Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

advanced1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la advanced1921 » 27 maj 2015, 15:48

i vi ste prisiljeni igrat i našu ligu na koševu jer nemate svoj stadion...
nije to bolest rijetka...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2015, 15:49

advanced1921 je napisao/la:a šta ja lažem, navedi kad optužuješ?
da mi je krivo? krivo mi je svake godine kad Željo nije šampion, ali vjeruj ove godine najmanje... Jer je takva situacija kakva je :)
forum je glup razlog da koristim neke kletve, a inače se ne volim kleti...
pa vi vjerujte kako hoćete, ne kažem da ima onih optimističnijih koje je ovo više pogodilo, meni je ovo sasvim zadovoljavajuća sezona s obzirom da ne možemo izvršiti tri izmjene jer nemaš tri profesionalca na klupi...
Sve bih ja vjerovao da vama nije krivo da ne citam ove postove vase po forumu i tako to. Meni je uvijek bilo krivo kad zeljo osvoji titulu kao i svakom kad mu gradski rival osvoji trofej i ja to priznajem, ali vi ste posebna prica kako pjenite! Sve bi dali samo da mi ne budemo prvaci. Ja mislim da FKS i Republika Srpska meč za odcjepljenje igraju Elegant Virtual i slicni bi opet protiv nas navijali. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 15:49

Mi bar našu ligu igramo na našem stadionu, vi ste čitav život podstanari.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 maj 2015, 15:51

Jesmo, podstanari smo. Nemamo nista, nikakve podloge i opet smo ispred Zeljeznicara. Treba i to moci jbg. To sto neki nemaju nista a neki imaju vam bas ne ide uz tezu da smo mi rezimski klub. Valjda bi nesto dobili od tog rezima...
Kako god, u subotu od 19h beskucnici su novi sampioni drzave. Redom ispred ovih situiranih. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2015, 15:52

Nama je Kosevo drago svakako a i ispunjava uslove do play-offa a kakve veze da li imas stadion koji je neuslovan i koji ne ispunjava ni jedno kolo i bukvalno nista ne mozes sa njim? igrao nasu ligu ili ne svejedno,ne znam sad tacno ali mislim da Roma i Lazio dijele gradski isto tako Milan i Inter i jos mnogi velikani,nikakav problem nije igrati na drugom stadionu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 15:54

Cim pocnje spominjanje godine nastajanja, stadion, UDBA odmah covjek zna da su u debelim ****.

Evo, ja dajem glavu da cemo mi prije imati svoj stadion nego sto ce oni rekonstruisati Grbavicu.
1946

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 27 maj 2015, 15:56

@joker90
evo ja vama čestitam titulu, ali ja znam da kad je željo uzimao duplu, te osvajao lige, te dane nisam ni gledao koliko ste vi igrali nit me bolio qrac za vas, niti kad sam slavio titulu na grbavici sam se sjetio uopšte Sarajeva... Zato što volim Želju, a ne mrzim Sarajevo, već ga gledam kao velikog gradskog rivala, te uspjeh tog tima, nije moj neuspjeh, kao i obrnuto... radujem se konkretno Željinim uspjesima, a tugujem uz Željine neuspjehe.
Logično je da ima provokacija, i provociram i provociraju me, al nije na tom bolesnom nivou, koji ja iskreno ne razumijem...
Vas čovjek kad gleda dolazi se do zaključka da više slavite što mi nismo šampioni nego što vama titula ide... Ne mislim na one pjesme igrača, već i na navijače ovdje po forumu koji jašu po našim temama i provociraju :)

@Head
mi već imamo SVOJ stadion, dakle kad dođete do nivoa da imate SVOJ stadion tek ste se izjednačili... A kad budete imali SVOJ stadion na kojem možete igrati evropske utakmice, tad ste u prednosti... To što na tribinama piše SARAJEVO ne znači da je vaše, mogu i ja napisat grafitom svoje ime i prezime na zgradu, ne znači to da je to moja zgrada

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2015, 15:57

Mi sretni zadovoljni sa osvojenom titulom,oni jos sretniji sto su iza ledja velikom Sarajevu i oni su ustvari pobjednici,i sta sad super svi sretni svi zadovoljni..a ja sam zato da sarajevo slavi titulu ipak ce opet imati 30 hiljada navijaca,a zeljo da osvoji i da slavi "saka huligana" 1 hiljada navijaca sampiona BIH.Dzumi do finala :bih:
Samo Sarajevo

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 27 maj 2015, 15:58

joker90 je napisao/la:
advanced1921 je napisao/la:a šta ja lažem, navedi kad optužuješ?
da mi je krivo? krivo mi je svake godine kad Željo nije šampion, ali vjeruj ove godine najmanje... Jer je takva situacija kakva je :)
forum je glup razlog da koristim neke kletve, a inače se ne volim kleti...
pa vi vjerujte kako hoćete, ne kažem da ima onih optimističnijih koje je ovo više pogodilo, meni je ovo sasvim zadovoljavajuća sezona s obzirom da ne možemo izvršiti tri izmjene jer nemaš tri profesionalca na klupi...
Sve bih ja vjerovao da vama nije krivo da ne citam ove postove vase po forumu i tako to. Meni je uvijek bilo krivo kad zeljo osvoji titulu kao i svakom kad mu gradski rival osvoji trofej i ja to priznajem, ali vi ste posebna prica kako pjenite! Sve bi dali samo da mi ne budemo prvaci. Ja mislim da FKS i Republika Srpska meč za odcjepljenje igraju Elegant Virtual i slicni bi opet protiv nas navijali. :lol:
Malo ste vi pretjerali u prici kolko su manijaci opterecini sa fks, razumljivo s obzirom na godine gledanja u ledja, al shvatite da su svi normalni željovci prezadovoljni uspjehom svog kluba ove godine, znaci to razdvojite, da sam mogao birat nekog osim želje za titulu to nebi bili sigurno vi da se razumijemo, al svjedno mi je 5 puta vise drago sto idemo u evropu i sto smo bili na kraju i prijetnja za prvo mjesto nego sto mi je hajmo rec krivo jer je fks prvak, dok je vama jedina želja i samo to potencirate da kao suknete želji i kao manijacima krivo eno ih na aparatima bla bla..ne cirkusajte i slavite titulu za svoju dusu i nadam se da ce vase pjesme u subotu na kosevu bit vezane za vas klub a ne nas, mada cisto sumnjam...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 15:58

