Ja mislim da je on iz rumunije sa prebivalistem u u jermeniji,igrra dvorucnim bekendom,ljevak je i smatraju ga najvecom mladom nadom svjetskog tenisa,eto ukratko,to je ono koliko ja znam.insider je napisao/la:I mene zanima, ko je uopće taj Federer. Je li šta osvajao skoro? Kojom rukom igra, je li jači na mreži ili sa osnovne linije?Ethel je napisao/la:Moze neka analiza ovog Federera, prednosti, mane, kakav je na zemlji?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Moglo je i gore,na Novaka kontra Mullera kvote ni nemaVirtu4l je napisao/la: E vidi im kvote na Federera, k'o da protiv mene igra

Joj jesmo mi blentav narodsimicz je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- pravnik1981
- Kontakt:
Poklon kvota na Damirachily-rz je napisao/la:Moglo je i gore,na Novaka kontra Mullera kvote ni nemaVirtu4l je napisao/la: E vidi im kvote na Federera, k'o da protiv mene igra

Gledam sad ove igrace sto su ostali u zrijebu,osim ovih nekoliko iz top klase,damir bi se komotno mogao nositi ravnopravno sa 90% njih.
Jel' yebe mene neko?Virtu4l je napisao/la:Sutra je meč
Kako sad sutra i ukoliko?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tacno ne mogu vjerovati da se ljudi na onaj post naloze
Jedva cekam s ponosom uzivati gledajuci Damira protiv najveceg svih vremena

Jedva cekam s ponosom uzivati gledajuci Damira protiv najveceg svih vremena

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sutra iza ponoci.FaraonTM je napisao/la:Jel' yebe mene neko?Virtu4l je napisao/la:Sutra je meč
Ja kontao prekosutra prije ponoćialex1991 je napisao/la:Sutra iza ponoci.FaraonTM je napisao/la:Jel' yebe mene neko?Virtu4l je napisao/la:Sutra je meč

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma to ja malo trolam. Bezbroj puta napišemo kad je meč, a oni vjeruju nekom rezultati kom.FaraonTM je napisao/la:Jel' yebe mene neko?Virtu4l je napisao/la:Sutra je meč
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Već sam mislio da se mijenja tradicija na GSVirtu4l je napisao/la:Ma to ja malo trolam. Bezbroj puta napišemo kad je meč, a oni vjeruju nekom rezultati kom.FaraonTM je napisao/la:Jel' yebe mene neko?Virtu4l je napisao/la:Sutra je meč

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Otišao je Borče Sredojević da ga pogleda.insider je napisao/la:I mene zanima, ko je uopće taj Federer. Je li šta osvajao skoro? Kojom rukom igra, je li jači na mreži ili sa osnovne linije?Ethel je napisao/la:Moze neka analiza ovog Federera, prednosti, mane, kakav je na zemlji?
DRUG NEBI TI PUNCA
došao sam do jednog podatka, vecina vas koji prate tenis to znaju. Karlovic dobio Đokovica, Bagdatis dobio Karlovica, Dzumhur dobio Bagdatisa 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svaka cast Damire ,samo hrabro protiv najboljeg tenisera svih vremena.
-
- Kontakt:
Djokovic dobio Federera, Karlovic dobio Djokovica, Bagdatis dobio Karlovica, Dzumhur dobio Bagdatisasamirr je napisao/la:došao sam do jednog podatka, vecina vas koji prate tenis to znaju. Karlovic dobio Đokovica, Bagdatis dobio Karlovica, Dzumhur dobio Bagdatisa

znaci pobjeda u petak xdrisingforce je napisao/la:Djokovic dobio Federera, Karlovic dobio Djokovica, Bagdatis dobio Karlovica, Dzumhur dobio Bagdatisasamirr je napisao/la:došao sam do jednog podatka, vecina vas koji prate tenis to znaju. Karlovic dobio Đokovica, Bagdatis dobio Karlovica, Dzumhur dobio Bagdatisa

Vidim frajer iz Svicarske, kad su oni znali tenisa
Ko je favorit po kladionicama ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
1,01 na Damirabrile je napisao/la:Vidim frajer iz Svicarske, kad su oni znali tenisa

Damir igra protiv Federera !Zvuci nestvarno .Fala ti boze da samo to dozivjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.