Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja sam gledao meč u kojem se klinac od 18 godina (koji je prošle sedmice odigrao svoj prvi ATP meč) poprilično ravnopravno nosio sa neuvjerljivim Nadalom. Jedino što je funkcionisalo je forhend, bekend je bio poprilično nekonstantan i iskoristio je neiskutvo Halysa koji nije navikao na takvu vrstu servisa.
Halys je na kraju imao 52 neforsirane i osvojio je 10 gemova, valjda je to najveći pokazatelj.
Halys je na kraju imao 52 neforsirane i osvojio je 10 gemova, valjda je to najveći pokazatelj.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Isto važi za Novaka, previše opušteno je ušao u meč.
Usput, pozdrav za poštovaoce lika i djela mlađahne Bouchard
Imao samo prvi servis dobar. A te neforsirane greške pokazuju koliko je dobar u igri bio. Rafa igrao koliko mu je trebalo za pobjedu. A ti trolaj i dalje.Virtu4l je napisao/la:Ja sam gledao meč u kojem se klinac od 18 godina (koji je prošle sedmice odigrao svoj prvi ATP meč) poprilično ravnopravno nosio sa neuvjerljivim Nadalom. Jedino što je funkcionisalo je forhend, bekend je bio poprilično nekonstantan i iskoristio je neiskutvo Halysa koji nije navikao na takvu vrstu servisa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trolam? Pa iznio sam ti argumente koje nisi uspio dotaći. Ne reče nam ništa vezano za Rafinu igru, nešto što je pravilo raziliku. Ako ti je ovo ispod argument, onda nemamo šta pričati,
Neforsirane greške pokazuju da je sa druge strane bio neki ozbiljniji teniser, Rafa se ne bi dobro proveo.Mancini je napisao/la:Rafa igrao koliko mu je trebalo za pobjedu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema od Rafe ništa, vrlo slab meč. Iole ozbiljniji teniser, bilo bi svašta. Protiv Almagra bi moglo biti svašta, ali pošto je i ovaj u katastrofalnoj formi može Nadal doći do lagane pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gde je zaista Nadal kvalitetom - saznacemo sledece srede.
Sve ostalo je trolovanje&botovanje = ludom radovanje.
Sve ostalo je trolovanje&botovanje = ludom radovanje.
Ode i Griša . Otvara se put Rafi do Noleta. 
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 26 maj 2015, 19:11, ukupno mijenjano 9 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Griši nema napretka dok se ne riješi one ublehe od trenera.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
+1formance je napisao/la:Griši nema napretka dok se ne riješi one ublehe od djevojke.
Shto te nema: ni ovdje, a ni tamo
Je l' to po onoj staroj: drumovi ce zazheleti Turaka, al' Turaka vishe biti nece...
Ipak se nadam da će mu ovi rezultati otvoriti oči i shvatiti da onaj ublehaš nije za njega. On nije za tenisa uopšte. Paul Anaccone je definitivno čovjek koji bi Grišinu igru podigao na viši nivo. Što prije to shvati, bolje i za njega i za nas.
A ja sam uveo embargo sebi na računar, pa me nije bilo neki period. No u svakom slučaju redovno čitam ove teme i tu sam da uletim kad zatreba.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Šta im jedna titula uradi jbtformance je napisao/la:A ja sam uveo embargo sebi na računar, pa me nije bilo neki period. No u svakom slučaju redovno čitam ove teme i tu sam da uletim kad zatreba.
Ova je očito veće posljedice ostavila na Vas, nego na nas. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kako lose igra ne bi me cudilo da Rafa ispadne i prije meca sa Djokovicem.Unofficialpage je napisao/la:Nema od Rafe ništa, vrlo slab meč. Iole ozbiljniji teniser, bilo bi svašta. Protiv Almagra bi moglo biti svašta, ali pošto je i ovaj u katastrofalnoj formi može Nadal doći do lagane pobjede.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- 10DelPiero
- Kontakt:
Od ovog Dimitrova nikad igraca mada mora se priznat i da je Sock odlicno igrao prije svega serva mu je bila na visokom nivou skoro cijeli tok meca.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma kakav Dimitrov...10DelPiero je napisao/la:Od ovog Dimitrova nikad igraca mada mora se priznat i da je Sock odlicno igrao prije svega serva mu je bila na visokom nivou skoro cijeli tok meca.
Nisam se mogao nacuditi komparacijama njega i Feda. Kao da poredis Las Palmas i Real Madrid - nigdje veze!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
A kako me iznapadase onomad....Virtu4l je napisao/la:Isto važi za Novaka, previše opušteno je ušao u meč.
A rekoh jos tada, lajat cu kao pas ako od nje bude vrhunska igracica, sampionka!
Nego, kakve su vam prognoze za muskarce...?
Ja se ne usudjujem nista reci dok ne pogledam jos neki duel, nisam bas u toku....
A bice vremena za gledanje ovaj put!
Pozdrav za raju!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dimitrov je u juniorskim danima u nekim segmentima mnogo podsjećao na Federera, to se mora priznati. Kretanje, servis, bekend, gracioznost i bio je veliki talenat. To je breme koje je nosio od početka karijere, ali došao je u TOP10 i već se može okarakterisati kao uspješan teniser, nikako kao propali talenat.
Ovaj video najbolje pokazuje njihove sličnosti,
[youtube][/youtube]
Ovaj video najbolje pokazuje njihove sličnosti,
[youtube][/youtube]
I mene su napali, ali eto, ima vremena, mlada je ona.Valencia je napisao/la:A kako me iznapadase onomad....
A rekoh jos tada, lajat cu kao pas ako od nje bude vrhunska igracica, sampionka!
Nego, kakve su vam prognoze za muskarce...?
Sutra je sve u znaku Džumhura
Teren 7, kamere?
Da, pokriven je kamerama. Sigurno će biti stream, a možda se i ovi sa Eurosporta smiluju...BoxBox je napisao/la:Teren 7, kamere?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.