FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ja navijam obavezno za taj Simin Han ako udju 
Jedino ako iselite okolno stanovnistvoVolimTz je napisao/la:Ja samo znam da je u planu pomoćni teren sa umjetnom travom i zapadna tribina ako bude potrebe. Šta li bi to trebalo značit ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Na svakom koraku vam ga treba šuknut. Bravo Beka kapitenu!kinosvra je napisao/la:http://www.trazim.com/vijes ... -leotarom/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
nema ultrasstylea, prosipa pesimizam na drugim temama
do sljedeće prilike (pu, pu) ultrasstyle
Azmire reaguj
,podsjeti me na onaj Saidov dribling protiv Zelje kad napravise penal.
ako mali ne ode vani, sredit' će to babuka, vjerujem 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajd ne se.ri, pesimizam me odveo do premijer lige, do ostanka azmira 1x i 2x, a eto i Juventus koji simpatisem do finala LP - kad nesto radi i funkcionise, ne treba mijenjatiChinaglia je napisao/la:nema ultrasstylea, prosipa pesimizam na drugim temama![]()
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ima i toga
sad budi čovjek, pa se izvini onima što su vrijeđali precjednika, vidiš da je to samo ojačalo babuku
sad budi čovjek, pa se izvini onima što su vrijeđali precjednika, vidiš da je to samo ojačalo babuku
Kada potpisemo reprogram o vracanju duga po deafaultu klupski racun biva odmrznut i potreba za koristenjem racuna Omladinskog kluba Sloboda 1919 prestaje ?
Na skupstini kluba je ukoliko se nadje na tacki dnevnog reda trebala/mogla/mora izglasati objedinjavanje ova dva subjekta pod jedan krov ?
Pitanje za strucne osobe
Klub ne moze pozitivno funkcionisati bez jakog temelja koji cini njegova skola fudbala. Imamo ogorman potencijal za tako nesto i zelja svih nas je da u sto skorije vrijeme klub pocne proizvoditi igrace koji ce biti nosioci igre u nasem timu i reprezentaciji. Mislim da je u vise navrata tako nesto spominjao predsjednik Husic jer on je to prepoznao kao jedan od najvecih ciljeva. Takva politika poslovanja je dobitna kako za klub tako i za grad,regiju i drzavu.
Na skupstini kluba je ukoliko se nadje na tacki dnevnog reda trebala/mogla/mora izglasati objedinjavanje ova dva subjekta pod jedan krov ?
Pitanje za strucne osobe
Klub ne moze pozitivno funkcionisati bez jakog temelja koji cini njegova skola fudbala. Imamo ogorman potencijal za tako nesto i zelja svih nas je da u sto skorije vrijeme klub pocne proizvoditi igrace koji ce biti nosioci igre u nasem timu i reprezentaciji. Mislim da je u vise navrata tako nesto spominjao predsjednik Husic jer on je to prepoznao kao jedan od najvecih ciljeva. Takva politika poslovanja je dobitna kako za klub tako i za grad,regiju i drzavu.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tu u i oko omladinskog pogona je mnogo ovih "hijena", bas mnogo
a racun postaje deblokiran sa reprogramima
a racun postaje deblokiran sa reprogramima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
1:47
[youtube][/youtube]
vrijeme je da se poprave neke cijevi i nađu novi/rezervni ključevi
[youtube][/youtube]
vrijeme je da se poprave neke cijevi i nađu novi/rezervni ključevi
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
razdjevicar
- Kontakt:
Drago mi je da je Musemic produzio saradnju sa vama i nadam se da ce on sastavljati ekipu za narednu sezonu. Ne treba dozvolit nikom vise da se mijesa u to pogotovo onom lesinaru Admiru Husaricu iz Srebrenika. Kako vidim on je i Skahicu menadzer ne treba mu dozvolit da previse trpa svoje igrace u Slobodu svi dobro znaju kakav je to lesinar od covjeka.
