RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 27 maj 2015, 11:27

samo_lijevo je napisao/la:http://wuerzburger-expertenrunde.****.de/2015/04/fk-velez-mostar-nk-siroki-brijeg-10_18.html

ko zna njemacki jezik.

Spiel auf Regionalliga-Niveau, das Velez durch ein Stolpertor Ende der 1.Halbzeit gegen den Tabellenführer gewinnen konnte.
Samo nam potvrdise da smo na nivou njihove cetvrte lige.
Pošto znam super Njemački jezik, ovo je sramota za našu ligu. :facepalm: Eto toliko o tome koliko su Begić i kompanija unaprijedili fudbal. :oops: :twisted: :facepalm: Mi smo bruka živa.... :facepalm: :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 maj 2015, 19:35

AlemC85 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:http://wuerzburger-expertenrunde.****.de/2015/04/fk-velez-mostar-nk-siroki-brijeg-10_18.html

ko zna njemacki jezik.

Spiel auf Regionalliga-Niveau, das Velez durch ein Stolpertor Ende der 1.Halbzeit gegen den Tabellenführer gewinnen konnte.
Samo nam potvrdise da smo na nivou njihove cetvrte lige.
Pošto znam super Njemački jezik, ovo je sramota za našu ligu. :facepalm: Eto toliko o tome koliko su Begić i kompanija unaprijedili fudbal. :oops: :twisted: :facepalm: Mi smo bruka živa.... :facepalm: :lol:
Drago mi je da je barem neko reagovao na ovaj tekst. Eto kako nas ljudi vide.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 maj 2015, 11:02

1922VFC1981 je napisao/la:
Pazite samo kako smo i zbog koga primili treci gol
Najveća šlapa u Veležu, isto par utakmica u ovoj polusezoni je ovaj metuzalem kriv. Škahić je u Slobodi def. , potraga za novim štoperom, ja necu da gledam zvonica niti Mahinica.

Dzelo je otac, veoma interesantna utakmica :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2015, 11:15

Jadna majko ko nama igra. Idi bola iz Veleža, idi jadan bio i ne sramoti se.
Da sam gladan hljeba, a to mi jedino "umijeće", odbio bih potencijalnu ponudu Veleža kad bih bio tako "umijesan".
Pa imate li obraza imalo? :hmmmmm:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 11:17

shaman7 je napisao/la:
Najveća šlapa u Veležu, isto par utakmica u ovoj polusezoni je ovaj metuzalem kriv. Škahić je u Slobodi def. , potraga za novim štoperom, ja necu da gledam zvonica niti Mahinica.

Dzelo je otac, veoma interesantna utakmica :lol: :lol:
Nek ide, neće Velež propasti zbog njega.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 16:40

Moze li mi neko od raje reci da li je ista sluzbeno objavljeno iz kluba ili da je neki relevantan portal objavio,ko nas napusta na kraju sezone.Malo sam zbunjen navalom nekih neprovjerenih informacija :?
Dakle interesuje me cisto informativno a ne sto mi je nekog od igraca zao.Kao sto sam vec i pisao samo Maleta,Ani i Blagoje zasluzuju dres Veleza.Mozda sam malo prestrog pa bih na spisak za ostanak u Velezu dodao jos Janka i Nikolica .Ali definitivno prvo ime Veleza je Darko Maletic i njemu jedno veliko hvala za sve sto je pruzio nasem Velezu.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 17:14

rodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko od raje reci da li je ista sluzbeno objavljeno iz kluba ili da je neki relevantan portal objavio,ko nas napusta na kraju sezone.Malo sam zbunjen navalom nekih neprovjerenih informacija :?
Dakle interesuje me cisto informativno a ne sto mi je nekog od igraca zao.Kao sto sam vec i pisao samo Maleta,Ani i Blagoje zasluzuju dres Veleza.Mozda sam malo prestrog pa bih na spisak za ostanak u Velezu dodao jos Janka i Nikolica .Ali definitivno prvo ime Veleza je Darko Maletic i njemu jedno veliko hvala za sve sto je pruzio nasem Velezu.
Brato očigledno se čeka Skupština nakon koje će se sve znati. Očigledno je bilo previše dezinformacija, pa uprava šuti. Ok, ako žele raditi u tišini, razumijem, ali brate transfer politika nam je dosad bila velika boljka.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 17:19

Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 17:23

rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Još niko!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 17:36

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Još niko!
Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 17:45

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Još niko!
Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Ma normala brato :thumbup: Samo laganini, bez previše sekiracije. ;) Polahko, ne može ništa preko noći. Jeste da dugo čekamo neki veći uspjeh, ali kroz šta smo prošli, dobro je da i ovo imamo. :(

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 21:41

slika
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 maj 2015, 21:46

Cernica je napisao/la:slika
Ima li kakvih informacija vezano za sastav ,trebali bi ovo dobiti s obzirom i na cinjenicu da gosti dolaze dosta oslabljeni.Lijepo bi bilo ovu sumornu sezonu zakljuciti pobjedom

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 21:47

Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 maj 2015, 21:56

Cernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
Onda konacno pobjeda

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 maj 2015, 22:46

Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 22:50

pravnik1981 je napisao/la:Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...
Svaka cast momci :tokralju:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 30 maj 2015, 10:05

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
Onda konacno pobjeda
Hajde braćo, nece li nas abd danas sunce ogrijat i da nasi Rodjeni danas konacno pobijede i zavrse ovu jako losu sezonu :clap: :clap: :clap: .

Samo da jos prokomentarisem pojedine debile-navijace Fukarestina koji nas non-stop po forumima olajavaju, te im od srca zelim da ih danas pitari posteno oderu i sloze im minimum 5 komada :pray: :pray: :pray: .
Jednostavno ljudi imaju kompleks od pomena Velez-Mostar-Rodjeni jer valjda je to odlika malih klubova kao sto je Vrbanjusa, Pofalicki itd. :lol: :lol: :lol:

Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiii i samo pobjeda Dzeloooooooooooooooooooooooooooo...........
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 11:41

99% Janko u Olimpic
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 12:47

Cernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic
Hvala upravi na odličnom radu! :twisted: :twisted: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []