Ma to se po defaultu tako oplete. Tristan je los, Kyrie slabiji od Knighta, Rubia i Kembe, Delly ****, a niko da kaze da sam pogodio s njima, ali se zato spominje Kirk (kojeg nisam ni hvalio nego rekao da moze biti treci centar), Waiters (kojeg sam hvalio na osnovu potencijala i srcanosti i jos uvijek nije dokazano da sam pogrijesio), Bennett (koji nikako nema srece, povrijedi se kada je otisao Young i kada je trebao dobiti prostora za igru). Pogodio sam i za Zellera, koji je odigrao jako dobro za Boston ove sezone. Znas, samo ja pogrijesim dok su drugi realni i daju samo procjene koje se obistineEvil Genius II je napisao/la:posteno za priznavanje pogresne procjene.
bas sam htio napisati tamo na temi za PO kako svi jedva docekaju da te napadnu kada grijesis, a niko da kaze recimo 'svaka cast za ono sto si pricao za thompsona' jer mali je zvijer u post sezoni. no, odlucio sam da nista ne pisem jer znas i sam kako to kod nas ide na forumu.
Hvala za cestitku
Edit: Evo gledam snimak presice, James malo prica upravo o onome cega sam se dotakao u onom velikom postu, vezano za otpustanje Blatta, patnju sa hemijom i generalno natpisima kojih sam se takodjer dotakao u tom postu.