Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@Otelo svi u tinejdzerkom periodu bar jednom pokusaju velicati Hitlera iz koje kakvih razloga. Kada malo omatore shvate da je covjek bio obicna diabola...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sa svađom ste završili u narednih sedam dana... I nemoj da se žalite preko FB-a, dobićete još duži ban.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ja sam rekao da je od unistene Njemacke nakon I svjetskog rata napravio ekonomski i privredno jaku drzavu, ali to je valjda i nekima bilo previse.Gunner4 je napisao/la:@Otelo svi u tinejdzerkom periodu bar jednom pokusaju velicati Hitlera iz koje kakvih razloga. Kada malo omatore shvate da je covjek bio obicna diabola...
U događaje poslije 1939. nisam ulazio (barem koliko se sjecam).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normalno da je previse. Bilo kakvo spominjanje tog kasapina je krivicno djelo u Njemackoj. Napravio ratnu masineriju da sije smrt po svijetu i ti nasao izvlaciti pozitivne stvari. Svasta.Otelo je napisao/la:Ja sam rekao da je od unistene Njemacke nakon I svjetskog rata napravio ekonomski i privredno jaku drzavu, ali to je valjda i nekima bilo previse.Gunner4 je napisao/la:@Otelo svi u tinejdzerkom periodu bar jednom pokusaju velicati Hitlera iz koje kakvih razloga. Kada malo omatore shvate da je covjek bio obicna diabola...
U događaje poslije 1939. nisam ulazio (barem koliko se sjecam).
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Priznaj, virtuelni druže, da te malo hastra nakon svega.Virtu4l je napisao/la:Što čovjek voli banovati, to mi oči nisu vidjele
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Šuti ba, nema koji scenario nisam premotao u glaviinsider je napisao/la:Priznaj, virtuelni druže, da te malo hastra nakon svega.Virtu4l je napisao/la:Što čovjek voli banovati, to mi oči nisu vidjele![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Od sad bih ja trebao češće predlagati na ovoj temi 
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Gdje ima kupiti ovu boginju. Više me zanimaju marketi, prodavnice, etc. no slobodno podijelite i kafane gdje je ima. Ja znam za neke, ali nikad dosta kafana.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- OnlyUnited
- Kontakt:
Toci se npr. u Mostaru na nekoliko mjesta, jedno od njih je kafic Monkey. Inace dole toga ima u izobilju.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Točeni Pan je rješenje.CashMan je napisao/la:Sa svađom ste završili u narednih sedam dana... I nemoj da se žalite preko FB-a, dobićete još duži ban.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Šta je sa onog Agenta? Da nije trajni spušio? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Reci im prvo šta je Tuborg (osim piva) ne znaju svibagrcavi je napisao/la:Nema tog problema koji Tuborg neće riješiti. Jel' tako Cashmane?
Najlakše je opametiti pametne tako što će im se uskratiti rasprava na određeno vrijeme. Drugačije ne funkcioniše, džaba upozorenja.
Vidi Virtuala
Dex
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ovo ću shvatit kao potvrda kvaliteta Pana 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
messilla je napisao/la:Šta je sa onog Agenta? Da nije trajni spušio?
Ako se nije pridružio ISIL-u, onda jeste!
@dex sponzorsko pivo, gdje ćeš dalje
Castim te pivama u Sarajevu na jesenCashMan je napisao/la:[
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Castim te pivama u Sarajevu na jesenCashMan je napisao/la:[
![]()
Pazi, to je sveto obećanje i radujem se toj odluci
Obecanja vezana uz alkohol odrzavam 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pozz pijanice, imal kakvih trebica kvarnog morala.. Jel se probala ta halva iz Queena moneyman da preneses utiske ? 
dex minus za rodicu koju si mi dao, kakav je ovo izrod mati moja draga odgovori svako 5 dana
dex minus za rodicu koju si mi dao, kakav je ovo izrod mati moja draga odgovori svako 5 dana