FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trebali smo i mi kakvu malu naci 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
moustapha je napisao/la:Mogli bi i mi neku ljepoticu Delaču naći.
ma može to Dunja odraditi, barem dok ne potpiše ugovor

FORZA MARŠAL !!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sarajevo ce ako bude prvak BiH minimalno osvojiti blizu 600 000 KM od UEFA,a eventualnim plasmanom u PO zaradili bi minimum 3 800 000 KM.

BosnaE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo ce osvojiti minimalno 1.1M KM ako bude prvak 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Stvarno bi bila velika stvar za nas klub zadrzati nekako gospodina Mateja kod nas sto duze. Pravo cu biti tuzan ako ode a cini mi se i on sam. Usput zna li neko kakve su sanse da ga zadrzimo?moustapha je napisao/la:Mogli bi i mi neku ljepoticu Delaču naći.
pa pise to i gore na toj slici al nije ocito vidio 'Champions not in UCL will recive 250k' ili ti ga prvaci koji ne udju u LP ce dobiti dodatnih 250 hiljada ojra 

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, uz pokaz i skeniranje svoje bordo ili bijele članske kartice prilikom ulaska na tribine koševskog stadiona, moći će besplatno ući na tribinu po želji na utakmicu u kojoj izabranici Dženana Uščuplića novom pobjedom mogu osvojiti šampionski trofej prvaka Bosne i Hercegovine.
Pripazite samo da ste aktivni clan,ko je vec htio uci preko clanske
Mogu li se koskpe,kikiriki unijeti ?? Ili moram odo onih levata da uzmam pa da mi kaze kospe 3km hahahah
Moze sve brate,sta god ti srce zeli,sok onaj dvojni c mora biti jbg...vecaveca je napisao/la:Mogu li se koskpe,kikiriki unijeti ?? Ili moram odo onih levata da uzmam pa da mi kaze kospe 3km hahahah

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Levata?
Likovi odgledali vise utakmica nego sto ces ti kospica pojest.
I mozes ih kupit i u radnji.
Likovi odgledali vise utakmica nego sto ces ti kospica pojest.
I mozes ih kupit i u radnji.
Ti sto prodaju kospice, kikiriki, slatkise, grickalice, sokove po tribinama, prodaju ti za KLUB. Uz akreditaciju oko vrata i majicu iz fan shopa. Znaci kupi na stadionu, iste su cijene, jer novac ide klubu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ovo znaoAdiFKS je napisao/la:Ti sto prodaju kospice, kikiriki, slatkise, grickalice, sokove po tribinama, prodaju ti za KLUB. Uz akreditaciju oko vrata i majicu iz fan shopa. Znaci kupi na stadionu, iste su cijene, jer novac ide klubu.

I kćer je pala garantDrustveniParazit je napisao/la:Nišlije obožavaju ekonoma Radničkog, popularnog Bradu, a posle ove priče shavtićete i zašto. Naime, on se dosetio nečeg krajnje neobičnog, ne bi li sprečio Mialna Borjana, ljubimca lokalnog stanovništva, da ode iz kluba.
Čini se da je u pitanju ponuda koja se ne odbija, jer je Borjanu ponudio ni manje ni više nego – ruku svoje kćerke! I još i stan!
- Dao sam mu porodičnu ponudu, više od toga ne mogu da učinim za Radnički, ali takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako! Šta god bude odlučio i gde god bude otišao, Niš posle Pante takvo golmansko čudo nije video do njega. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom zivotu – kaže ekonom Radničkog, koji ga toliko voli da bi ga rado uzeo za zeta.
Ponuda je pala, ostaje da se vidi da li će biti svadbe na jesen?! e

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
sta znaci to "aktivni clan" ja sam recimo neki dan uzeo bordo karticu platio cvaju, to znači da sam "aktivan" sl. godinu dana ???MortemHz je napisao/la:Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, uz pokaz i skeniranje svoje bordo ili bijele članske kartice prilikom ulaska na tribine koševskog stadiona, moći će besplatno ući na tribinu po želji na utakmicu u kojoj izabranici Dženana Uščuplića novom pobjedom mogu osvojiti šampionski trofej prvaka Bosne i Hercegovine.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
odes jednostavno na http://www.fcsarajevo.ba/ i prijavis se tako sto kucas ime.prezime i u sifru kucas svoj bar code clanske i tako najjednostavnije provjeris svoje clanstvo, pa dobijes odgovormaksum je napisao/la:sta znaci to "aktivni clan" ja sam recimo neki dan uzeo bordo karticu platio cvaju, to znači da sam "aktivan" sl. godinu dana ???

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ja se prijavljujem preko korisnickog i odabrane sifre prilikom kupovine... nije to ime prezime bar code itd... ali imam pise to validna do maja sl. godine
hvala na pojasnjenju, gajba i za tebe
hvala na pojasnjenju, gajba i za tebe
Isteklo mi majku mu
Joj maksuma sto se razletio s gajbama 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel ima neko više informacija u vezi Milosa Krasica? To bilo već nešto
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima **** povredu, mada je i njegovo proslo....Tracy3McGrady je napisao/la:Jel ima neko više informacija u vezi Milosa Krasica? To bilo već nešto
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, skoJaa, Skojevska, UltraSa46, WeekendOffender i 64 gosta.