,i to je realno bilo,jer su faulovi postojali,da vasi igraci nisu na taj nacin zaustavljali nase igrace,nasi bi se usetali u gol...usljed toga,slijede i kartoni...ali i vi ste imali nekoliko opasnih situacija iz prekida i to oko 16m i to kad je rezultat bio neizvjestan,dobijali smo i mi zute kartone...odmah na pocetku utakmice poslije vaseg prvog kartona,i nas napadac Lazar Popovic je dobio karton...nasi stoperi nisu dobili kartone jer jednostavno nije bilo posla za njih,imali smo inicijativu i to je sve...nista tendenciozno nije dosudjeno...a price nekog igraca koji prica kako je unaprijed utakmica bila pokrivena je u najmanju ruku za sesti razred osnovne skole,jednostavno ne ide takva prica...nikada ne bi rekao nekome da laze pa ne bi ni tom igracu,ali bi ga ja uz tu kaficu upitao neke stvari,jer ako ima obraza da takve stvari prica onda bi trebao to malo bolje da obrazlozi,jer bi ja na tvom mjestu to trazio od njega...
Znaci nije problem u tim nekim stvarima,ako neko nesto zna,brate neka kaze sve,ali nikako na ovaj nacin...ono sto se vidjelo na terenu,rezultatski je opravdano apsolutno,i ja cu prvi tebi i svima vama od srca cestitati ako se desi slicna pobjeda u vasu korist,jer jetosportski i korektno...
Nadam se da te nisam upeglao ovim dugim postom :D ,nego hajde da idemo dalje,valja nam se trkati za titulu,a ne treba ici u nesto sto nije zrelo najblaze receno ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 14:49

Ne znam, kao prvo, Borac je bio desetkovan, drugo, Borac nije prišao Željinom golu, treće, bolja ekipa je pobijedila. Neke igre iza kulise ne bih mogao shvatiti, dioba prvog mjesta, utakmica sezone, baš mi je teško povjerovati da je ovdje bilo nešto mutno.

Mišljenja sam da je svaki faul postojao, jer neki igrači Želje su bili neuhvatljivi, a ekskluzivno za Schlagera, jedna od takvih situacija:

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 14:51

boccaccio je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Boccaccio,ja sam vammeđu prvima čestitao na temi FK Željezničar pobjedu,nisam ovih 3 dana ni najmanju zamjerku naveo jer je stvarno Željezničar bio bolji....vjerovatno ne bih ni ovaj jutrošnji razgovor uz kaficu pominjao jer je prošao voz i nema nikakve koristi od toga,da nije ovaj član nikad_izvini napisao danas ono što je napisao,ali kad je već počeo veličati neku regularnost,pomislio sam da ne bi bilo loše ispričati ovo što mi je čovjek rekao,a ako laže on mene,lažem i ja vas.

Pozdrav!
Postoje clanovi na forumu sa svih strana i medju klubovima koji utakmice u zivotu nisu vidjeli i komentarisu sve i svasta,forum je takav i ima pojedinaca koji su nedorasli ili nezreli po godinama da ulaze u dublju diskusiju,u analizu utakmice,ili su tu da provociraju na razne nacine,tako je to i tu se ne moze nista uciniti...
Medjutim,ti si stariji lik,iskusniji i pametniji od onog gore posta sto si napisao,ti ne bi trebalo da reagujes na provokacije nekih nezrelih komentara...ja ne bi dozvolio prvom sebi da reagujem na komentare takvih likova,ali zato cu uvijek uci u analizu sa tobom ili borcev_navijac,sajin itd. ako je to potrebno,jer mi se cinite zreliji i odmjereniji...
Pazi,logika te nekad natjera da razmislis o tome sta ti neko kaze,pogotovo ako je taj neko igrac,akter neke predstave,clan uprave itd...i ja kad razmislim o rijecima tog vaseg igraca,sasvim je logicno da on kao akter pokusa da opravdava nesto sto nije ispunio,a ti si ocekivao...ali na ovaj nacin,to nikako ne bi prihvatio od njega...kada stoperi dobiju kartone na pocetku utakmice,moze da izgleda kao da se nesto steli,ali ako te protivnicka ekipa natjera da u prvih pet minuta napravi nekoliko opasnih suteva i krene da dominira,tvojoj odbrani ne ostaje nista drugo nego da proba da prekine akciju nekim faulom...i upravo to se desilo...kada borcev_navijac kaze da je sudija bukvalno kruzio oko vasih 16 m sa faulovima,i to je realno bilo,jer su faulovi postojali,da vasi igraci nisu na taj nacin zaustavljali nase igrace,nasi bi se usetali u gol...usljed toga,slijede i kartoni...ali i vi ste imali nekoliko opasnih situacija iz prekida i to oko 16m i to kad je rezultat bio neizvjestan,dobijali smo i mi zute kartone...odmah na pocetku utakmice poslije vaseg prvog kartona,i nas napadac Lazar Popovic je dobio karton...nasi stoperi nisu dobili kartone jer jednostavno nije bilo posla za njih,imali smo inicijativu i to je sve...nista tendenciozno nije dosudjeno...a price nekog igraca koji prica kako je unaprijed utakmica bila pokrivena je u najmanju ruku za sesti razred osnovne skole,jednostavno ne ide takva prica...nikada ne bi rekao nekome da laze pa ne bi ni tom igracu,ali bi ga ja uz tu kaficu upitao neke stvari,jer ako ima obraza da takve stvari prica onda bi trebao to malo bolje da obrazlozi,jer bi ja na tvom mjestu to trazio od njega...
Znaci nije problem u tim nekim stvarima,ako neko nesto zna,brate neka kaze sve,ali nikako na ovaj nacin...ono sto se vidjelo na terenu,rezultatski je opravdano apsolutno,i ja cu prvi tebi i svima vama od srca cestitati ako se desi slicna pobjeda u vasu korist,jer jetosportski i korektno...
Nadam se da te nisam upeglao ovim dugim postom :D ,nego hajde da idemo dalje,valja nam se trkati za titulu,a ne treba ici u nesto sto nije zrelo najblaze receno ;)

