HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

westherc
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 24 maj 2015, 12:16

Prvo poluvrijeme vrlodobro a drugo, ne zna se ko je gori bio mi ili oni!

I samo jako...
I have a dream

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 14:36

espresso je napisao/la:Crnov potpisao za moldavski Sheriff Tiraspol
Piše: A. Pašić
Danas, 21:43
Ivanu Crnovu na kraju sezone ističe ugovor sa mostarskim Zrinjskim, a u posljednje vrijeme se mnogo špekulisalo o njegovoj narednoj destinaciji.

Kako saznaje SportSport.ba, ponajbolji igrač Zrinjskog karijeru će nastaviti u redovima višestrukog moldavskog prvaka Sheriffa iz Tiraspola, što nam je potvrdio i sam Crnov.

"Istina je da sam potpisao za Sheriff i dres kluba iz Tiraspola ću nositi u naredne tri godine. Želio bih prije toga iz Zrinjskog otići sretan, a to ću uspjeti jedino ako izborimo plasman na evropsku scenu", kazao je Crnov za SportSport.ba.

Podsjećamo, Crnov je prošle sezone bio ključni igrač Mostaraca u pohodu na osvajanje naslova prvaka, a u Sheriffu će ga dočekati bh. internacionalci Amer Dupovac i Mateo Sušić.
Velika steta za Ivana. Hajde barem neka se finansijski osigura.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 24 maj 2015, 17:48

Ispada da ode radi koje marke više a ne radi napretka nekog..al dobro njegova stvar. Za nas je mnogo učinio i hvala mu na tome.

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 24 maj 2015, 23:43

Dabogda ispali i raspali i propali vi ste najgori prodajete mladosti utakmicu smradovi jedni

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 23:45

espresso je napisao/la:Ispada da ode radi koje marke više a ne radi napretka nekog..al dobro njegova stvar. Za nas je mnogo učinio i hvala mu na tome.
Napredak i moldavska liga? :hmmmmm: Budimo realni i recimo da je imao potencijal za puno bolju i jacu ligu. Ja sam ga zamisljao negdje u Kortrijku, Mechelenu, Lokerenu...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 maj 2015, 20:51

Hajdukovac ne rise,upucen si kao mazga,nasi raskinu sa Pezom i Basarom da vam pomognu u opstanku i preporuce im odlazak u Vitez a ti tako,bolan jesi bio na utakmici protiv Mladosti?Branili se zeleni kao Chelsea a lopta nije htjela u gol i gotovo ,bitnija su nama ta dva boda bila u borbi za vrh nego opstanak nekakvih sela obarske i viteza iz bosanskih vukojebina...
Jeb...ostale to je nasa parola i time se vodimo a eto radi tebe i tvog pisanja bi volio da ispadnete,sto mudonja niste pobjedili pitare pa bi bili mirni a ne niste golu prismrdili...aj usa i drukaj za bile jeb...te oni
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 25 maj 2015, 21:25

hajdukovac je napisao/la:Dabogda ispali i raspali i propali vi ste najgori prodajete mladosti utakmicu smradovi jedni
Šta ti je kralju?! Borimo se za titulu u tom trenutku i da pustimo Mladosti bod, kao što je napisao hskzmostar, nebuloze stvarno pišeš... ne znam zašto ovdje iskaljuješ svoje frustracije, niste ispali, držite sudbinu u svojim rukama, samo trebate Travnik pobijediti i bila...
Sabinho je napisao/la:
espresso je napisao/la:Ispada da ode radi koje marke više a ne radi napretka nekog..al dobro njegova stvar. Za nas je mnogo učinio i hvala mu na tome.
Napredak i moldavska liga? :hmmmmm: Budimo realni i recimo da je imao potencijal za puno bolju i jacu ligu. Ja sam ga zamisljao negdje u Kortrijku, Mechelenu, Lokerenu...
Pa espresso je napisao da nije napredak, nego lova u pitanju :D... Ma slažem se s tobom Sabinho, ali kao da se tu nešto Crnova pitalo, menadžer sve odlučuje, njegovo je samo da se pojavi tamo gdje mu kažu...

Inače ljudi ima li istine u ovome što se priča da smo ponudili ugovor Tomislavu Tomiću iz Želje... on je odličan vezni igrač, valjao bi nam drama!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 maj 2015, 21:26

Ja sam cuo da Tomic ima ponudu Sheriffa...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 25 maj 2015, 21:30

Android je napisao/la:Ja sam cuo da Tomic ima ponudu Sheriffa...
Čuj, moguće je da on ima 15 ostalih ponuda, vjerojatno i on gleda da ide vani... ja sam samo napisao da smo mu ponudili ugovor, a sad šta će biti... Čuj i on u Sheriff :D... Garant mu je isti menadžer ko u Crnova :D... Kako ste ga se vi u Širokom lako odrekli, to mi ne ide u glavu...

