FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ne bi bilo lose ovog Subasica iz Olimpica dovesti,ako mu propadne angazman u Sturmu. lijevi bek,bivsi mladi reprezntativac,sasvim solidan igrac ... Ubjedjen sam da ce dosta dobrih igraca ovg ljeta imati slobodne papire,neke od njih pokusati dovesti,sto da ne!?
gledao sam ga u prvom dijelu sezonu i imao je pa barem 15 kg viska, dosta je nama realno takvih igraca, ako se misli u dogledno vrijeme (a misli se sigurno) napasti nesto u evropi nama igraci iz Premijer lige nisu od pomoci (mozda jedan ili dva bas ekstra talenta kao Crnov ili Subic) ovo ostalo tanko, i jos ako Amidza pri tome podeblja budzet onda mi treba da tezimo sto boljim igracima sa strane, profesionalcima, pusaca i pijanica imamo i previsebosnas_ je napisao/la:ne bi bilo lose ovog Subasica iz Olimpica dovesti,ako mu propadne angazman u Sturmu. lijevi bek,bivsi mladi reprezntativac,sasvim solidan igrac ... Ubjedjen sam da ce dosta dobrih igraca ovg ljeta imati slobodne papire,neke od njih pokusati dovesti,sto da ne!?
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:ne bi bilo lose ovog Subasica iz Olimpica dovesti,ako mu propadne angazman u Sturmu. lijevi bek,bivsi mladi reprezntativac,sasvim solidan igrac ... Ubjedjen sam da ce dosta dobrih igraca ovg ljeta imati slobodne papire,neke od njih pokusati dovesti,sto da ne!?

hocel probati ibrak ibisevica vam dovest 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kad sjever povede, a onda cijeli stadion na noge.. Moramo i amidzi poslati text da nauci i skace..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mogao bi probat da mu je tim ispao u drugu ligu, ovako nema sanse.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
@solinas
ma preskup je on ba a i nije lud da sad dolazi u BiH kad ima i u evropi a za ne daj Boze i u Americi, Emirati,Katar i sl. gdje moze zaraditi jos uvijek dobre pare, ovdje ces takve igrace mozda moci dovoditi kad liga bude mnogo bolja i organizovanija, jer i Miske je vjerujem zbog toga odustao a bio je na korak od potpisivanja ugovora, no onda prva tekma nam bila u Gradaccu i sve se moglo ondje vidjeti u kakvim uslovima se ovdje igra
ma preskup je on ba a i nije lud da sad dolazi u BiH kad ima i u evropi a za ne daj Boze i u Americi, Emirati,Katar i sl. gdje moze zaraditi jos uvijek dobre pare, ovdje ces takve igrace mozda moci dovoditi kad liga bude mnogo bolja i organizovanija, jer i Miske je vjerujem zbog toga odustao a bio je na korak od potpisivanja ugovora, no onda prva tekma nam bila u Gradaccu i sve se moglo ondje vidjeti u kakvim uslovima se ovdje igra
Pyro is not a crime !
Sto se tice clanstva ako nastavimo ovim tempom do kraja godine bi mogli imati 9-10 hiljada clanova.
Ti si opet šampion !
upravu si,ali nekada ni liga,ni pare neodlucuju,toga je u svijetu masa primjera,mora se znati pregovarat,a vjerujem da je ibrakovic sa saradnicima dokazao,da zna.THEC je napisao/la:@solinas
vidis recimo,hlupam ronaldinja,imao je covjek ponude milana,QPR,juventusa,i td,a ode recimo u hebeni meksiko,za 5 puta manje pare..
a vama je,barem po mom misljenu,i ova posjeta tanova,od krucijalnog znacaja..konacno bi jedan,njegov klub trebao da igra LP i nevjerujem da ce on bas to prepustiti slucaju..a i onaj unuk,sin sta mu je,jbg nepratim

mislim da ce se sad bas ukluciti u transfere.
"Modra boja,na bijelome platnu,
a vidi on da izleti 10 miliona eura za tranfere ( a da se ne lazemo, te pare su njemu ko meni dzeparac) mi bismo vec ove godine mogli da se nadamo grupnoj fazi ali je realnost drugacija ipak, on je ovdje primarmo radi Akademije, evo gradi se kompleks u Butmiru kad bude 100% gotovo to ce strasan kamp da bude, onda dovodjenje djece sa svih strana, najtalentovanije naravno i to je ono sto je njegov primarni cilj, stvaranje igraca i prodaja dok u prvi tim on nece ulagati neka ogromna sredstva, barem je moje misljenje da nece jos uvijek tako da cemo se mi morati dobro namuciti da bi se probili jednog dana u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja a ako se on predomisli pa izvali dobru cifru za pojacanja eh tad cemo se moci nadati necemu, dok ovo Sarajevo sad je manje vise kao i drugi timovi u ligi s tim da imaju igraci fine plate i redovne ali osim Krste (koji je nesto malo placen) ostali su bez kluba bili
edit: sad ce doci komsije da nam kazu da smo ulozili milione u tim i samo im bod bjezimo a nisu svjesni da (ako) i kad se budu milioni jednog dana ulozili u prvi tim da ce to Sarajevo barem 10 puta jace da izgleda od ovog sadasnjeg
edit: sad ce doci komsije da nam kazu da smo ulozili milione u tim i samo im bod bjezimo a nisu svjesni da (ako) i kad se budu milioni jednog dana ulozili u prvi tim da ce to Sarajevo barem 10 puta jace da izgleda od ovog sadasnjeg

Pyro is not a crime !