pa, da l' će grad preuzet' reprogram na sebe?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219tuzlak1987 je napisao/la:Kao prvo najbolje znamo mi kako je bilo na stadionu koji smo bili. Ja sam bio tacno u liniji kod drugog gola i bio je covjek 2 metra u ofsajdu. Sudija je kasnio svaku akciju, a ovdje je i znao da je ofsajd ali nije namjerno digao zastavicu.Obarska je napisao/la:Pa bolan dva dana trubite po forumu na svim temama,za lakrdiju od sudjenja u Tuzli! Slazem se lose sudjenje,ali sta je to sudjenje pomoglo Obarskoj? Kod prvog gola Slobode igrac nam raznese golmana, kazu penal za slobodu,necu da ulazim u to da li je bilo prekrsaja,ali samo corav ne vidi da je van kaznenog prostora,Komarcevic u ofsajdu(necu da kazem da nije,vjerovatno i jeste,ali kako se to vidi sa ovog snimka,jos i izmjerili te 3m te 5m),ponisten gol za obarsku! http://videochart.net/video/72407.746dd ... 0d2eb3ec10 Eto nek pogleda neki neutralni i objektivni navijac snimak,pa nek provjeri ovo sto sam napisao! A sto se tice sudjenja za Obarsku inace mozete pogledati izjave protivnickih trenera,kao i trenera Viteza direktnog konkurenta za ispadanje http://videochart.net/video/80944.8f000 ... b68501df1c! Ne znam sto je sramota da ekipa iz sela odnese bod ili sva tri velikanu koji je sedamdeset i neke bio treci u ondasnjoj nam drzavi!
Ima li u Tuzli oftalmologa?
Obarska, shvatili smo poentu. Nema potrebe da sam sebe citiraš.Obarska je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219tuzlak1987 je napisao/la:Kao prvo najbolje znamo mi kako je bilo na stadionu koji smo bili. Ja sam bio tacno u liniji kod drugog gola i bio je covjek 2 metra u ofsajdu. Sudija je kasnio svaku akciju, a ovdje je i znao da je ofsajd ali nije namjerno digao zastavicu.Obarska je napisao/la:Pa bolan dva dana trubite po forumu na svim temama,za lakrdiju od sudjenja u Tuzli! Slazem se lose sudjenje,ali sta je to sudjenje pomoglo Obarskoj? Kod prvog gola Slobode igrac nam raznese golmana, kazu penal za slobodu,necu da ulazim u to da li je bilo prekrsaja,ali samo corav ne vidi da je van kaznenog prostora,Komarcevic u ofsajdu(necu da kazem da nije,vjerovatno i jeste,ali kako se to vidi sa ovog snimka,jos i izmjerili te 3m te 5m),ponisten gol za obarsku! http://videochart.net/video/72407.746dd ... 0d2eb3ec10 Eto nek pogleda neki neutralni i objektivni navijac snimak,pa nek provjeri ovo sto sam napisao! A sto se tice sudjenja za Obarsku inace mozete pogledati izjave protivnickih trenera,kao i trenera Viteza direktnog konkurenta za ispadanje http://videochart.net/video/80944.8f000 ... b68501df1c! Ne znam sto je sramota da ekipa iz sela odnese bod ili sva tri velikanu koji je sedamdeset i neke bio treci u ondasnjoj nam drzavi!
Ima li u Tuzli oftalmologa?
Meni ova slika ne dokazuje ništa jer se ne vidi gdje je lopta.
Suđenje je bilo gozno i u suma sumarumu, na štetu oba kluba.
tuzlanska Sloboda
Dobijena licenca za premijerligašku sezonu 2015/16!

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... nu-2015-16Na današnjoj sjednici Drugostepene komisije za licenciranje N/FS BiH, naš klub je dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH (sezona 2015/16)!
Brojnu dokumentaciju dostavljenu Savezu pred komisijom je “branio” Sabahudin Saša Vugdalić. Uprkos mnogobrojnim peripetijama koje su se dešavale između sjednica prvostepene i drugostepene komisije, Klub je dobio prijeko potrebnu licencu.
Ljudi iz Komisije za licenciranje usvojili su sve argumente iz našeg kluba, uvidjeli da je FK Sloboda na putu razvoja i prepoznali napore i posao koji se obavlja u Rudarskoj 2.
Zlajci, kako bolan se ne vidi gdje lopta!
Slazem se da je sudjenje bilo lose, s tim da je ipak bilo losije po Obarsku!
Slazem se da je sudjenje bilo lose, s tim da je ipak bilo losije po Obarsku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.