Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 maj 2015, 08:29

http://www.transfermarkt.de/muris-mesan ... eler/70176
Evo jos jednog, iz iste lige, nas, a bolji od Bratanovica ! Bratanovic je dao 7 golova u dvije sezone i to u Sloveniji i Ceskoj :roll:
Naivan pokusaj Papesaurusa da za svakog igraca koji postigne gol, a ima bosanske korijene, podignu frku, prave pritisak na Mesu i svete se za ono sto smo mi radili anamo onom Safetu. :lol:
Popustite s tim , to je jeftino.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 10:03

:bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 26 maj 2015, 10:38

Željooooo je napisao/la:
Bordostrik je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Na moju radost taj panj nikad nece igrati u reprezentaciji.. ;)
ha ha ha ha Vidjecemo
Aaaa Boze zavisti i jada u dušama našeg naroda.. Kako te bolan nije stid pisati takve bljuvotine za Handžića igračinu od momka.. Dao bi ti prvi mnogo štošta da si na njegovom mjestu, mangupe! Dao Bog da zaigra u repki da konačno neko ima ko igrom slici na Dzeku! A ti i pojedinci kao ti ce vazda lajati dok karavani prolaze.. Aj :kafa:
Druže ti i dalje nastavi da podržavaš svog idola Handžića. Igrac Slobode Ahmetovic je isto igrao u Rusiji pa je za tog tvog ljubimca igračina. A poređenje Handžića i Džeke ti je strašno :shock:[/quote]

Aj dečko ne prosipaj se vise.. Mersudin je za dvije cijele godine dao ukupno 7 golova kad je davne 2008 igrao za Rostov koliko je skoro i Handzic za samo jednu sezonu za Ufu ciji je stadion u izgradnji i stalno su igrali kao gosti sto dodatno otežava postizanje većih rezultata.. A moje poredjenje Handžića sa Dzekom je eventualno "smiješno" tačno toliko koliko i tvoje Handžića sa Mersudinom! Nemam vise namjeru odgovarati t, jer toliko neznanje u vezi igrača je zaista apsurdno! Ja barem imam idole, ali ti mržnju i zavist koju nemaš ni argumentima potkrijepiti!
Neka frka, a?!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 10:42

Polako buraz, ovo je tema za potencijalne igrace a ima ih jako mnogo. Svakako niko od ovih sto ih nabrajamo nece dobiti poziv za Izrael nit treba da ga dobije (osim Mahmutovica). Svi su relativno mladi i imaju narednu sezonu da odigraju jos bolje. Ovom su usli u krug potencijalnih.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 maj 2015, 11:40

Sabinho je napisao/la:Polako buraz, ovo je tema za potencijalne igrace a ima ih jako mnogo. Svakako niko od ovih sto ih nabrajamo nece dobiti poziv za Izrael nit treba da ga dobije (osim Mahmutovica). Svi su relativno mladi i imaju narednu sezonu da odigraju jos bolje. Ovom su usli u krug potencijalnih.
Vec je usao Zec, tako da imamo Dzeko, Vedo, Djuro, Zec + Bajic
Mahmut trenutno nema mjesta u tim opcijama, dosta je grijao klupu, tako da nije bas u optimalnoj formi. Kao takav je ispred Djurica trenutno, ali Djuric opet ima neku dimenziju vise u nasoj igri koja ocito Mesi treba. Mahmut treba postati standardni prvotimac, pa poceti zabijati kao prije 2 godine da bi usao u repku.
Licno bih ga prije Vedada zvao jer od Vede necemo imati nikakvu fajdu, ali eto ima kredita pa ce se naci na spisku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 26 maj 2015, 11:41

Sabinho je napisao/la:Polako buraz, ovo je tema za potencijalne igrace a ima ih jako mnogo. Svakako niko od ovih sto ih nabrajamo nece dobiti poziv za Izrael nit treba da ga dobije (osim Mahmutovica). Svi su relativno mladi i imaju narednu sezonu da odigraju jos bolje. Ovom su usli u krug potencijalnih.
Druže nisam se nadovezao na tvoj post o Mahmutovicu kojeg jako cijenim, vec na tudji.. A niko ne može znati ko ce biti pozvan, samo trener.. Usput samo cu dodati da je Češka liga 17-a po Fifinom rankingu, a Ruska liga 6-a sto dovoljno govori o svemu.. Svi mi imamo različita mišljenja i to je OK, ali me nervira kad neko uzme nekog pljuvati bez ikakvih opravdanih razloga.. To je sve!
Neka frka, a?!

