Druga Liga - grupa Jug
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Ja sam govorio na kraju prošle sezone,kad je ono Sloga izgubila od Turbine pa Turbina ušla,da će se Sloga ovu sezonu prošetati ligom i da će pomrsiti račune mnogima u 1. ligi FBiH iduće sezone. Volio bih da bude tako...
Support your local club !
Stolac - Sloga Ljubuski 1:3 (1:0 poluvrijeme)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Tomislav - Klis 5:1
Šujica - Iskra 3:1
Posušje - Blagaj 1:0
Šujica - Iskra 3:1
Posušje - Blagaj 1:0
Brotnjo - Kamešnica 1:1
Kupres - Sloga GV/U. 1:1 (prekid)
Višići - Grude 2:3
Kupres napao suca u utakmici koja mu ništa ne znači i osigurao opstanak Slogi UskopljeKLIS je napisao/la:Brotnjo - Kamešnica 1:1

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sad molite Boga da Branitelj i Čapljina ostanu u Prvoj ligi.Grdan je napisao/la:Kupres napao suca u utakmici koja mu ništa ne znači i osigurao opstanak Slogi UskopljeKLIS je napisao/la:Brotnjo - Kamešnica 1:1
Višići - Grude 2:3.
Pa sad je čak i moguće da Kupres bude strepio za ostanak u ligi ako mu oduzmu 3 boda zbog ovog incidenta pa spadnu na 22... Naravno govorim ako budu dva kuba ispadala iz lige, 99% ispada Iskra Stolac.
U sljedećem kolu idu u Blagaj pa u zadnjem dočekuju Posušje.
U sljedećem kolu idu u Blagaj pa u zadnjem dočekuju Posušje.
25. kolo
31.05. nedjelja
17:00h
Posušje - Višići
Blagaj - Kupres
Klis - Grude
Kamešnica - Tomislav
Iskra S. - Brotnjo
Sloga - Šujica
Sloga GV./U - Stolac
Čisto me zanima hoće li Sloga Ljubuški stići na 100 golova ove sezone... još 2 utakmice i gol razlika 91:12
31.05. nedjelja
17:00h
Posušje - Višići
Blagaj - Kupres
Klis - Grude
Kamešnica - Tomislav
Iskra S. - Brotnjo
Sloga - Šujica
Sloga GV./U - Stolac
Čisto me zanima hoće li Sloga Ljubuški stići na 100 golova ove sezone... još 2 utakmice i gol razlika 91:12

ostaje Brotnjo u ligi 100 % dobivamo iskru i slogu i ostajemo u ligi . 

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Sve zavisi koliko će klubova ispasti u našu ligu. Koliko uopće klubova ispada iz Prve lige FBiH? Tri sigurno plus koliko federalaca ispadne iz Premijer lige? To znači da je moguće da 5 klubova ispadne, od toga čak 4 bi mogli biti Igman (100%), Turbina (99%), Čapljina i Branitelj? Po tome bi iz naše lige ispala tri kluba. Ako se Čapljina i Branitelj spase, ispada onda samo jedan (Iskra). Jel tako ili sam ja negdje zahebo?1950 je napisao/la:ostaje Brotnjo u ligi 100 % dobivamo iskru i slogu i ostajemo u ligi .

www.facebook.com/hnkvisici
Tako je.hnkvisici je napisao/la:Sve zavisi koliko će klubova ispasti u našu ligu. Koliko uopće klubova ispada iz Prve lige FBiH? Tri sigurno plus koliko federalaca ispadne iz Premijer lige? To znači da je moguće da 5 klubova ispadne, od toga čak 4 bi mogli biti Igman (100%), Turbina (99%), Čapljina i Branitelj? Po tome bi iz naše lige ispala tri kluba. Ako se Čapljina i Branitelj spase, ispada onda samo jedan (Iskra). Jel tako ili sam ja negdje zahebo?1950 je napisao/la:ostaje Brotnjo u ligi 100 % dobivamo iskru i slogu i ostajemo u ligi .

