FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2010, 23:40

harishp je napisao/la:Pikcur @ Juka,pikcur :mrgreen:
Da prevedem. :mrgreen: :mrgreen:
Nosi Toressa sa profila. Kako ja znam taj ne igra za Bayern. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 23:41

@the sisoko :D - kakvu tastu imam, bolje da je nemam. :mrgreen:
jux, jukice dragi, taj na avataru mora da je robben kada je bio mladji, dok nije obosio po glavi. :lol:

da se vratim na temu, igraci lyona krenuli danas put minhena sa mini busevima (10 komada). valjda su mislili da ce im biti komotnije nego da putuju klasicnim autobusom. veceras na konak u stuttgartu i sutra ponovo put pod noge na A8, koji je inace poznat po velikoj guzvi. tih 230km nece im bas proteci u razgledanju okoline. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 apr 2010, 23:47

Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:

Molim te Kopirao si moj FAN CLUB FC BAYERN koji je osnovan da bude bas napravljen kao sto postoji FAN CLUB BARCE,ARSENALA I MANCHESTERA..

Zato predlozi nek se ubace tamo imat ches administratora meni nije do clanova nego da bude istisnski navijaca Bayerna kao sto sam ya
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 apr 2010, 09:34

ne mogodoh iscitati , je l´ galonja otisao na zalost ili, pak, na slavlje? :lol:

geronimo je napisao/la:fino @seco, odsad psujemo jovanku.
znao sam da si nastran, ali ovo je usilo i ludog milojka. iiiii, mindza k´o kesa. :roll: doduse mindza i riba ne stare, tako da..khm...viel glück. :lol:
ako ti se dopadne mog´o bi se i ozeniti pa uzeti i prezime.
jes´ da ces zivjeti ovako

[youtube][/youtube]

al´ prezime broz ne moze nositi svak! :lol:

nego, ak volis te gadosti imam jednu pricicu, a u glavnim ulogama su moja malenkost i jedna romkinja. :D

ps
kako postavljas smaje?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 apr 2010, 15:40

jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 15:50

Wolverine je napisao/la:jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?
Gdje ima vatre osijeti se i dim :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 15:55

harishp je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?
Gdje ima vatre osijeti se i dim :mrgreen:
Ima li gdje slika te famozne Lolite, da vidim jeli vrijedilo ili ne :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 15:57

Ribery je pozvan kao svjedok. On je samo gledo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 apr 2010, 15:57

Smrdi, smrdi. Uzasno smrdi.

Nadam se samo da ovaj skandal nece naruditi atmosferu pred ovako bitne meceve lige prvaka. Inace, Ribery je valjda trebao prisustvovati press konferenciji, ali ce umjesto njega uletiti Lahm, da bi se izbjegla novinarska pitanja oko skandala.

Mediji sada pored Ribery-a i Govou-a, navode i imena Karima Benzeme i Hatema Benarfe.
#divovi

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2010, 15:59

Francuzi su ga vec proglasili krivim dok Njemacki mediji cekaju vjerovatno da prođe utakmica sa Lyonom,u svakom slucaju ja bih ga izostavio iz ekipe do kraja sezone a onda deportovao za Spaniju,bliza je Maroku realno :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 20 apr 2010, 16:06

joj sto imam dobar osjećaj za tekmu u srijedu,ako im damo gol u prvih 15-20 minuta satrat cemo ih,i jest inace problem bayerna da dadne gol ali kada ga da,nadam se jos da je istina ono o pojacanjima bek golman itd
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 16:09

Cujem da se real ohladio od Riberija zbog ovog skandala. To znaci da su vece sanse da ce ostati u Bayernu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2010, 16:16

Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora. slika
Neki mediji donose informacije da je vec priznao sexualni odnos sa maloljetnicom, ali da nije znao za njene godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 apr 2010, 16:18

omerbavarac je napisao/la:Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora. slika
Neki mediji donose informacije da je vec priznao sexualni odnos sa maloljetnicom, ali da nije znao za njene godine.
Sta li veli Wahiba na to :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2010, 16:23

rob do bagro je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora. slika
Sta li veli Wahiba na to :lol: :lol:
Razvod. :D
Na kraju se ispostavi da nije kriv, Wahiba u toplije krajeve a Bilal ostaje i dalje u Bavarskoj. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 16:36

Da ga Wahiba ne uskopi,pa da ne bude samo Joe Ribery a nekad poznat kao Joe Ribery zvani Mudonja.
Jer ove ne ostaju duzne,kod njih to nije samo sudski proces vec i ''medicinski'' :mrgreen:
Ako ga osude onda ide u Real-nu prdekanu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 apr 2010, 17:18

[quote="omerbavarac"]Samo se nadam da nije kriv, u suprotnom 3 godine zatvora. slika
Neki mediji donose informacije da je vec priznao sexual

to sam i ja procitao, zato sam i pitao.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 apr 2010, 18:06

Kako nije kriv, kao Musliman a radi ovakve stvari :mrgreen: . Moj Bilale ja mislio da si ti postenjak, al'....

Nadam se da ce ovaj slucaj potresti Bayern i njega samog kao vulkan drzavu Island pa da ce biti lakse za Pjanica i drustvo zgaziti ovaj Njemacki odvratni klub !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 apr 2010, 18:08

KONGO je napisao/la:Kako nije kriv, kao Musliman a radi ovakve stvari :mrgreen: . Moj Bilale ja mislio da si ti postenjak, al'....

Nadam se da ce ovaj slucaj potresti Bayern i njega samog kao vulkan drzavu Island pa da ce biti lakse za Pjanica i drustvo zgaziti ovaj Njemacki odvratni klub !
Opomena ! :mrgreen:

Bayern dobiva Lyon.... ;)
A C A B !

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 19:00

ma bolan i da je kriv to nece ici u javnost,znate vi vec ko je bayern koji su to mafijasi :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.