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 26 maj 2015, 15:14

Kakvi su ovo kvazi selektori ako se uopce moze tako reci . :opaopa: :guz: Dovedose trideset igraca novih . E zelje su jedno a stvarnost je drugo . Gospe ti Dubrovnik bi bio pravi selektor ali da skuplja lopte iza gola . :tralala: :tralal Nemojte da pravite probleme tamo gdje ih nema . :bih: :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2015, 15:36

kakva je situacija s Miličevićem? je l' treba sredit' papire?

kontam da bi on mogao na desno krilo, a Hajrović iza napadača, to nam je najbolja solucija ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 maj 2015, 18:54

siljevac je napisao/la:Kakvi su ovo kvazi selektori ako se uopce moze tako reci . :opaopa: :guz: Dovedose trideset igraca novih . E zelje su jedno a stvarnost je drugo . Gospe ti Dubrovnik bi bio pravi selektor ali da skuplja lopte iza gola . :tralala: :tralal Nemojte da pravite probleme tamo gdje ih nema . :bih: :bih:
Gospe ti je uzrecica koja se koristi u Splitu a ne u Dubrovniku ako je ova tvoja nazovi sala isla u tom pravcu.
Normalno da ja ne bi mogao biti selektor pa mozda ni skupljati lopte jer sam prestario i za taj posao na terenu. Ipak i takav sam mjerodavan da kazem da je Avdija na klupi opasnost kao i na terenu. Uzmi crnu varijantu da na ovim pripremama Mujdza dobije kakav udarac i bude nespreman za utakmicu. Jesi li zaboravio Cipar?
Ova tema kao i citav ovaj forum postoji da se sretnu razlicita misljenja i pogledi na sport i nevidim razlog da propitujes moju strucnost. Mozes ako zelis oponirati mome misljenju ili me jednostavno ignorirati. Ali koliko se sjecam slicne su izjave ovuda kolale i za vrijeme SS i na kraju se pokazalo da nisu bile bas utemeljene. I da zavrsim ja ne vidim nikakve probleme u mojoj zelji da neki igraci igraju u nasoj repki. Ja o tome ne odlucivam.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 26 maj 2015, 19:44

Nista od Milicevica, Mesa oglasi se !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 maj 2015, 20:20

Handžić - ko ga je imalo pratio svih ovih godina zna da momak ima itekako potencijala, e sad druga je stvar sto je s vremena na vrijeme volio popiti pa i stomak u kratkom periodu objesiti, dodaj tome njegovu lijenost, i eto ti rezultata.
Ako se uozbilji moze biti od njega jako dobar igrac, za svoju visinu je izuzetno brz i okretan, a uz to ima dobar sut...svakako da ce prije stasati igrajuci protiv jakih odbrana Zenita, Rubina, CSKA i ostalih timova iz Moskve...kao sto neko rece, ne moze se porediti ceska liga s ruskom...pri tome ne kazem da je on trenutno bolji od Mahmutovica...ali vrlo brzo to moze postati, vec slijedece sezone.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 maj 2015, 20:51

SjeverniVjetar je napisao/la:Nista od Milicevica, Mesa oglasi se !
:D :D :D I ti vjetre palis li ga palis. Ne moze istekao pasos treba vaditi novi a mora i SD mijenjati igrao je za mlade reprezentacije Svicarske.
Tako mi se makar cini. Dok mu sve ovo srede otici ce u penziju. Nema veze Baggio je dobio papire pa Milicevic moze i pricekati. Ima vremena tek mu je 29.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 22:22

