Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Potcijenices Pogbu.Donnie Darko je napisao/la:Pobjedio je i Valdes u triJuventinoVero je napisao/la:Pogba igra finale a vi kako 'te?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Fakat, al fakat ne razumijem sta zelis da kazes. Kako sam se pokenjao?Rajaz je napisao/la:A i ti si se sam po sebi pokenjo
Donnie Darko je napisao/la:Valdes je fantastican golman, uostalom ne bi bio prvi golman najboljeg tima na svijetu da nije. Ovi sto ga ne vole smatraju ga losim na osnovu nekih gresaka od prije pitaj boga koliko godina. Mislim, nadje se neki kiks s vremena na vrijeme, ali svaki golman grijesi, pa i oni najbolji.Donnie Darko je napisao/la:Za mene je Valdes vrhunski golman sto je bezbroj puta i potvrdio kroz zadnjih nekoliko sezona. Recimo top10 u Europi. Mozda cak i najbolji 1 na 1 golmanDonnie Darko je napisao/la:Ovo malo sezone sto je proslo, Valdes je bez sumnje, i bez konkurencije najbolji golman. Iako je mali uzorak jos.Donnie Darko je napisao/la:Nikad nisam mogao ni zamisliti da ce mi biti ovoliko zao sto Victor Valdes zavrsava karijeru u Barceloni.
Ove sezone po meni licno ubjedljivo najbolji pojedinac, i njemu se mogu zahvalit sto su jos uvijek uopste u igri za titulu. Vjerovatno najbolji golman na svijetu u ovoj sezoni. Sta je sve odbranio to nije humano. Pa jbt sunce kad skontas da je ovakva odbrana primila samo 25 golova.
Steta sto na vrhuncu karijere propusta Svjetsko.

Naravno da razumiješ

Ili ćeš se sada pokušati izvući tako što ćeš reći da gore napisanim zaista nisi mislio kako je Victor svjetska klasa. Živo me zanima koju ćeš sad spiku smisliti kako bi odbranio ranije napisanoDonnie Darko je napisao/la:Jedan lik napise da je Valdes WC golman bio, i to koji lik, i poslije to pripisuju svima nama.

JuventinoVero je napisao/la:Pogba igra finale a vi kako 'te?
ucestvovao je i contento u tri finala , neka igrao od tri finala ,pa znaci li to da je WC

Jebote zivot ,koja je ovaj juventus sirotinjaa i ovi njihovi forumasi cast izuzetcima,majko moja,12 godina nisu prismrdili polufinalu a kamo li dosli do finala.Ma ne moze covjek od njih nista posteno reci ,to juve ono ovo

Halo ljudi igrate finale protiv najbolje momcadi ove sezone u evropi , visoko ste poletjeli ali nisko cete pasti .

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Donnie Darko
- Kontakt:
[ogicnquote="Rajaz"]Naravno da razumiješ
[/quote]
Pa da sam mislio to, napisao bih, logicno.
Valdes je bio ponajbolji ono zadnje sezone sto je branio, prije toga je bio u vrhu, kao sto napisah top10, ali svima je jasno da nikada nije bio na levelu Ikera, Buffona ili Neuera.
Tebi ako je to dovoljno da ga proglasis svjetskom klasom, samo naprijed.
Ili ćeš se sada pokušati izvući tako što ćeš reći da gore napisanim zaista nisi mislio kako je Victor svjetska klasa, baš me zanima kako ćeš sad ovo odraditiDonnie Darko je napisao/la:Jedan lik napise da je Valdes WC golman bio, i to koji lik, i poslije to pripisuju svima nama.

Pa da sam mislio to, napisao bih, logicno.
Valdes je bio ponajbolji ono zadnje sezone sto je branio, prije toga je bio u vrhu, kao sto napisah top10, ali svima je jasno da nikada nije bio na levelu Ikera, Buffona ili Neuera.
Tebi ako je to dovoljno da ga proglasis svjetskom klasom, samo naprijed.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Donnie ne pokušavaj se izvući,neće ti uspjeti provalio te Rajaz. Ako ništa,fino je to što si promijenio mišljenje i shvatio i sam kakva je rupetina Valdes. Samo najveći mijenjaju mišljenja
Što se tiče Pogbe,još on mora pokazati kako bi svrstali u samu kremu današnjeg fudbala. Još nisam vidio da je dominirao u nekoj jačoj utakmici u ligi prvaka ove godine,ne pikam tekme u Serii A jer je ta liga za Juve smiješna,praktički tamo nemaju konkurencije,nešta kao Bayern u Bundeski.

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Jah top10 nije dovoljno da mu damo epitet svjetske klase ili to što nije u rangu sa nabrojanom trojkom
Nakon onolikog prozivanja po forumu očekivao sam daleko više doni doni

- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da nije dovoljno. Ali sve ovisi od toga kako ko definise 'svjetsku klasu'. Meni koji to posmatram na isti nacin kao recimo NBA ligu sigurno nije dovoljno. Po meni ima mozda 20, 25 igraca svjetske klase ukupno, u vrh glave 30. Od toga su trenutno 2 ili 3 golmana.Rajaz je napisao/la:Jah top10 nije dovoljno da mu damo epitet svjetske klase ili to što nije u rangu sa nabrojanom trojkom![]()
Cuj top10 golman da znaci svjetska klasa. Jel isto i za ostale pozicije vrijedi? Jer po toj logici bi bilo 110+ svjetskih klasa na svijetu

- OnlyUnited
- Kontakt:
Makas poceo tjerati ljude da priznaju da je Valdes svjetska klasa. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
- SteveHeighway
- Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Makas poceo tjerati ljude da priznaju da je Valdes svjetska klasa.

