Obarska je napisao/la:Izvini, moram! Ta seoska ekipica pobijedi tvoju gradsku ekipu u prvoj polusezoni,i to u polusezoni kad smo igrali ocajan fudbal i skupili samo 9 bodova!Batva je napisao/la:Zar imamo jos nekog Almira Bekica u Slobodi, koji je igrao toliko odlicno da hvalospjevke dobija.poručio je Almir Bekić, sjajni veznjak i potencijal za reprezentaciju. Po igrama je apsolutno zaslužio!![]()
Obarska - ja se iskreno nadam da vise nikada necemo igrati sa nekim seoskim ekipicama koje niti imaju svoga stadiona, niti bilo kakvu historiju niti ista sto ide uz ovu sportsku igru. Izvini na iskrenosti, ali morao sam. A obzirom da moji imaju korijene u Bijeljini, onda sam upucen i oko Velike Obarske, ne moras replicirati, please.
PS. Istina je da su oba tima ostecena od strane sudija, i to je nasalost nasa realnost, da uvijek strepimo kakav dan ce imati sudije.
DAJTE VI SA DRINOM, NOGITAJTE SLAVIJU, DA SE NE VUČE VIŠE PO P.L. KO" LIPSANA KOKOŠ". ALI. VIDJET ĆEŠ ŠTA ĆE BITI U ZVORNIKU, NARAVNO SA "JADNOM" DRINOM.