Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Virtual
Poredjenje Dimitrova sa Federerom = poredjenje Saviole, Aimara, Aguera i drugih sa Maradonom.
A svjedocili smo tome...
Poredjenje Dimitrova sa Federerom = poredjenje Saviole, Aimara, Aguera i drugih sa Maradonom.
A svjedocili smo tome...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sta ti je placenik? Ko spominje Nieminena, pogledaj malo o kome se pise, pa odgovori.Mancini je napisao/la:Meni samo nije jasno koji ste vi meč gledali?bhsport je napisao/la:Pratim malo livescore i vidim da se bas napatio, nevjerovatno.Virtu4l je napisao/la:Da je bio malo ozbiljniji igrač sa druge strane, Rafa bi otišao u pet setova.
Pratio sam i malog Rubleva, nakon osvojenog prvog seta i brejka u drugom sve je prokocko ali je zato Damira dobio glat.Prvi trola standardno od teme do teme, a onda drugi još veću glupost napiše.
Nieminen imao 5:2 i 5:3 u drugom setu, servirao za set i ništa ne uradi na kraju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Federerov i Grišin sistem igre se razlikuje, to što se spominje da igraju isto je isto kao što bi se reklo da svi igrači sa dvoručnim BHom igraju isto
Griša ustvari i nema sistema igre, neće ga ni imati sa Rašidom
Griša ustvari i nema sistema igre, neće ga ni imati sa Rašidom
Osnova poređenja njih dvojice je sličan zamah i motion kod udaraca. Otuda i raznorazne komparacije o njihovoj međusobnoj sličnosti. Naravno, uz vanserijski talenat koji obojica posjeduju. No, ipak, kada ih malo više 'analitički' pogledaš, lako je zaključiti da su razlike između njih ogromne, jer se obojica koriste potpuno drugačijim oružjima. Nijedan udarac oni ne odigravaju na isti način. Da ne spominjem radijus kretanja i momenat hvatanje loptice jednog i drugog igrača. Na prvi pogled izgledaju jako slični, ali ogromne razlike izađu na vidjelo kad ih se malo bolje uporedi.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
jedna mala ali bitna razlika (sa 24 godine): 5-6 grand slamova 
nisam vjerovao da cu docekati da navijam protiv Federera
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Svaka cast Dzumhuru!
Ovo je veliki dan za tenis u BiH! Jedva cekam mec u petak.
I ne mogu navijati protiv Federera................... I da igra protiv mene, opet bih za njega navijao!

I ne mogu navijati protiv Federera................... I da igra protiv mene, opet bih za njega navijao!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Nevjerovatno prvi put navijat protiv Fedexa, ali opet sa znanjem da ga ne moze ugroziti Damir, al' opet se javi ono sta ako ode u 4. set sta cu onda
Al' maknut ce se Damir svom uzoru da proba jos jednom do finala kad mu je sve otvoreno, a bit ce vremena za Damira za Rogera nece, zadnja sansa na RG mozemo slobodno reci
Inace, sto sam uspio pohvatati u pauzama, namucio ga je malo Granollers, po brejk u 2. i 3. setu je imao al' Roger je to vracao do kraja seta i izvukao 3:0, al' nevjerovatno koliko se Roger nervira za neke sitnice pogotovo danas, prica sa sobom isl. Nikad to nismo mogli vidjeti, izgleda da mu je bas stalo da sto krace igra, iako je na kraju meca on to objasnio da kad rano zavrsi mec moze vrijeme posvetiti s porodicom i to mu je jako bitno
Al' maknut ce se Damir svom uzoru da proba jos jednom do finala kad mu je sve otvoreno, a bit ce vremena za Damira za Rogera nece, zadnja sansa na RG mozemo slobodno reci
Inace, sto sam uspio pohvatati u pauzama, namucio ga je malo Granollers, po brejk u 2. i 3. setu je imao al' Roger je to vracao do kraja seta i izvukao 3:0, al' nevjerovatno koliko se Roger nervira za neke sitnice pogotovo danas, prica sa sobom isl. Nikad to nismo mogli vidjeti, izgleda da mu je bas stalo da sto krace igra, iako je na kraju meca on to objasnio da kad rano zavrsi mec moze vrijeme posvetiti s porodicom i to mu je jako bitno
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ode i Simona, pošteno je ova razbi zadji set.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš čudno. Previše su mi dragi i jedan i drugi teniser, u petak nema gubitnika samo pobjednik.
Gledao sam oba meča, manje Federera ali ono što sam vidio i ne baš tako dobra igra. Što kaže McEnroe ja kad se nerviram to je normalno ali vdiejti Federera ovakog je ludost.
Gledao sam oba meča, manje Federera ali ono što sam vidio i ne baš tako dobra igra. Što kaže McEnroe ja kad se nerviram to je normalno ali vdiejti Federera ovakog je ludost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
mirjana lučićBlancos10 je napisao/la:Ode i Simona, pošteno je ova razbi zadji set.
Ona samo lupa, ali kad je krene niko joj se ne može suprostaviti, no tako isto može lagano već u 3. kolu izgubiti 2:0jestamaji je napisao/la:mirjana lučićBlancos10 je napisao/la:Ode i Simona, pošteno je ova razbi zadji set.ja sam mislio da ona nije više među živima, iz kojeg ona naftalina dođe
plakaćeš zajedno sa fedexom... ti ćeš plakati od tuge jer je fedex izgubio, i od radosti jer je damir pobjedio, i plakaćeš jer eto plačeš...Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno prvi put navijat protiv Fedexa, ali opet sa znanjem da ga ne moze ugroziti Damir, al' opet se javi ono sta ako ode u 4. set sta cu onda![]()
Al' maknut ce se Damir svom uzoru da proba jos jednom do finala kad mu je sve otvoreno, a bit ce vremena za Damira za Rogera nece, zadnja sansa na RG mozemo slobodno reci![]()
a RF će plakati jer ga kod kuće čeka 4 kmečavca, dreka, vriska, i debela mirka... i moraće da ih dura 15 dana, nema izgovora:
"Ej žemče odoh da treniram! Ej žemče analiza narednog rivala, jbg šta da se radi! Ti znaš da bih ja radije puštao cure da me sminkaju i prao go.vna od momaka, ali posao je posao!"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadal danas dosta bolji i konstantniji u odnosu na prvi meč.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kreteni sa Eurosporta prekidoše prenos meča Nadal-Almagro da bi "ispratili" Serenin meč. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pa logicno jer je tu bilo sve gotovoMancini je napisao/la:Kreteni sa Eurosporta prekidoše prenos meča Nadal-Almagro da bi "ispratili" Serenin meč.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.