Hajmo nagadjati na koga vise nece racunati...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma to, kralju naš.Prije bilo šta kažem za angažman i nastavak saradnje s trenerom Musemićem, želim da istaknem i poručim onim "hijenama" koje se vrte oko kluba, da će ih uskoro sve progutati "evropska Sloboda".
ko god je dobar je,ja cojku ostado godisnju kartu mu dodjemfukara87 je napisao/la:Ko mi ima ono duzan gajbu piva ?![]()
Biznismen iz SAD-a, tamo ima firmu i za naše uslove ogroman kapital. Preuzeo je klub kada je grcao u dugovima i bio na rubu gašenja. Uspio je za kratko vrijeme konsolidovati redove i tako spasiti klub od propasti. Već naredne sezone dovodi Ćiru kao trenera, provjerena igračka imena i vraća tim u Premijer ligu s rekordnim brojem bodova u Federalnoj ligi, nakon što se na polusezoni zaostajalo 5 bodova za vodećim Jedinstvom. Da ne spominjem da je vratio gotovo polovinu od ukupnog duga.FaraonTM je napisao/la:Zanima me ko je Azmir Husić? Čime se inače bavi otkud u Slobodi?
Nije provokacija nego me fakat zanima pošto imam osjećaj da čovjek sam vodi klub već dvije sezone, može i na pp odgovor
HvalaClaus je napisao/la:Biznismen iz SAD-a, tamo ima firmu i za naše uslove ogroman kapital. Preuzeo je klub kada je grcao u dugovima i bio na rubu gašenja. Uspio je za kratko vrijeme konsolidovati redove i tako spasiti klub od propasti. Već naredne sezone dovodi Ćiru kao trenera, provjerena igračka imena i vraća tim u Premijer ligu s rekordnim brojem bodova u Federalnoj ligi, nakon što se na polusezoni zaostajalo 5 bodova za vodećim Jedinstvom. Da ne spominjem da je vratio gotovo polovinu od ukupnog duga.FaraonTM je napisao/la:Zanima me ko je Azmir Husić? Čime se inače bavi otkud u Slobodi?
Nije provokacija nego me fakat zanima pošto imam osjećaj da čovjek sam vodi klub već dvije sezone, može i na pp odgovor
Trenutno oko Musemića i Zebe nastoji izgraditi tim sposoban za najveće domete, za što mu naravno treba podrška grada i viših instanci.
ovaj u desnom djelu slike u crvenoj majci staje on puta ovom jadnom azmiru mater psovao i ismijavao ga za jeftine bodove kod dusmana.solinas je napisao/la:
babuka
Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda Tuzla.
Mislim da je ovo bit svega, da se animira gradonacelnik u pozivanju i pritisku na sponzore da stanu uz klub. Koliko-toliko grad i gradonacelnik imaju veci autoritet od samih celnika kluba da pozivaju odredjene firme i vrse pritisak na njih, u drugu ruku klub je gradski pa je to i razlog vise da se i sami ukljuce u promovisanje i pomoc kluba.Zodiac je napisao/la:Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.