Prođe utorak a evo skoro i srijeda,nešto si nam trebao juče objavitiElegant je napisao/la:Derbi u Hercegovini, Siroki - Zrinjski ko pobjedi ide u eruropu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
evander lave, znaci ovo ti je novi profil...shtaje je napisao/la:Prođe utorak a evo skoro i srijeda,nešto si nam trebao juče objavitiElegant je napisao/la:Derbi u Hercegovini, Siroki - Zrinjski ko pobjedi ide u eruropu.
Željezničar živimo !
Ko je tebe šta pitaokatakomba je napisao/la:evander lave, znaci ovo ti je novi profil...shtaje je napisao/la:Prođe utorak a evo skoro i srijeda,nešto si nam trebao juče objavitiElegant je napisao/la:Derbi u Hercegovini, Siroki - Zrinjski ko pobjedi ide u eruropu.
hajd fino, vidim davno si ga napravio, jer si znao da ces ubrzo popushit ban..
Željezničar živimo !
Da ti nisi Elegantov advokat 

Pitanje je bilo upućeno Elegant-u,ali si se ti javio da me kao nešto provociraš
nisam ja htio provocirati, nego sam primjetio da ti je to novi profil, pa samo da budem siguran pitah
Željezničar živimo !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si se sjetio vidisshtaje je napisao/la:Prođe utorak a evo skoro i srijeda,nešto si nam trebao juče objavitiElegant je napisao/la:Derbi u Hercegovini, Siroki - Zrinjski ko pobjedi ide u eruropu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se da sad znaš da nisam Evander
Meni samo nije jasno kako u Sarajevu nikome nije stalo da ode i pogleda utakmicu lokalnog kluba, i jednog od najboljih klubova u BiH u posljednjoj deceniji. I to pri besplatnom ulazu.
Da l' je moguće da raji nije stalo do fudbala uopšte, već samo daj da se kenja o (ne)kvalitetu domaćeg fudbala iz fotelje ili kafića.

Imam osjećaj da je uveliko nestalo sportske publike u Sarajevu. NIje to samo slučaj sa fudbalom neg i sa svim drugim sportovima. Ima nas nekoliko hiljada fanatika Sarajeva i Željezničara i to je to. Neutralni ne postoje, mislim postoje ali njih sport ne interesuje očito.Pappy je napisao/la:Meni samo nije jasno kako u Sarajevu nikome nije stalo da ode i pogleda utakmicu lokalnog kluba, i jednog od najboljih klubova u BiH u posljednjoj deceniji. I to pri besplatnom ulazu.Da l' je moguće da raji nije stalo do fudbala uopšte, već samo daj da se kenja o (ne)kvalitetu domaćeg fudbala iz fotelje ili kafića.
Prijedlog za @vojvodu, BHRT raspisao konkusrs za generalnog direktora, prijavi se ja ću odmah početi plaćati RTV taksu jer znam da će se primjetiti napredak

Ja sam se nekako vrlo loše osjećao danas na stadionu. Krivo mi i zbog fudbalera Olimpica jbt. Često sam i ja na Otoci, pa mogu reći da ni onih što stalno dolaze na Olimpicove utakmice nije bilo, vjerovatno su radili.
Svaka cast Olimpicu za osvojen Kup. Neko od dvojca Široki,Zrinjski (vjerovatno Široki) je dobro upropastio ovu sezonu. Privlacan i povećan nagradni fond u Euro takmičenjima sledeće sezone će lansirati ove klubove koji se plasiraju u Evropu u puno bolju poziciju. Olimpic će sledeće sezone biti pravo zeznuta ekipa, Graciću ce ovo podici moral da jos vise ulaze,plus lova od Evrope. Da imaju neku pristojnu bazu navijača sa sigurnoscu bih tvrdio da ce biti konkurentni za titulu, al ni ovakvi bez podrske sa tribina nisu za potcijeniti u borbi za sami vrh.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Bas danas komentarisem na utakmici sa drugarom , besplatna ulaznica , finale Kupa BiH uzvratna utakmica i veoma otvoren rezultat.Ne znam kako mozes jos animirati raje da dođe.Da je jos lijepo vrijeme bilo , idealno bi bilo ali opet ne bi doslo vise od 800-900 ljudi.Jednostavno raji je lakse sjediti po kaficima,pricati o nekvaliteti naseg fudbala (onih koji prate a sve manje raje prati).Pappy je napisao/la:Meni samo nije jasno kako u Sarajevu nikome nije stalo da ode i pogleda utakmicu lokalnog kluba, i jednog od najboljih klubova u BiH u posljednjoj deceniji. I to pri besplatnom ulazu.Da l' je moguće da raji nije stalo do fudbala uopšte, već samo daj da se kenja o (ne)kvalitetu domaćeg fudbala iz fotelje ili kafića.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Raja koja zivi u Sa i prati fudbal i nasu ligu navija ili za Sarajevo ili za zelju. Ko ce doci da gleda Olimpic, bez potcjenjivanja ovog kluba govorim? Vecina ove raje sto je dosla danas je tu jer mrzi Siroki i dosli su da njima psuju i gađaju upaljacima. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bitno da raja zna napamet sastave atalante i celte, a ovo dvije fine ekipe ulaz dzaba hebo to
svi pricaju losa liga nekvalitetna a nemaju 3 minute odgledane te lige, nasa posla
svi pricaju losa liga nekvalitetna a nemaju 3 minute odgledane te lige, nasa posla
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Evo ja, a navijam za Zeljeznicar. To sto navijam za Zeljeznicar ne iskljucuje me da gledam ostale FK u Sarajevu jer Željezničara pratim svaku utakmicu, dok Olimpic i Sarajevo u najzanimljivijim jer kao ljubitelj fudbala mi ne pada na pamet da zbog nekog uskog pogleda na stvari propustim dobru utakmicujoker90 je napisao/la:Raja koja zivi u Sa i prati fudbal i nasu ligu navija ili za Sarajevo ili za zelju. Ko ce doci da gleda Olimpic, bez potcjenjivanja ovog kluba govorim? Vecina ove raje sto je dosla danas je tu jer mrzi Siroki i dosli su da njima psuju i gađaju upaljacima.

AnelZ je napisao/la:Evo ja, a navijam za Zeljeznicar. To sto navijam za Zeljeznicar ne iskljucuje me da gledam ostale FK u Sarajevu jer Željezničara pratim svaku utakmicu, dok Olimpic i Sarajevo u najzanimljivijim jer kao ljubitelj fudbala mi ne pada na pamet da zbog nekog uskog pogleda na stvari propustim dobru utakmicujoker90 je napisao/la:Raja koja zivi u Sa i prati fudbal i nasu ligu navija ili za Sarajevo ili za zelju. Ko ce doci da gleda Olimpic, bez potcjenjivanja ovog kluba govorim? Vecina ove raje sto je dosla danas je tu jer mrzi Siroki i dosli su da njima psuju i gađaju upaljacima.

Željezničar živimo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.