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 25 maj 2015, 23:24

Bola' mi dobro suradjujemo s Banjalukom ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2015, 23:29

Mandrake je napisao/la:
Android je napisao/la:Ja sam cuo da Tomic ima ponudu Sheriffa...
Čuj, moguće je da on ima 15 ostalih ponuda, vjerojatno i on gleda da ide vani... ja sam samo napisao da smo mu ponudili ugovor, a sad šta će biti... Čuj i on u Sheriff :D... Garant mu je isti menadžer ko u Crnova :D... Kako ste ga se vi u Širokom lako odrekli, to mi ne ide u glavu...
Ima neka fela sa ovdasnjim igracima i tim Sheriffom. Susic, Crnov i Dupovac su vec tamo a bili su ne tako davno Samardzic, Vranjesi jos par njih. Cadu je vec tamo ima dvije godine recimo. Vole ljudi Balkance jbg :D

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 26 maj 2015, 00:43

Lillard je napisao/la:Bola' mi dobro suradjujemo s Banjalukom ;)
Bola brate samo im nismo Dodika uzeli, sve ostalo jesmo :D Sigurno ćemo jednog dovesti iz Borca, ne smije se tradicija kvariti :D P.S. ako nam Ratko ode, malog Karačića i Bandića na gol staviti i amen! :cool:
Sabinho je napisao/la: Ima neka fela sa ovdasnjim igracima i tim Sheriffom. Susic, Crnov i Dupovac su vec tamo a bili su ne tako davno Samardzic, Vranjesi jos par njih. Cadu je vec tamo ima dvije godine recimo. Vole ljudi Balkance jbg :D
To ti je najbolje objasnio jedan od igrača sa ovih prostora, ne mogu mu se sjetiti imena... ali ima od toga 10-ak godina... Grčka, Turska, Ukrajina, Rusija i tako te lige kad su financijski stasale (neke od navedenih prije, neke poslije) kao zašto ih naši igrači i igrači iz regije preferiraju... jer sve se kešom radi :D... tako i u Sheriffu pretpostavljam :D Naše možeš platiti i u armaturi, samo da on to može unovčiti, zato Sheriff i dovodi sve igrače iz regije :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 00:55

Ma logika cista druze :D Pa nije niko naivan jbg ali hajde, gotova stvar vec. Bas sam neszo rovio po tm i naidjoh na jso par igraca hahah. Ma prvo egzistencija pa karijera, takvo je stanje jbg :kafa:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 26 maj 2015, 13:16

Tamo je trener Zoran Zekić i Vi svi podcjenjujete taj klub, pa Dinama su izbacili čini mi se jednom za LP. Lova im nije problem...
To je realnost BiH klubova gdje te dolaze gledat ti igraš krava pored tebe pase. :facepalm:
Onda bi trebalo otići u Ligu 5 ili neku do njih Belgija itd.
Crnov je sigurno jedan od najboljih ako i ne najbolji ofazivni veznjak u BiH i ode tamo jer ne može negdje bolje. :eh:
I have a dream

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 maj 2015, 13:53

westherc je napisao/la:Tamo je trener Zoran Zekić i Vi svi podcjenjujete taj klub, pa Dinama su izbacili čini mi se jednom za LP.
A Željo je njih izbacio :mrgreen:

Ma to je vrhunski klub za naše uslove, odlično uređen, odlična infrastruktura, imaju ogroman trening kamp sa nekoliko terena, imaju dva stadiona, balone, teretane, internate i sl.
Odlazak tamo je svakako korak neprijed u karijeri, finansijski i igrački, ali uvijek ima boljih opcija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 maj 2015, 21:12

@Mandrake

Mislim da su cak dvojica dogovorena za iducu sezonu iz Banjaluke, ali 'otom potom.

Slijedi gostovanje na Pecari. Nesto pisu o ogranicenjima i da samo 4 autobusa mogu ic. 4 autobusa, a ovo ostalo osobnim autima, ha ya :cool:

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 26 maj 2015, 22:04

Sve zavisi od sutrašnje tekme ako ŠB uzme kup onda i neće biti tolika navala u što vjerujem jer bi bilo dobsta gusto ,a i žao bi mi bilo da npr. popušimo ,a imali smo solidnu sezonu osim ovo na početku drugog djela prvenstva i šokovi sa trenerima ugl.očekujem europu pod svaku cjenu :D idemooooo

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2015, 18:56

Svi na Pecaru!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 maj 2015, 19:04

Lillard je napisao/la:Svi na Pecaru!

Svi na pecaru ali odmah da napišem neće biti nimalo lako iako smo u boljoj poziciji i ja sam uvjeren da nećemo izgubiti.Odmax da napišem da treba biti maximalno korektan prema domaćinima i da sve protekne u redu a tko bude bolji neka ide u europu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 27 maj 2015, 19:35

Ipak ce biti krvi u Hercegovini zadnje kolo..
Vi ste u prednosti,vise odmora,oni su pod psihickim stresom a vama i nerijeseno odgovara..
Ocekujem bunker vaseg trenera k'o na koševu(s borcem),i da ce izvuci nulu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.