Kakvu golcinu ponistise Kvrzicu. Gube 1-0, moraju okrenuti ako zele u Seriju A.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 22:29

Sabinho je napisao/la:Kakvu golcinu ponistise Kvrzicu. Gube 1-0, moraju okrenuti ako zele u Seriju A.
Kakav Kvrzic. Prestice njega brzo Duljevic :thumbup: :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 22:30

1-1 71.m i imaju covjeka vise.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 27 maj 2015, 10:21

hurem je napisao/la:Handžić - ko ga je imalo pratio svih ovih godina zna da momak ima itekako potencijala, e sad druga je stvar sto je s vremena na vrijeme volio popiti pa i stomak u kratkom periodu objesiti, dodaj tome njegovu lijenost, i eto ti rezultata.
Ako se uozbilji moze biti od njega jako dobar igrac, za svoju visinu je izuzetno brz i okretan, a uz to ima dobar sut...svakako da ce prije stasati igrajuci protiv jakih odbrana Zenita, Rubina, CSKA i ostalih timova iz Moskve...kao sto neko rece, ne moze se porediti ceska liga s ruskom...pri tome ne kazem da je on trenutno bolji od Mahmutovica...ali vrlo brzo to moze postati, vec slijedece sezone.
Prvo pricas o nekakvim pubertetskim Bubicama,nesto sto je bilo prije 6-7 god..Drugo sve i jedan ga igrac voli malo zalomiti,malo se opustiti sto je i normalno a suvisno je pricati na tu temu o bilo cemu.GLEDA SE SAMO TEREN, najbolje mjerilo za sve..Ako gledamo u ovom trenutku po jacini Lige,igre,minutaze i forme u kojoj je Handzic poziv je zasluzio itekako,uz ovog Mahmutovica realno i ako igra u slabijoj ligi al igra kao i Handzic u top formi!Al eto Bazdarevic misli Dzuric u formi ili Zec,nazalost nam je zato ADIOS EURO jer biramo igrace na nacin koji je i SUSIC radio,birao,ova veza jaca,jaci ovaj bolji Menager itd.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 maj 2015, 10:40

Iskren je napisao/la:
hurem je napisao/la:Handžić - ko ga je imalo pratio svih ovih godina zna da momak ima itekako potencijala, e sad druga je stvar sto je s vremena na vrijeme volio popiti pa i stomak u kratkom periodu objesiti, dodaj tome njegovu lijenost, i eto ti rezultata.
Prvo pricas o nekakvim pubertetskim Bubicama,nesto sto je bilo prije 6-7 god..Drugo sve i jedan ga igrac voli malo zalomiti,malo se opustiti sto je i normalno a suvisno je pricati na tu temu o bilo cemu.GLEDA SE SAMO TEREN, najbolje mjerilo za sve..Ako gledamo u ovom trenutku po jacini Lige,igre,minutaze i forme u kojoj je Handzic poziv je zasluzio itekako,uz ovog Mahmutovica realno i ako igra u slabijoj ligi al igra kao i Handzic u top formi!Al eto Bazdarevic misli Dzuric u formi ili Zec,nazalost nam je zato ADIOS EURO jer biramo igrace na nacin koji je i SUSIC radio,birao,ova veza jaca,jaci ovaj bolji Menager itd.
Je li to ti Harise pises s ovog profila ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 27 maj 2015, 10:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Prvo pricas o nekakvim pubertetskim Bubicama,nesto sto je bilo prije 6-7 god..Drugo sve i jedan ga igrac voli malo zalomiti, suvisno je pricati na tu temu o bilo cemu.GLEDA SE SAMO TEREN,u ovom trenutku po jacini Lige,igre,minutaze i forme u kojoj je Handzic poziv je zasluzio itekako,uz ovog Mahmutovica realno i ako igra u slabijoj ligi al igra kao i Handzic u top formi!Al eto Bazdarevic misli Dzuric u formi ili Zec,nazalost nam je zato ADIOS EURO jer biramo igrace na nacin koji je i SUSIC radio,birao,ova veza jaca,jaci ovaj bolji Menager itd.
Ja mogu razumjeti da se na forumu javljaju i diskutuju prijatelji, rodjaci, braca, sestre od mnogih fudbalera, no nikako ne mogu da razumijem da sagovornike pokušavaš u nešto ubijediti bez argumenata. Sta su argumenti? U ovom slucaju igra, forma i golovi. Evo meni nije bilo mrsko da zavirim u statistiku tvog intimusa. Brojke kazu sljedece. Odigrao je 28 utakmica ili 1839 minuta. Postigao je četiri gola ili pogodak postiže svakih 455 minuta. Zadnji pogodak je postigao 17. maja ove godine, a prije toga je postigao pogodak 2. decembra prošle godine. Napadač koji je "postio" više od šest mjeseci između dva pogotka je u formi? Strašno... Da li je to statistika na osnovu koje, sredisnji napadač, treba biti u ozbiljnoj konkurenciji za reprezentaciju? Dakle, imas njega, Dzeku, Đurića i Ibiševića, pa eto izaberi.

