AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 13:04

Ništa se još ne zna za tog novog vlasnika konkretno, sve bi jasnije trebalo biti kada se sezona završi :)

Volio bih da se Milan vrati na stare staze slave ali to ne znači da se daju silne pare za igrače koji ne vrijede toliko. Po meni Mandžo 20 miliona i to sve da govorite "jesmo ih zayebali" :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2015, 13:47

Mandzo je odlican napadac, ali pod uslovom da se pojaca vezni red, sa ovim mrtvacima ne bi se nadavao golova..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2015, 14:49

Na kraju ce se ispostaviti da je isao radi Maria Suareza, a ne Mandzukica. E jakog mi igraca u pm :roll: jos ko da gledam, nece opet uzeti kreativca vec ce ti igrati de jong, suarez i montolivo. :roll:

sta ovo berla kaze ubjedjen sa ce anceloti pristati :mrgreen: pa hajd eto, bas da vidimo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 18:42

Ma Berla šupljak :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 maj 2015, 18:52

Sta li bi Berli pa da ulozi opet pare u ekipu, barem je obecao, valjda ne izradi, ima u njemu jos smeka i onog inata, Grande Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 maj 2015, 18:55

Sky reports that Milan won't buy out Cerci - and Torres will stay with Atlético Madrid

Znaci eto nam Mandze il' Suareza garant, a nesto i nisam za njih al' ko mene pita :D :D :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 maj 2015, 18:59

milanist je napisao/la:Sta li bi Berli pa da ulozi opet pare u ekipu, barem je obecao, valjda ne izradi, ima u njemu jos smeka i onog inata, Grande Milan
Ima šmeka, naravno da ima, samo što taj "šmek" više ne miriše, nego smrdi na trulež.

Treba se pomiriti s tim da su Berlusconi i Galliani završeno poglavlje u klupskoj historiji. Njima više nema mjesta u klubu i moraju otići, i to iz prostog razloga što klubu donose više štete nego koristi.

Ako se situacija drastično ne promijeni, a sve su prilike da neće, uskoro ćemo gledati Grande Milan u borbi za opstanak. ;) Kakav Ancelotti, kakva pojačanja...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 19:05

milanist je napisao/la:Sky reports that Milan won't buy out Cerci - and Torres will stay with Atlético Madrid

Znaci eto nam Mandze il' Suareza garant, a nesto i nisam za njih al' ko mene pita :D :D :D
Iskreno nisam oduševljen ni jednim ni drugim ali eto kada bih birao daj nam Mandžu radije pogotovo ako će De Jong ostati. Samo mi ćemo i od Mandže napraviti Destra i Pazzinija ako nam u vezi budu igrali ovi koji igraju. Jer Mandžo je tip napadača koji zavisi od ekipe a riječ "ekipa" ne postoji u današnjem Milanu :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2015, 19:36

Kako se pise u novinama, Milanu je u cilju dovesti 5 kvalitetnih igraca ovo ljeto - 2 napadaca, 2 veznjaka i stoper.
Ne mogu da vjerujem, imamo pun ku.rac napadaca raznih profila i njima je u cilju dovesti jos dvojicu, a ovamo u odbranu sta ostane, a trebalo bi da je obrnuto. :lolno:

Za Mandzu ne vjerujem, rijetko koji klub ce se igraca rijesiti nakom jedne sezone, a cak i da budu prodavali, to nece ici ispod 30 miliona kako neko gore napisa. A Milan ce tolike pare za jednog solidnog igraca dati - NIKAD.

Neki moj idealni merkato bi bio Jackson, Pastore, Kondogbia, Mangala i Darmian. :P
Sto je najgore, ovo ne bi ni skupo ispalo, Mangala i Pastore na nekakvu posudbu (mada ce ovom zadnjem pasti cijena radi isteka ugovora), Kondogbia za Meneza, Darmian nekih maksimalno deset miliona plus devetka koji ni ne mora biti Martinez koji ce mozda biti skup, moze i Imobile u tom slucaju.