U subotu se moglo po po marke od ulaznice za Arminovo ljecenje...
Baš vala.maksum je napisao/la:U subotu se moglo po po marke od ulaznice za Arminovo ljecenje...
@thec ma brate koga još zanima Željanino mišljenje i šta Željanini navijači misle i pričaju. Oni nekom nešto o štimanju utakmica ocam. Ma ne yebem smradove(ima dobrih momaka, nema govora) ni jedan posto šta kažu, znam samo da je zadnji derbi na Grbavici završen rezultatom 2:1 u korist Sarajeva. Hehe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ma kazem onako jer imas ti i nasih koji su zaslijepljeni tom propagandom da smo mi toboze neke milione ulozili a tim sastavili prakticno bez marke (ne racunam plate i ono na ruke sto igraci dobiju, to svi klubovi rade kad ugovore potpisuju logicno), pa ja bih prvi volio da mi milone ulozimo u tim, ne bismo se uopste patili u ovoj ligi nego bismo razmisljali o evropi i o tome dokle mozemo dogurati, liga bi nam bila realno ko Dinamu u Hrvatskoj, malo jaci trening
Pyro is not a crime !
Uspjesli smo dovesti jednog od najboljih igraca u svom uzrastu Amira Masica u Akademiju. 

1946
Pozz braćo!!!
Došli su dani naplate mukotrpne borbe navijača, uprave i svakog čovjeka koji je imao i ima FKS u srcu...
Prošli smo ssve sto jedan navijac moli Bogda da ne doživi, preživjeli podmetanje nogu za odlazak u stečaj, preživjeli borbu za tribinu, prezivjeli borbu za klub, prezivjeli borbu za opstanak kluba.
Preživjeli bezborj puta razočaranje ali nikada nismo bili poraženi do kraja. Uvijek smo ostajali na nogama, nekada jedva pri svijesti, ali nismo pali!
I kada smo počeli disati punim plućima, kada smo isplivali na površinu bezbroj problema i samo svojim radom i odnosom prema klubu stigli smo pred cilj i krunu tog "procesa" koji za nase uslove i vrijeme u kojem zivimo je definitivno nesto sto je fenomen.
Pamtimo euforiju protiv Levskog, pobjeda, ali i samo nekoliko dana kasnije hladan tuš ...
Pamtimo titulu prije 8 godina, ali pamtimo i nakon toga pad i aferu viršle. Pamtimo prazan sjever, ali smo ga vratili i od njega napravili nesto posebno cim se klub moze ponositi.
Vratili smo vjeru navijaca u ovaj klub i sve sto ce biti u dubucnosti. Treba li veci dolaz od onih 20 000 navijača protiv gradskog rivala?
Nikada odustajali nismo, pa necemo ni sada kada smo došli na česmu, nasuli vodu u čašu i nagnuli je... samo jos da se napijemo te vode...
A onda eto ljeta...
Treba li spominjati da uprava vec sada radi jako puno stvari koje nisu za javnost a koje ce poslije subote, jedna za drugom biti objavljene?
Treba li spominjati da vec sada je jasno da ce do kraja godine FKS imati svoje terene urađene po najvećim UEFA/FIFA standardima?
U SUBOTU NA KOŠEVU NEĆE BITI SAMO ONI KOJI NE VOLE OVAJ KLUB. U SUBOTU ĆE NA KOŠEVU, NA NAŠEM "HASETU" BITI ARMIJA BORDO NAVIJAČA, KOJI ĆE DOKAZATI DA TITULA ZASLUŽUJE KOŠEVO A KOŠEVO TITULU!
U SUBOTU ĆE NA NAS BITI PONOSNI I RAHMETLI HASE, I NAŠ PAPE, IBRO, HUSREF ITD. ITD., U SUBOTU ĆE GRAD BITI BORDO, U SUBOTU SE NEĆE SPAVATI DO ZORE!!!