Naravno, moj post ne znaci da momka ne treba pratiti jer smo realno u banani sto se tice sredisnjih napadaca, no on u ovom trenutku nije potencijalni reprezentativac jer mu forma i brojke ne idu na ruku...
Dzuric,Zec pa i Legendarni Vedo imaju ko bolju statistiku ??? NE al ovaj ima bolju FORMU 100 % Ma zna Bazdarevic sta radi na koji nacin kako kome poziv slati itd..

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 27 maj 2015, 10:52

aleksandar_veliki je napisao/la:.Iskren, Dzuric i Ibisevic nemaju, kao ni Dzeko, no kada se sve sabere i oduzme mislim da su u ovom trenutku mnogo bolji izbor od tvog pulena. Sto se tice Zeca, ne radi o sredisnjem napadacu, a ako bas hoces njegova statistika je mnogo bolja od Handziceve u sta se i sam mozes uvjeriti ukoliko se malo potrudis. Uz sve to prednost u odnosu na Handzica mu je i ta sto moze igrati i krilnog i centralnog napadaca. Nije nas selektor bas tolika budala kakvom ga ti pokusavas predstaviti.

Dakle, treba imati momka u vidu, no mora jos pure pojesti da bude u sirem izboru, odnosno mora poceti zabijati golove, cetiri gola u 28 utakmica su nista, i jos post od sest mjeseci između zadnja dva...
Ja nikog nisam nazvao Budalom to su tvoje rijeci,moje NE..Selektor je taj koji ce se kad tad pitati Zasto ovo,ili ovaj polako ...!!!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 27 maj 2015, 10:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:.Iskren, Dzuric i Ibisevic nemaju, kao ni Dzeko, no kada se sve sabere i oduzme mislim da su u ovom trenutku mnogo bolji izbor od tvog pulena. Sto se tice Zeca, ne radi o sredisnjem napadacu, a ako bas hoces njegova statistika je mnogo bolja od Handziceve u sta se i sam mozes uvjeriti ukoliko se malo potrudis. Uz sve to prednost u odnosu na Handzica mu je i ta sto moze igrati i krilnog i centralnog napadaca. Nije nas selektor bas tolika budala kakvom ga ti pokusavas predstaviti.

Dakle, treba imati momka u vidu, no mora jos pure pojesti da bude u sirem izboru, odnosno mora poceti zabijati golove, cetiri gola u 28 utakmica su nista, i jos post od sest mjeseci između zadnja dva...
Ja nikog nisam nazvao Budalom to su tvoje rijeci,moje NE..Selektor je taj koji ce se kad tad pitati Zasto ovo,ili ovaj polako ...!!!
Mislim da bi bilo dobro da baratamo nekim argumentima. Ja sam ti iznio one koji kazu da nisi u pravu, ti nas pokusaj uvjeriti u suprotno.
video mislim prije par mjeseci bez golova Zenitu,Amkaru,asistencija i sl. Pa eto usput malo uporedi ove svoje sa videom pozdrav !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Sveti i 28 gostiju.