Da prevedem.harishp je napisao/la:Pikcur @ Juka,pikcur
Nosi Toressa sa profila. Kako ja znam taj ne igra za Bayern.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da prevedem.harishp je napisao/la:Pikcur @ Juka,pikcur
Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK
http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts
POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS.....![]()
![]()
![]()
I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA
![]()
znao sam da si nastran, ali ovo je usilo i ludog milojka. iiiii, mindza k´o kesa.geronimo je napisao/la:fino @seco, odsad psujemo jovanku.
Gdje ima vatre osijeti se i dimWolverine je napisao/la:jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?
Ima li gdje slika te famozne Lolite, da vidim jeli vrijedilo ili neharishp je napisao/la:Gdje ima vatre osijeti se i dimWolverine je napisao/la:jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?
Ribery je pozvan kao svjedok. On je samo gledoWolverine je napisao/la:jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?

Sta li veli Wahiba na toomerbavarac je napisao/la:Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora.
Neki mediji donose informacije da je vec priznao sexualni odnos sa maloljetnicom, ali da nije znao za njene godine.
Razvod.rob do bagro je napisao/la:Sta li veli Wahiba na toomerbavarac je napisao/la:Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora.
Neki mediji donose informacije da je vec priznao sexualni odnos sa maloljetnicom, ali da nije znao za njene godine.![]()

Opomena !KONGO je napisao/la:Kako nije kriv, kao Musliman a radi ovakve stvari. Moj Bilale ja mislio da si ti postenjak, al'....
Nadam se da ce ovaj slucaj potresti Bayern i njega samog kao vulkan drzavu Island pa da ce biti lakse za Pjanica i drustvo zgaziti ovaj Njemacki odvratni klub !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.