Ma u redu je,moja greška je što sam se uopšte osvrtao na onaj post,ali jedan od minusa moderatorske funkcije je što ne možeš neke članove jednostavno staviti na ignore listu.

kao što kažeš,idemo dalje...

Pozdrav

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 14:52

Ovaj gore klip ste vec nekoliko puta postavili na ovoj temi! Kako tebi i tvojoj braci po stazu na nasoj temi, ne dosadi da se izivljavate ovdje? Ovo je retoricko pitanje, nemoj da odgovaras!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 14:56

Simpatizer je napisao/la:Ovaj gore klip ste vec nekoliko puta postavili na ovoj temi! Kako tebi i tvojoj braci po stazu na nasoj temi, ne dosadi da se izivljavate ovdje? Ovo je retoricko pitanje, nemoj da odgovaras!
dobra ti je ta retorika :lol: 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 14:57

Simpatizer je napisao/la:Ovaj gore klip ste vec nekoliko puta postavili na ovoj temi! Kako tebi i tvojoj braci po stazu na nasoj temi, ne dosadi da se izivljavate ovdje? Ovo je retoricko pitanje, nemoj da odgovaras!
Nikakvo iživljavanje, zaista, ali me Schlagerov post malo pecnuo, bio sam na utakmici, gledao snimak poslije, znam šta sam vidio.
Voli te tvoje Sarajevo.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 apr 2010, 14:59

boccaccio je napisao/la:

Pozdrav!
boccaccio ti si ozbiljan covjek, i odmah na pocetku da kazem, ja sam rekao poslije utakmice da je željezničar bio bolji i zalsuženo pobjedio, da je utakmica bila fer i korektna i da je sudjenje bilo blago domaćinsko ( ako si pošten i samćeš priznati da jeste da ne nabrajam sad razloge zbog čega i otvaram diskusiju) i da ni na koji način nije uticalo na rezulat.
znači to sam još poslije utakmice rekao.
Na tvoj post koji je bio odgovor na moj nisam odogvorio baš da ne bih ulazio u dalju raspravu jer sam mišljenja da će vrijeme i naredne dvije utakmice u kupu izmedju naših klubova sve pokazati.

Ovdje je bila riječ o činjenicama, ti faulovi za žuti jesu bili faulovi, ali nisu bili za žuti, i to naročitro ne u našoj ligi, s obzorm na kritetijume koji inače važe.

Tako da se logično nameće pretpostavka da kad sudija štoperima podijeli dva žuta u pet minuta prbvih da to malo izazvia sumnju u namjere sudije ( šta bi bilo kad bi bilo) bez namjere da omalovažavam željinu pobjedu.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 15:01

@Virtu4l

A mene zamara kolicina nebuloza koju vecina vas izvaljuje ovdje i poprilicno se suzdrzavam da ne odgovorim onako kako vam sljeduje.

Imate svoju temu pa tamo pljuckajte, pricajte svoje istine, razmjenjujte misljenja...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 15:03

Ovaj navijac borca...ko fol sve cestita na pobjedi a samo prica o sudijama :lol: :lol: pricali mi igraci na kaficama kako ih je sudija kartonirao hahaha ko da to ne smije uraditi njima :lol: :lol: inace igraci Borca su zasticena sorta pa se njima ne smije dati karton kad naprave faul hahaha jao komedije :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 15:06

Simpatizer je napisao/la:A mene zamara kolicina nebuloza koju vecina vas izvaljuje ovdje i poprilicno se suzdrzavam da ne odgovorim onako kako vam sljeduje.
Ja ti navodim činjenice, da je Željo i više nego zasluženo pobijedio, ništa drugo me ne zanima. Kup je pred nama, stvari će biti još jasnije...
Voli te tvoje Sarajevo.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 15:09

Ево $ ' $ овај $, ' тај " ?, " ' " $ $....

" / је $ " ' " ". $ & " онај $ % ", ? $ ?($ се " $ ? по ? " & " & " %!). " је " ? % " $ $, ? $ &. $ је & $ ? " $. " ето на & &.
4 права % ' ? " $ тога ' $ " "...

А ¥ се ¥ на " & $ *& ' тату $(? % & ?) :lol:
" то су ? $ ? $ " него - " онај ?, & $ су $ ? :)
/ " " ' %, ? $ - " у & " ? $ $ & " на терен са " " " су $
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 15:10

Virtu4l je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:A mene zamara kolicina nebuloza koju vecina vas izvaljuje ovdje i poprilicno se suzdrzavam da ne odgovorim onako kako vam sljeduje.
Ja ti navodim činjenice, da je Željo i više nego zasluženo pobijedio, ništa drugo me ne zanima. Kup je pred nama, stvari će biti još jasnije...
Ovdje niko nije napisao da nije zasluzeno! Dolazite ovdje, selektivno citate ono sto pisemo, a onda vecina vas odgovara najcesce besmislenim doskocicama, i tako do besvijesti...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.