NE POSTOJI RAZLOG DA SE PRIČA O CIJENAMA JER NEMA CIJENE KOJA MOZE PLATITI PONOS ZBOG ONOGA ŠTO NOSI SUBOTA!
U SUBOTU NE PSOTOJI TV KOJI MOZE PRENIJETI OSJEĆAJ DA SI DIO SVEGA, DA SI TU MEĐU BORDO BRAĆOM I DA ĆE TA USPOMENA OSTATI DUGO U TEBI!
ZATO
NEMA IZGOVORA, SVI NA KOŠEVO, NA STADION KOJI NOSI IME PO NAJVEĆEM SINU KOŠEVA!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
voli vas brat
Došli su dani naplate mukotrpne borbe navijača, uprave i svakog čovjeka koji je imao i ima FKS u srcu...
Prošli smo ssve sto jedan navijac moli Bogda da ne doživi, preživjeli podmetanje nogu za odlazak u stečaj, preživjeli borbu za tribinu, prezivjeli borbu za klub, prezivjeli borbu za opstanak kluba.
Preživjeli bezborj puta razočaranje ali nikada nismo bili poraženi do kraja. Uvijek smo ostajali na nogama, nekada jedva pri svijesti, ali nismo pali!
I kada smo počeli disati punim plućima, kada smo isplivali na površinu bezbroj problema i samo svojim radom i odnosom prema klubu stigli smo pred cilj i krunu tog "procesa" koji za nase uslove i vrijeme u kojem zivimo je definitivno nesto sto je fenomen.
Pamtimo euforiju protiv Levskog, pobjeda, ali i samo nekoliko dana kasnije hladan tuš ...
Pamtimo titulu prije 8 godina, ali pamtimo i nakon toga pad i aferu viršle. Pamtimo prazan sjever, ali smo ga vratili i od njega napravili nesto posebno cim se klub moze ponositi.
Vratili smo vjeru navijaca u ovaj klub i sve sto ce biti u dubucnosti. Treba li veci dolaz od onih 20 000 navijača protiv gradskog rivala?
Nikada odustajali nismo, pa necemo ni sada kada smo došli na česmu, nasuli vodu u čašu i nagnuli je... samo jos da se napijemo te vode...
A onda eto ljeta...
Treba li spominjati da uprava vec sada radi jako puno stvari koje nisu za javnost a koje ce poslije subote, jedna za drugom biti objavljene?
Treba li spominjati da vec sada je jasno da ce do kraja godine FKS imati svoje terene urađene po najvećim UEFA/FIFA standardima?
U SUBOTU NA KOŠEVU NEĆE BITI SAMO ONI KOJI NE VOLE OVAJ KLUB. U SUBOTU ĆE NA KOŠEVU, NA NAŠEM "HASETU" BITI ARMIJA BORDO NAVIJAČA, KOJI ĆE DOKAZATI DA TITULA ZASLUŽUJE KOŠEVO A KOŠEVO TITULU!
U SUBOTU ĆE NA NAS BITI PONOSNI I RAHMETLI HASE, I NAŠ PAPE, IBRO, HUSREF ITD. ITD., U SUBOTU ĆE GRAD BITI BORDO, U SUBOTU SE NEĆE SPAVATI DO ZORE!!!
NE POSTOJI RAZLOG DA SE PRIČA O CIJENAMA JER NEMA CIJENE KOJA MOZE PLATITI PONOS ZBOG ONOGA ŠTO NOSI SUBOTA!
U SUBOTU NE PSOTOJI TV KOJI MOZE PRENIJETI OSJEĆAJ DA SI DIO SVEGA, DA SI TU MEĐU BORDO BRAĆOM I DA ĆE TA USPOMENA OSTATI DUGO U TEBI!
ZATO
NEMA IZGOVORA, SVI NA KOŠEVO, NA STADION KOJI NOSI IME PO NAJVEĆEM SINU KOŠEVA!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
voli vas brat
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Da daš novac i da se pitaš oko njeg ? Neće da može ! Ti bi i da radiš i da zaradiš! Da uložiš i da imaš povrat! Ne može !
Klub koji živi od donacija i halala since 1921 !
