Pošto znam super Njemački jezik, ovo je sramota za našu ligu.samo_lijevo je napisao/la:http://wuerzburger-expertenrunde.****.de/2015/04/fk-velez-mostar-nk-siroki-brijeg-10_18.html
ko zna njemacki jezik.
Samo nam potvrdise da smo na nivou njihove cetvrte lige.Spiel auf Regionalliga-Niveau, das Velez durch ein Stolpertor Ende der 1.Halbzeit gegen den Tabellenführer gewinnen konnte.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- samo_lijevo
- Kontakt:
Drago mi je da je barem neko reagovao na ovaj tekst. Eto kako nas ljudi vide.AlemC85 je napisao/la:Pošto znam super Njemački jezik, ovo je sramota za našu ligu.samo_lijevo je napisao/la:http://wuerzburger-expertenrunde.****.de/2015/04/fk-velez-mostar-nk-siroki-brijeg-10_18.html
ko zna njemacki jezik.
Samo nam potvrdise da smo na nivou njihove cetvrte lige.Spiel auf Regionalliga-Niveau, das Velez durch ein Stolpertor Ende der 1.Halbzeit gegen den Tabellenführer gewinnen konnte.Eto toliko o tome koliko su Begić i kompanija unaprijedili fudbal.
![]()
![]()
Mi smo bruka živa....
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Najveća šlapa u Veležu, isto par utakmica u ovoj polusezoni je ovaj metuzalem kriv. Škahić je u Slobodi def. , potraga za novim štoperom, ja necu da gledam zvonica niti Mahinica.1922VFC1981 je napisao/la:
Pazite samo kako smo i zbog koga primili treci gol
Dzelo je otac, veoma interesantna utakmica
Jadna majko ko nama igra. Idi bola iz Veleža, idi jadan bio i ne sramoti se.1922VFC1981 je napisao/la:
Da sam gladan hljeba, a to mi jedino "umijeće", odbio bih potencijalnu ponudu Veleža kad bih bio tako "umijesan".
Pa imate li obraza imalo?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nek ide, neće Velež propasti zbog njega.shaman7 je napisao/la:Najveća šlapa u Veležu, isto par utakmica u ovoj polusezoni je ovaj metuzalem kriv. Škahić je u Slobodi def. , potraga za novim štoperom, ja necu da gledam zvonica niti Mahinica.1922VFC1981 je napisao/la:
Dzelo je otac, veoma interesantna utakmica![]()
Moze li mi neko od raje reci da li je ista sluzbeno objavljeno iz kluba ili da je neki relevantan portal objavio,ko nas napusta na kraju sezone.Malo sam zbunjen navalom nekih neprovjerenih informacija
Dakle interesuje me cisto informativno a ne sto mi je nekog od igraca zao.Kao sto sam vec i pisao samo Maleta,Ani i Blagoje zasluzuju dres Veleza.Mozda sam malo prestrog pa bih na spisak za ostanak u Velezu dodao jos Janka i Nikolica .Ali definitivno prvo ime Veleza je Darko Maletic i njemu jedno veliko hvala za sve sto je pruzio nasem Velezu.
Dakle interesuje me cisto informativno a ne sto mi je nekog od igraca zao.Kao sto sam vec i pisao samo Maleta,Ani i Blagoje zasluzuju dres Veleza.Mozda sam malo prestrog pa bih na spisak za ostanak u Velezu dodao jos Janka i Nikolica .Ali definitivno prvo ime Veleza je Darko Maletic i njemu jedno veliko hvala za sve sto je pruzio nasem Velezu.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Brato očigledno se čeka Skupština nakon koje će se sve znati. Očigledno je bilo previše dezinformacija, pa uprava šuti. Ok, ako žele raditi u tišini, razumijem, ali brate transfer politika nam je dosad bila velika boljka.rodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko od raje reci da li je ista sluzbeno objavljeno iz kluba ili da je neki relevantan portal objavio,ko nas napusta na kraju sezone.Malo sam zbunjen navalom nekih neprovjerenih informacija![]()
Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Još niko!rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.AlemC85 je napisao/la:Još niko!rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Ma normala bratorodjenisa je napisao/la:Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.AlemC85 je napisao/la:Još niko!rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Ima li kakvih informacija vezano za sastav ,trebali bi ovo dobiti s obzirom i na cinjenicu da gosti dolaze dosta oslabljeni.Lijepo bi bilo ovu sumornu sezonu zakljuciti pobjedomCernica je napisao/la:
Onda konacno pobjedaCernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
- pravnik1981
- Kontakt:
Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...
Svaka cast momcipravnik1981 je napisao/la:Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...
From father to son
Hajde braćo, nece li nas abd danas sunce ogrijat i da nasi Rodjeni danas konacno pobijede i zavrse ovu jako losu sezonurodjenisa je napisao/la:Onda konacno pobjedaCernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
Samo da jos prokomentarisem pojedine debile-navijace Fukarestina koji nas non-stop po forumima olajavaju, te im od srca zelim da ih danas pitari posteno oderu i sloze im minimum 5 komada
Jednostavno ljudi imaju kompleks od pomena Velez-Mostar-Rodjeni jer valjda je to odlika malih klubova kao sto je Vrbanjusa, Pofalicki itd.
Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiii i samo pobjeda Dzeloooooooooooooooooooooooooooo...........
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Hvala upravi na odličnom radu!Cernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.