Trest će se gaće desetini klubova od Premijer do Druge lige sve do zadnje minute prvenstva.KLIS je napisao/la:Tako je.hnkvisici je napisao/la:Sve zavisi koliko će klubova ispasti u našu ligu. Koliko uopće klubova ispada iz Prve lige FBiH? Tri sigurno plus koliko federalaca ispadne iz Premijer lige? To znači da je moguće da 5 klubova ispadne, od toga čak 4 bi mogli biti Igman (100%), Turbina (99%), Čapljina i Branitelj? Po tome bi iz naše lige ispala tri kluba. Ako se Čapljina i Branitelj spase, ispada onda samo jedan (Iskra). Jel tako ili sam ja negdje zahebo?1950 je napisao/la:ostaje Brotnjo u ligi 100 % dobivamo iskru i slogu i ostajemo u ligi .

Ispadnu li Zvijezda i Vitez iz premier lige onda iz 1 lige ispada 5 klubova. Igman,Turbina,Branitelj ,Čapljina i Orasje bi ispali ako bi sada gledali tablicu.Od 5 klubova 4 bi igrala u ovoj nasoj ligi. Dan te **** liga bi nam bila jaca i od premier lige. 

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- badblueboylivno
- Kontakt:
Cirkus. Ali dobro, što veća konkurencija, to zanimljivija liga i veći izazov klubovima. 

Hayley <3
Parovi 25. kola:
Posušje - Višići;
Blagaj - Kupres;
Sloga GV/U. - Stolac;
Sloga Lj. - Šujica;
Iskra - Brotnjo;
Kamešnica - Tomislav;
Klis - Grude.
Sve utakmice bit će igrane u nedjelju od 17:30 sati.
Posušje - Višići;
Blagaj - Kupres;
Sloga GV/U. - Stolac;
Sloga Lj. - Šujica;
Iskra - Brotnjo;
Kamešnica - Tomislav;
Klis - Grude.
Sve utakmice bit će igrane u nedjelju od 17:30 sati.
Posušje - Višići X
Blagaj - Kupres 1
Sloga GV/U. - Stolac 1
Sloga Lj. - Šujica 1
Iskra - Brotnjo 2
Kamešnica - Tomislav X
Klis - Grude 1

Blagaj - Kupres 1

Sloga GV/U. - Stolac 1

Sloga Lj. - Šujica 1

Iskra - Brotnjo 2

Kamešnica - Tomislav X

Klis - Grude 1

Realno, osim prvog, ali razumijem te.hnkvisici je napisao/la:Posušje - Višići X![]()
Blagaj - Kupres 1![]()
Sloga GV/U. - Stolac 1![]()
Sloga Lj. - Šujica 1![]()
Iskra - Brotnjo 2![]()
Kamešnica - Tomislav X![]()
Klis - Grude 1

Inače, ako su Konjičani razočarani nastupima Igmana, danas je organizovan autobus iz Konjica na utakmicu Klis - Grude.
Nikad nije kasno početi navijati za pravi klub.

znači definitivno se u ovu ligu vračaju Turbina i Igman dakle jedan ispada. ostaje da se vidi hoče li ispasti čapljina ili branitelj pa da iz ove lige ispadne još jedan
99 % da ispadaju Gradina i Podgrmeč jer će Branitelj dobiti Gradinu a Orašje će kupiti 3 boda u Jajcu,Čapljina je jučer osigurala opstanak.Bistrik je napisao/la:znači definitivno se u ovu ligu vračaju Turbina i Igman dakle jedan ispada. ostaje da se vidi hoče li ispasti čapljina ili branitelj pa da iz ove lige ispadne još jedan
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sloga Ljubuški - Šujica 10:0 (4:0)
Sloga je došla do 101. gola ove sezone.
Jubilarni 100. gol zabio je Nedžad Serdarević.
Sloga je došla do 101. gola ove sezone.
Jubilarni 100. gol zabio je Nedžad Serdarević.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.