Šta vas boli briga šta pričaju ljudi koji ama baš nikakve veze sa našim klubom nemaju, da smo uložili 10 miliona, imamo odakle da uložimo, treba nam biti drago kad tako komentarišu. Istina je pak suprotna, uložili smo ništa više nego hercegovački klubovi, i ništa više nego njihova šampionska generacija, tek ćemo da uložimo, to ti je priča na nivou, vidi ovog voza auto od 30 000, ja idem pješke, jbga, zaradi pa vozaj i ti prijatelju, od istog smo krenuli, zar ne ? To gdje smo mi sad i gdje ćemo biti i gdje su oni je već stvar o kojoj oni trebaju brinuti, mi ne moramo, ljudi nam obezbjedili da se ne sekiramo imamo li plate da podjelimo. Podcrtavam još nisu počela ulaganja u igrački kadar, ovaj prijelazni rok će vam postati jasnije šta znači uložiti, mi smo realno prodajom Dupovca na polusezoni i posjetom u europi, europom i marketingom, pokrili igračkom kadru plate plus ostalo jedno milionče do dva, plus Turkiš plus VisitM, plus Tanov podsticaj, to što oni žive u zabludi da je neko nešto uložio nek žive. Imamo dva igrača vrijede ko njihovih 11 realno, kontaju prodati Bajića za milion, pa Feđa Dudić je zabijao po 25 golova ljudi moji al ne kontaju da igrača koji ima 1000km platu ne možeš prodati za milion, Cimirot igra 2 sezone vrhunski, skautiran od 10 klubova, svi zadovoljni pa da bog do da ga se za milion proda.
Okrenimo se mi nama i našem kolektivu, rastimo kao i do sad, naše članstvo, naša posjeta na tribinama, naši rezultati, u zadnje dvije godine 2 trofeja oni niti jedan, samo realno, a tek počelo, imamo se čemu nadati i čemu radovati, to što su njihovi ciljevi mi smo ih prije godinu i po ostvarili, našli nekog da uloži, evo pravimo akademiju (čitaj 8mil maraka), imamo zlatnog sponzora kakvog oni nikad neće moći imati , imamo srebrenog sponzora kojeg mogu sanjati, imamo 0 km duga zaključno s novom godinom a oni potpisali na 10-12 godina, šta hoćete više da se prestanete njima baviti ? Svu im sreću želim jer bi bilo dobro i za nas da imamo konkurenciju, oni imaju par ovih dječaka, i fkt aferim, to treba reći, ova trojica, četvorica mladića su vrh.
Klub koji živi od donacija i halala since 1921 !
Šta vas boli briga šta pričaju ljudi koji ama baš nikakve veze sa našim klubom nemaju, da smo uložili 10 miliona, imamo odakle da uložimo, treba nam biti drago kad tako komentarišu. Istina je pak suprotna, uložili smo ništa više nego hercegovački klubovi, i ništa više nego njihova šampionska generacija, tek ćemo da uložimo, to ti je priča na nivou, vidi ovog voza auto od 30 000, ja idem pješke, jbga, zaradi pa vozaj i ti prijatelju, od istog smo krenuli, zar ne ? To gdje smo mi sad i gdje ćemo biti i gdje su oni je već stvar o kojoj oni trebaju brinuti, mi ne moramo, ljudi nam obezbjedili da se ne sekiramo imamo li plate da podjelimo. Podcrtavam još nisu počela ulaganja u igrački kadar, ovaj prijelazni rok će vam postati jasnije šta znači uložiti, mi smo realno prodajom Dupovca na polusezoni i posjetom u europi, europom i marketingom, pokrili igračkom kadru plate plus ostalo jedno milionče do dva, plus Turkiš plus VisitM, plus Tanov podsticaj, to što oni žive u zabludi da je neko nešto uložio nek žive. Imamo dva igrača vrijede ko njihovih 11 realno, kontaju prodati Bajića za milion, pa Feđa Dudić je zabijao po 25 golova ljudi moji al ne kontaju da igrača koji ima 1000km platu ne možeš prodati za milion, Cimirot igra 2 sezone vrhunski, skautiran od 10 klubova, svi zadovoljni pa da bog do da ga se za milion proda.
Okrenimo se mi nama i našem kolektivu, rastimo kao i do sad, naše članstvo, naša posjeta na tribinama, naši rezultati, u zadnje dvije godine 2 trofeja oni niti jedan, samo realno, a tek počelo, imamo se čemu nadati i čemu radovati, to što su njihovi ciljevi mi smo ih prije godinu i po ostvarili, našli nekog da uloži, evo pravimo akademiju (čitaj 8mil maraka), imamo zlatnog sponzora kakvog oni nikad neće moći imati , imamo srebrenog sponzora kojeg mogu sanjati, imamo 0 km duga zaključno s novom godinom a oni potpisali na 10-12 godina, šta hoćete više da se prestanete njima baviti ? Svu im sreću želim jer bi bilo dobro i za nas da imamo konkurenciju, oni imaju par ovih dječaka, i fkt aferim, to treba reći, ova trojica, četvorica mladića su vrh.
Re: Odg: FK Sarajevo
@pantelija
Dobro došao nazad (e čuj pantelija)
Dobro došao nazad (e čuj pantelija)

Pantelija

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Arhitekt, Arnelv52, Dave, GradKamena2, ledesma, misstianopenaldo, nedimmmm1337, Pitar6785, propoklopac, ronaldo99 i 83 gosta.