A pa red je da budete jednom ispred Želje, koliko se busate u prsa da ste najuspješniji klub a redovno gledate Želji u leđa, desi se ovako svakih 7,8 godina iznenađenje pa treba čovjek da vas razumije :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2015, 16:00

Vi to znate najbolje, od 2002 pa do 2010 jel' tako ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 maj 2015, 16:00

Ja ne znam kakav je to suk govoriti da igramo na gradskom stadionu? Zbog tog bi trebali biti uvrijedjeni ili sta? :hmmmmm:
Svakako da je lijepo imati svoj stadion i korisno zbog hiljadu razloga, ali smatrati da je neuspjeh to sto neki klub igra na gradskom stadionu je nevidjena glupost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 16:01

Pa da, kazem prije ce Sarajevo imati svoj stadion nego sto cete vi rekonstruisati Grbavicu.
A necu dalje da se uvlacim u ovu glupu pricu jer je rasprava djecija. 100 puta prezvakana prica. Nemam ja tebi sta crtati da sirom svijeta imas najvece svijetske klubove koji nemaju svoj stadionu.

Pozdrav. :salut:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 16:02

Najbolje znam kad pogledam Plavi salon ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 27 maj 2015, 16:04

ne bi vama niko ništa rekao da vi ne vrijedjate grbavicu konstantno raznim imenima... i onda dodjes do pitanja jel bolje biti podstanar ili imati nešto svoje, bilo šta? zna se šta će svak razuman odgovoriti, samo dijete može reći da je bolje tuđe nego svoje oko tih pitanja!

a šta, evo da mi nemamo grbavicu, igrali bi na koševu, napisali s druge strane ŽELJO i šta je u tom fazon?
dok vi ne možete doć na grbavicu i igrati utakmice bez naše dozvole :D
ali ko što kažeš, 100 puta prežvakana tema, poštujem svačije dok se ne dira moje :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2015, 16:05

Head je napisao/la:Pa da, kazem prije ce Sarajevo imati svoj stadion nego sto cete vi rekonstruisati Grbavicu.
A necu dalje da se uvlacim u ovu glupu pricu jer je rasprava djecija. 100 puta prezvakana prica. Nemam ja tebi sta crtati da sirom svijeta imas najvece svijetske klubove koji nemaju svoj stadion.

Pozdrav. :salut:
Upravo :thumbup:

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 27 maj 2015, 16:11

Cernica je napisao/la:Slozio bi se s momkom @Obarska. Jedina greska sudije u njihovu korist je offsajd i to pomocnog. Primaju gol gdje im onaj skoci na golmana. Ponistavaju im cist gol i jos ljudi ispadose krivi a zakinuti u 3 situacije. Daj bola
Brato,nema ni te greske u nasu korist, sve odluke su bile protiv nas! http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 27 maj 2015, 16:16

tuzlak1987 je napisao/la:
Obarska je napisao/la:Pa bolan dva dana trubite po forumu na svim temama,za lakrdiju od sudjenja u Tuzli! Slazem se lose sudjenje,ali sta je to sudjenje pomoglo Obarskoj? Kod prvog gola Slobode igrac nam raznese golmana, kazu penal za slobodu,necu da ulazim u to da li je bilo prekrsaja,ali samo corav ne vidi da je van kaznenog prostora,Komarcevic u ofsajdu(necu da kazem da nije,vjerovatno i jeste,ali kako se to vidi sa ovog snimka,jos i izmjerili te 3m te 5m),ponisten gol za obarsku! http://videochart.net/video/72407.746dd ... 0d2eb3ec10 Eto nek pogleda neki neutralni i objektivni navijac snimak,pa nek provjeri ovo sto sam napisao! A sto se tice sudjenja za Obarsku inace mozete pogledati izjave protivnickih trenera,kao i trenera Viteza direktnog konkurenta za ispadanje http://videochart.net/video/80944.8f000 ... b68501df1c! Ne znam sto je sramota da ekipa iz sela odnese bod ili sva tri velikanu koji je sedamdeset i neke bio treci u ondasnjoj nam drzavi!
Kao prvo najbolje znamo mi kako je bilo na stadionu koji smo bili. Ja sam bio tacno u liniji kod drugog gola i bio je covjek 2 metra u ofsajdu. Sudija je kasnio svaku akciju, a ovdje je i znao da je ofsajd ali nije namjerno digao zastavicu.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219
Brato ako nema u Tuzli dobrih oftalmologa, da vam zakazem u Bijeljini kolektivni pregled? :beba: :beba:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 maj 2015, 16:22

oni hoce poredit to sto se 8 godina nisu radovali, 8 godina gledaju zelji u ledja i nemaju finog sna sa ovom sezonom
normalno da nam nije drago ali vase more i kompleksi su daleko veci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 27 maj 2015, 16:24

Jest ako pratis fudbal od 2010

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.