Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Ma u petak poslije Džume extra bi bilo ili oko 4 milina
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Momak svoje odradio!
Sad samo opušteno pa šta se napravi.
Sad samo opušteno pa šta se napravi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Neka reis uputi zahtjev da se igra poslije džumeFaraonTM je napisao/la:Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka čast. Odličan meč je odigrao. Potpuno je nadigrao Baghdatisa.
Ne treba puno govorit o meču protiv Rogera, treba nam svima biti čast što igra protiv najboljeg svih vremena. Moramo svi da uživamo, ovo će vjerovatno biti lagana pobjeda Rogera ali mi ćemo svakako uživat.
Ne treba puno govorit o meču protiv Rogera, treba nam svima biti čast što igra protiv najboljeg svih vremena. Moramo svi da uživamo, ovo će vjerovatno biti lagana pobjeda Rogera ali mi ćemo svakako uživat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sheyi je napisao/la:Neka reis uputi zahtjev da se igra poslije džumeFaraonTM je napisao/la:Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
FTV; BHT Sranje ipo pu j**em im supu sta mi placamo koji qrc da gledamo tamo neke serija iz PM.
RTRS njima treba placat 5km a ovim 2km bolan kakve ova sranja FTV i BHT oni samo ako je nesto "Glavno"
RTRS njima treba placat 5km a ovim 2km bolan kakve ova sranja FTV i BHT oni samo ako je nesto "Glavno"
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Apsolutno treba se postavati to sto se igra protiv najveceg ikad ( Rogera ) ali isto tako ne treba odmah spustati gace. Sretno Damire, mozes ti to.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Samo neka mu trpa na bekend, pa ćemo vidjeti.Unofficialpage je napisao/la:Moramo svi da uživamo, ovo će vjerovatno biti lagana pobjeda Rogera ali mi ćemo svakako uživat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osdlicna partija Damira Svaka cast momcino
Samo treba pod hitno poraditi na servisu, preslab je na nivou wta.
Protiv najveceg izaci na teren i uzivati tu moze sao nauciti nesto novo i dobiti, a nista izgubiti.
Protiv najveceg izaci na teren i uzivati tu moze sao nauciti nesto novo i dobiti, a nista izgubiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Šta će Damir igrati na travi do Wimbledona?
Damir prolaskom u 3.kolo oko 87.mjesta na ATP listi
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
Uopce se ne slazem servis ga odlicno sluzi i popravio ga je za 50 % od pocetka godine kako radi sa ovim likom , nije snazan ali radi na kick servisu koji se dosta teze vraca... Imao je u ovom mecu gemova gdje ga je cistio za minut i po sa 40 0 . Servira dobro i kad servira dobro tu je odma i igra. Inace kolko god mi je drago sto igra sa GOATom zao mi je sto je mozda uz malo vise srece mogao i dalje od 3 ceg kola... kad pogledam ko je sve doso do treceg kola ovaj becker nije pobjedio 2 meca na sljaci u kaerijeri evo ga u trecem kolu...propuh je napisao/la:Osdlicna partija Damira Svaka cast momcino![]()
Iduce sedmice je treci nosilac na CH u Mestre Italija, zatim je prvi li drugi nosilac CH u Moskvi, pa cemo vidjeti sta dalje.bazeni je napisao/la:Šta će Damir igrati na travi do Wimbledona?
Sent from Tapatalk
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo malo su se smirile strasti
Jučer sam htio napisat da bi mi mogli zažalit što je Damir u takvom dijelu ždrijeba gdje već u trećem kolu mora ići na čovjeka koji je jedan od favorita za osvajanje. Kada je izašao ždrijeb mnogi su Džumija otpisali već u prvom kolu, bilo je i onih koju su govorili ma može dobiti Youzhnyog jer nije u formi, ali već u drugom kolu protiv Karlovića ne može ništa. Ali, evo Damketa na Chatrieru protiv virtouza ove igre
O tom meču ne treba puno "pametovati". Federer je apsolutni favorit, ali nek je. Naš najbolji teniser u meč mora ući sa respectom, maksimalno opušteno ako želi ovdje bar namučit Federera, ali ne treba se ni plašiti. Agresivnost, hrabrost i idemo, pa šta bude
Jučer sam htio napisat da bi mi mogli zažalit što je Damir u takvom dijelu ždrijeba gdje već u trećem kolu mora ići na čovjeka koji je jedan od favorita za osvajanje. Kada je izašao ždrijeb mnogi su Džumija otpisali već u prvom kolu, bilo je i onih koju su govorili ma može dobiti Youzhnyog jer nije u formi, ali već u drugom kolu protiv Karlovića ne može ništa. Ali, evo Damketa na Chatrieru protiv virtouza ove igre
O tom meču ne treba puno "pametovati". Federer je apsolutni favorit, ali nek je. Naš najbolji teniser u meč mora ući sa respectom, maksimalno opušteno ako želi ovdje bar namučit Federera, ali ne treba se ni plašiti. Agresivnost, hrabrost i idemo, pa šta bude
Njegova najveca prednost nad Federerom je to sto nema nista izgubiti.remA1 je napisao/la:Evo malo su se smirile strasti![]()
Jučer sam htio napisat da bi mi mogli zažalit što je Damir u takvom dijelu ždrijeba gdje već u trećem kolu mora ići na čovjeka koji je jedan od favorita za osvajanje. Kada je izašao ždrijeb mnogi su Džumija otpisali već u prvom kolu, bilo je i onih koju su govorili ma može dobiti Youzhnyog jer nije u formi, ali već u drugom kolu protiv Karlovića ne može ništa. Ali, evo Damketa na Chatrieru protiv virtouza ove igre![]()
Moze samo dobiti ili mec ili iskustvo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
U koliko bi sati trebao biti mec u petak ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.EdoMajka je napisao/la:U koliko bi sati trebao biti mec u petak ?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Mec je u petakbulbasor je napisao/la: Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.
Zadnja izmjena: EdoMajka, dana/u 27 maj 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Da se citiram od jucerbulbasor je napisao/la:Rutinski 3-1 za Damira.
![]()
![]()
Steta sto nisam odigrao kladionicu.
Bravo Damire. Sve najbolje protiv jednog od najboljih svih vremena. A usput se i koja marka zaradila. 
Ma sutra u 11, sad sam i provjerio.EdoMajka je napisao/la:Mec je petakbulbasor je napisao/la: Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.