FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otprilike svi tako mislimo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To je valjda ovaj čelavi ublehaš. Snimani klip možemo nazvati svoj na svom, a Puzi trpa na 1.41

SRETAN BROJ - 1725
- moustapha
- Kontakt:
Ma u nasoj ligi samo ne bi valjalo Ordagica prepustiti nekome drugom, a Subic iz Borca ce prije vani nego u neki drugi klub u Premijer Ligi. Od ostalih imena koja se spominju, ne vjerujem da bi se nesto usrecili.
Ali, meni se nekako jos tesko okretati temama igrackog kadra i utakmicama u evropi. Jos uvijek jedina misao, utakmica u subotu protiv Slobode. Prvo titula pa sve ostalo.
Ali, meni se nekako jos tesko okretati temama igrackog kadra i utakmicama u evropi. Jos uvijek jedina misao, utakmica u subotu protiv Slobode. Prvo titula pa sve ostalo.
#divovi
-
- Kontakt:
a ne zna se to nikad ko ce biti pojacanje a ko ne ,koje znao cimirota koji je dosao iz leotara koji je ispao a sad nas najbolji igrac ,tako da nema tu pravilamoustapha je napisao/la:Ma u nasoj ligi samo ne bi valjalo Ordagica prepustiti nekome drugom, a Subic iz Borca ce prije vani nego u neki drugi klub u Premijer Ligi. Od ostalih imena koja se spominju, ne vjerujem da bi se nesto usrecili.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi oni koji prate PL BiH. Evo sad nesto kao Ordagic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svako ima svoj ukus jbg. Meni je recimo zvijer Simeunovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moustapha
- Kontakt:
Ne zna, ali se zato moze drzati neki princip. U nasoj ligi dovodis mlade i perspektivne igrace. Cimirot kada je dosao, bio je prvotimac Leotara i mladi reprezentativac. Na slican nacin smo doveli i Kovacevica, koji tek sada ima priliku da se pokaze. U tu grupu se moze svrstati i Haris Duljevic.
Treba koristiti cinjenicu da smo postali prva opcija mnogim mladim igracima!
Treba koristiti cinjenicu da smo postali prva opcija mnogim mladim igracima!
#divovi
Vidim bice dobar teren protiv Slobode abd : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Znam da u klubu rade do 17h radnim danom, a zanima me da li je isto radno vrijeme i u odjelu za članarinu? Ima par novih članova koje sam uspio nagovoriti. 

do 16:45 rade haman tako meni rece ona aida hamanBordoArmy88 je napisao/la:Znam da u klubu rade do 17h radnim danom, a zanima me da li je isto radno vrijeme i u odjelu za članarinu? Ima par novih članova koje sam uspio nagovoriti.
-
- Kontakt:
Da su pravi ljudi u savezu, nakon ovog namjernog okretanja ledja drzavnoj zastavi, bile bi zestoke kazne.
-
- Kontakt:
I otkud da se igra na kosevu, ovo je nijaz naumio da nam teren unisti.
ljudi kakve se to informacije dijele, moze li i meni na pp...
@pantelija neka si se vratio
@pantelija neka si se vratio

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam i prosle sezone Crnov i Crnov, a bez Simeunovica Zrinjski nije bio isti, dobro desno krilo fakat. To je prosle sezone meni bila zelja za ovuSabinho je napisao/la:Svako ima svoj ukus jbg. Meni je recimo zvijer Simeunovic.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jel Masic iz Celika potpisao.?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ne zaboravi da se na glavnom sutra igra još jedna utakmica.MCMXLVI je napisao/la:Vidim bice dobar teren protiv Slobode abd : )
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja dolazim kod tebe i to u Panoramu aBd. da proslavimo, kad se vratis naravno.belosevic28 je napisao/la:Napravit cemo mi ponovno slavlje kad se ja vatim aBd. Sto nebi u Titovoj, ima finih objekata za proslavit titulu

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Eh to sam zaboravio.hilmo je napisao/la:Ne zaboravi da se na glavnom sutra igra još jedna utakmica.MCMXLVI je napisao/la:Vidim bice dobar teren protiv Slobode abd : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nišlije obožavaju ekonoma Radničkog, popularnog Bradu, a posle ove priče shavtićete i zašto. Naime, on se dosetio nečeg krajnje neobičnog, ne bi li sprečio Mialna Borjana, ljubimca lokalnog stanovništva, da ode iz kluba.
Čini se da je u pitanju ponuda koja se ne odbija, jer je Borjanu ponudio ni manje ni više nego – ruku svoje kćerke! I još i stan!
- Dao sam mu porodičnu ponudu, više od toga ne mogu da učinim za Radnički, ali takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako! Šta god bude odlučio i gde god bude otišao, Niš posle Pante takvo golmansko čudo nije video do njega. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom zivotu – kaže ekonom Radničkog, koji ga toliko voli da bi ga rado uzeo za zeta.
Ponuda je pala, ostaje da se vidi da li će biti svadbe na jesen?! e

Čini se da je u pitanju ponuda koja se ne odbija, jer je Borjanu ponudio ni manje ni više nego – ruku svoje kćerke! I još i stan!
- Dao sam mu porodičnu ponudu, više od toga ne mogu da učinim za Radnički, ali takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako! Šta god bude odlučio i gde god bude otišao, Niš posle Pante takvo golmansko čudo nije video do njega. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom zivotu – kaže ekonom Radničkog, koji ga toliko voli da bi ga rado uzeo za zeta.
Ponuda je pala, ostaje da se vidi da li će biti svadbe na jesen?! e

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, PAPE3, Pena, Rajvosa4ever, samoFKS, sarajevo19461987, skoJaa, Zagor i 89 gostiju.