1.Smatrate li da je Valdes svjetska klasa
2. Ili je samo obična rupetina od golmana

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Koprcaš se @Donnie ko riba na suhom, vidjeli smo tvoje mišljenje o Victoru Valdesu.Donnie Darko je napisao/la:Naravno da nije dovoljno. Ali sve ovisi od toga kako ko definise 'svjetsku klasu'. Meni koji to posmatram na isti nacin kao recimo NBA ligu sigurno nije dovoljno. Po meni ima mozda 20, 25 igraca svjetske klase ukupno, u vrh glave 30. Od toga su trenutno 2 ili 3 golmana.Rajaz je napisao/la:Jah top10 nije dovoljno da mu damo epitet svjetske klase ili to što nije u rangu sa nabrojanom trojkom![]()
Cuj top10 golman da znaci svjetska klasa. Jel isto i za ostale pozicije vrijedi? Jer po toj logici bi bilo 110+ svjetskih klasa na svijetu
On je to davno indirektno priznao bez da ga je neko tjerao na isto kao što vidimo iz ranijih postovaOnlyUnited je napisao/la:Makas poceo tjerati ljude da priznaju da je Valdes svjetska klasa.

@Za ove moje
Ohanite malo. Kad god uđem, sve nam manje šanse prema anketi.
Ohanite malo. Kad god uđem, sve nam manje šanse prema anketi.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Buffon veli da su sanse Juventusa 35% po njemu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Objektivno vjerovatno i jeste tako nekako.Pogba je napisao/la:Buffon veli da su sanse Juventusa 35% po njemu.
A to se zove pilanje naopakoPogba je napisao/la:Buffon veli da su sanse Juventusa 35% po njemu.

Bufon kao iskusni lisac trola napaceni narod, Barci uvaljuje pristisak i breme favorita, a skida sa Juventusa. Mogao je on izjaviti i 10%, ali ti folovi nece proci.
neces razbojnice

Breme favorita je na Barci i bez njegove izjave.
Meni su procenti budalaština, ali su sigurno na strani Barce tako da ima uporište.
A vjerujem da se lakše motivisati kao underdog i to on kao iskusan lisac zna. Procenti su nezahvalni, i pred Real su bili tu negdje, ali teren je drugo.
U 2 meča rekao bih apsolutno su na strani Barce, ali u finalu je to malo bliže. Barca je loš match za Juve, o tome sam pisao još od žrijeba za 1/8 finala. Ne mislim da je trollao, ali svakako da on kao učitelj ovo može iskoristiti da prenese motiv suigračima, ako im uopće motiv treba pred meč koji nisu ni sanjali da će igrati još par godina sigurno.
Meni su procenti budalaština, ali su sigurno na strani Barce tako da ima uporište.
A vjerujem da se lakše motivisati kao underdog i to on kao iskusan lisac zna. Procenti su nezahvalni, i pred Real su bili tu negdje, ali teren je drugo.
U 2 meča rekao bih apsolutno su na strani Barce, ali u finalu je to malo bliže. Barca je loš match za Juve, o tome sam pisao još od žrijeba za 1/8 finala. Ne mislim da je trollao, ali svakako da on kao učitelj ovo može iskoristiti da prenese motiv suigračima, ako im uopće motiv treba pred meč koji nisu ni sanjali da će igrati još par godina sigurno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Odg: Champions League 2014/15
Zasto je Juve los matchup za Barcu?
Dapace, rekao bih da je odlican. Barcu vise brinu momcadi koje su napadacki orijentirane.
Dapace, rekao bih da je odlican. Barcu vise brinu momcadi koje su napadacki orijentirane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
upravo to....inace, davanje procenata pred utakmice je , po meni, veca glupost - a kamoli za ovakvu utakmicu.Pogba je napisao/la:Breme favorita je na Barci i bez njegove izjave.
jarane, finale je LP....i tu ne može biti nekog velikog favorita, jednostavno ne može. Ovo što Buffon prokušava provuci je klasicno skidanje pritiska sa svoje ekipe i pila naopako, ali jasno je da niko u Barci nece nasjesti na tu foru.
Šta kažeš: Da se igraju dvije utakmice, pa možda bi Barca imala neku ulogu blagog favorita...ovako u jednoj utakmici, gdje se svaša može izdešavati u 90 minuta - nema šanse

Uostalom, i Lucho neki dan rekao da se ne smatra favoritom u finalu.
Re: Odg: Champions League 2014/15
Nisi ga skontao. Barca je loš matchup za Juve. To je napisao.Lillard je napisao/la:Zasto je Juve los matchup za Barcu?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.