A sto se ulaganja ovog ljeta tice, ja vjerujem da ce se stvarno to desiti, pa makar 50 miliona. :beba:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2015, 23:50

Navodno se ocekuje odgovor Ancelotija u roku 24-48 sati
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 maj 2015, 23:55

muxa je napisao/la:Navodno se ocekuje odgovor Ancelotija u roku 24-48 sati
Galliani: "If Ancelotti doesn't say yes, I will even travel to Vancouver with him and his wife to convince him to return." :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 23:55

muxa je napisao/la:Navodno se ocekuje odgovor Ancelotija u roku 24-48 sati
Hajde da i to vidimo :D

@rope11

Nemoj Mangalu kiksera :tralala:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 maj 2015, 00:33

pa hajde faraonu zbori, koga bi ti to? :mrgreen: nadji mi kvalitetnog stopera koji je pod jedan, dostupan na trzistu, pod dva, da nije preskup i pod tri, da uopste hoce doci u ovakav Milan? i sta ostaje, ravno dva imena, mangala i mooooozda silva.
da se razumijemo, rado bih ja humelsa i ovo ono, al' nece da moze... :yawn:

galliani :rol:
pa moram priznati da sam nesto optimisticniji po pitanju karla, covjek da je siguran u svoje NE bi ih stjerao u ku*ac vec poslije prve vecere, a evo oni se sastaju vec tri dana zaredom. :hmmmmm:
i da, od dosta novinara procitah da bi milanov budzet mogao biti oko 100 miliona plus racunaj novce od prodaje igraca i njihovih plata, moglo bi to ici i do 120-130 miliona.

koliko su mi jake ove trenerkice, dolazim u iskusenje da je kupim, ma ne pitam ni za cijenu :ljepota: :ljepota:

slika

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 maj 2015, 00:59

Jest jaka trenerka,prejaka. Samo da je jos tu onaj nas pravi grb i to bi bilo to. :zviz:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 maj 2015, 01:10

Baš, šta je sa ovim grbom? Kad se tek pojavio ja sam mislio da je to za jednu sezonu, kao neko prisjećanje na stara vremena, a oni ga ostaviše i dalje. Planira li se uopšte vraćanje na staro?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 maj 2015, 01:13

Ma ne znam ni ja. Kako su poceli suplje prosipat i sve,jos malo i pretvorili bi nam klub u History Channel. Nadam se da ce promjene u igrackom kadru donijeti boljeg ovom timu. A izmedju ostalog da i stari grb vrate,ovo vec postaje smijesno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 01:33

rope11 je napisao/la:pa hajde faraonu zbori, koga bi ti to? :mrgreen: nadji mi kvalitetnog stopera koji je pod jedan, dostupan na trzistu, pod dva, da nije preskup i pod tri, da uopste hoce doci u ovakav Milan? i sta ostaje, ravno dva imena, mangala i mooooozda silva.
da se razumijemo, rado bih ja humelsa i ovo ono, al' nece da moze... :yawn:

galliani :rol:
pa moram priznati da sam nesto optimisticniji po pitanju karla, covjek da je siguran u svoje NE bi ih stjerao u ku*ac vec poslije prve vecere, a evo oni se sastaju vec tri dana zaredom. :hmmmmm:
i da, od dosta novinara procitah da bi milanov budzet mogao biti oko 100 miliona plus racunaj novce od prodaje igraca i njihovih plata, moglo bi to ici i do 120-130 miliona.

koliko su mi jake ove trenerkice, dolazim u iskusenje da je kupim, ma ne pitam ni za cijenu :ljepota: :ljepota:

slika

Vjeruj mi da radije ne bih nikoga nego Mangalu, ne bi on nikakav upgrade bio :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2015, 02:52

Slazem se u vezi Mangale, po meni on nebi bio neki upgrade

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 maj 2015, 11:57

Dobra stvar je sto ih Karlo uslovljava ulaganjima u ekipu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 12:28

muxa je napisao/la:Slazem se u vezi Mangale, po meni on nebi bio neki upgrade
Ma vidi se da za Milan navija, pokupio od Galliania manire daj mu igrača za džaba a da igra u nekom dobrom klubu :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []