Ima i ova.
@pantelija Ja se nadam da hoće i vjerujem u to jer se vidi na njemu koliko mu znači svaka pobjeda, čovjek je mašina, još ako se ostvari ono što neki govore da će dobiti poziv za reprezentaciju bilo bi vrh.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ne ovisi o njemu 1000%... da je samo do njega ostao bi 1000%Pantelija je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Da je @pantelija uzeo bilo koji nadimak prepoznao bih ga sestrem'. Tipično njegovo pisanje, napiše nešto i onda ti kontaj i čekaj šta će se desiti. Ne valja ti to.![]()
ma jasno je svima o cemu se radi samo da amidža stisne taster
![]()
nego, volio bih da Dlač ostanekakav majstor
Takve probleme, da necete nocima rahat spavati. Sve zamisljajuci kako ce izgledati novi semafor!Head je napisao/la:napravicu vamPantelija je napisao/la:Joj kad amidža mahne rukom a na njemu dres FKS...
pa kaze, zbog osvajanja titule, napretka kluba i velike ljubavi navijača prema FKS, ja VICENT TAN ....
![]()
Tjesi sebambus je napisao/la:Nije istina za Masica
Zivi bili pa vidjeli aBd. POZZbambus je napisao/la:Garantujem ti zivotombelosevic28 je napisao/la: Tjesi se
Po sta god hoces,znaci kao i za Kajkuta sto ste govorili,ja sam govorio nista od tog..Ovo ti 1000 % garantujem da nema nista od tog..Pozz sretno u subotubelosevic28 je napisao/la:
Zivi bili pa vidjeli aBd. POZZ
Ja onaj strah koji sam imao kada je igrao Bandovic isti mi se javi kada igra Bilbija covjek samo smeta na terenu a on i Stojcev zajedno ne moze nikako.Sabinho je napisao/la:Ja samo ne bi volio da u subotu Bica startuje. Kako je Milos samo odigrao sad na desetci, ma za deset. Stalno lopta kod njega i ove dvojice iza, odmjereno, opasno... Krila takodje bolje funkcionisala. Dakle, samo da Dzenka odluci da li Bekic ili Okic startuju, ostalo je za deset.
Anex je napisao/la:Ovim **** sa S.o.u.r.c.e.ba treba zabraniti prilaz Koševu za sva vremena
Molim ljude iz kluba da im zabrane bilo kakav pristup eno im djece sa grbavice pa neka pišu,daleko im kuća bilaamidzaTan je napisao/la:Anex je napisao/la:Ovim **** sa S.o.u.r.c.e.ba treba zabraniti prilaz Koševu za sva vremena
Jes pacenik napisao tekst sve ga hebalo. Kmecalo malo plavo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.