Petak.sagitarius je napisao/la:Sutra u 11h !
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
85k € i 90 boba.Citizen-X je napisao/la:kolko je para drmno do sad

- sagitarius
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Petak.sagitarius je napisao/la:Sutra u 11h !
Pise sutra na rezultatima!? :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sad opet treba ubijediti ljude da ne igra sutra u 11, svašta 
Svaka ti dala Damire, majstore

Svaka ti dala Damire, majstore
fixator je napisao/la:77k euraCitizen-X je napisao/la:kolko je para drmno do sad
Semper Fidelis
Kad vec ne pratis vjeruj onima koji prate.sagitarius je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Petak.sagitarius je napisao/la:Sutra u 11h !
Pise sutra na rezultatima!? :S
Damire svaka cast!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Cestitke i od mene za momka koji predsatavlja BiH u najboljem izdanju . Igra od pocetka do kraja konstantna sa odlicnim drop shotovima i bekend paralelom, takodjer malo je grijesio, jednostavno bio je bolji za klasu od Kipranina. Ostvario je san i dobio za trud mec protiv Federera. Majstore uzivaj i poigraj se sa Dankom u krevetu, kad necete na terenu xD. Valjda i BHT 1 bude prenosio mec.

Nisam znao da ima prenos na rtrs-u svaka cast i za njih a ovi federalni mediji nek se stide(iako nisam nikada planirao upotrijebiti rijec federalni a tako nam i treba kad smo glupani) opali dodo samarcinu veliku al ko i njega yebe. Sledece kolo fedex a u narednom najvjerovatnije monfils
Idemo dobiti rogera pa nek o dzumiju bruji svijet barem jedan dan a mi cemo unucima pricat kako je damir izbacio najveceg u tom trenutku. Jel onaj trener snjim na turniru posto sam gledo zavrsnicu 4-og seta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
biće dosadan i jednostran, ali mi ćemo ipak u svemu tome uživati.Padovan je napisao/la:Bravo majstore, spektakularna igra biće to divan meč protiv Federera, zaslužio je jedan takav.

- sagitarius
- Kontakt:
Ne brini se strumf mali o tome da li ja pratim, samo gledam na rezultatima i nije mi jasnoEdin TM87 je napisao/la:
Kad vec ne pratis vjeruj onima koji prate.Pise sutra na rezultatima!? :S
Damire svaka cast!![]()

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Invazija Bosanacaa na Federerov Fb profil nas očekuje za odmah

Više bih volio popodne da igra ovako oko ovih doba al' eto ne pitamo se mi tu ništa 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Citizen-X
- Kontakt:
mislim da je malo smijesno pricati ajmo sad na Ruđera ovo ono - njemu i nama treba da bude cast sto je mogao da zaigra sa teniskom velicinom - nek igra opusteno i da izgubi casno i to je to....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Burazeru, idemo na Chatrier, staviće oni termin koji Rogeru odgovaraFaraonTM je napisao/la:Više bih volio popodne da igra ovako oko ovih doba al' eto ne pitamo se mi tu ništa

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam da će se igrati na Filipu al' eto kontam radi ove raje koja radi i ima obaveze da je bolje popodneVirtu4l je napisao/la:Burazeru, idemo na Chatrier, staviće oni termin koji Rogeru odgovaraFaraonTM je napisao/la:Više bih volio popodne da igra ovako oko ovih doba al' eto ne pitamo se mi tu ništa

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma u petak poslije Džume extra bi bilo ili oko 4 milinaFaraonTM je napisao/la:Znam da će se igrati na Filipu al' eto kontam radi ove raje koja radi i ima obaveze da je bolje popodneVirtu4l je napisao/la:Burazeru, idemo na Chatrier, staviće oni termin koji Rogeru odgovaraFaraonTM je napisao/la:Više bih volio popodne da igra ovako oko ovih doba al' eto ne pitamo se mi tu ništa

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sjajno i zasluzeno! Iako van forme iz Maroka, iskoristio je priliku na najbolji moguci nacin.
Uzivaj, Damire!
Uzivaj, Damire!
Pa zato ti i nije jasno jer ne pratis GS-ove, hajd da ti ne objasnjavam igra se u petak i cao.sagitarius je napisao/la:Ne brini se strumf mali o tome da li ja pratim, samo gledam na rezultatima i nije mi jasnoEdin TM87 je napisao/la:
Kad vec ne pratis vjeruj onima koji prate.Pise sutra na rezultatima!? :S
Damire svaka cast!![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.