FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ligu proširivali da ne ispadnu a pričaju o namještanju
DRUG NEBI TI PUNCA
Moze nam se.
Grande Sarajevo
Grande Sarajevo
Kako su prosirivali ti su vam isti i davali titule kad se smiluju i niste naucili drugacije.Orton je napisao/la:Moze nam se.
Grande Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Upravo tako.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Činjenica je a i jedini relevantan podatak da su članovi vašeg kolektiva zakonom osuđeni i suspendovani zbog namještanja, naši nisu nikad, niti će, pogotovo ne sad, da smo namještali bježali bi vam 10 bodova, a isto tako i da vi niste, stara forumula, šta ćeš ulagati u svoje igrače kad možeš u tuđe. Bio sam sve ovo vrijeme raspoložen za normalan dijalog, ali s vama nekim ne može, pa će vam se argumentovano vraćati za svaku vašu laž koju izreknete protiv mog kluba, žalim samo što ima normalne raje i među vama pa će mi oni zamjeriti, a vi što širite laži, ima zakonska presuda, suspenzija, ima činjenica da imate 3 boda protiv 3 najbolje ekipe, ima stavka da otpisana ekipa svako proljeće se preporodi, odjednom 0:3 u Mostaru, koji do tad nema prosutih bodova, ****.. Majstori ste tu nema šta.
nije tvoja tema ovde imamo pravo da diskutujem i ne poredim vas sa cetnicima vas klub i vas stadion i nas grad je mnogo toga pretrpio od cetnicke ruke ali ste vi to brzo zaboravili ja vam to zamjeram,vi ste nas uputili za petrovica pokazali slike i mi ga otjerali ali poslije toga vi dovodite odovica,pa uzelca,pa covjeka koji vam je idol a ujedno je i clan cetnickog pokretaAjzea je napisao/la:Jel ti Tuzlak shvataš da mi titulu nismo izgubili u drugoj polusezoni koliko je ona već bila izgubljena u prvoj. Ja čak ne mogu da vjerujem da se mi na papiru i u zadnjem kolu borimo za titulu s obzirom koliko loših rezultata smo imali u toj prvoj polusezoni. Svi su nam se smijali prije početka proljetnog dijela i po mnogima nismo bili favoriti ni za Europu, ganjali smo to četvrto mjesto koje bi vodilo u Europu da Olimpic nije osvojio kup a mi je izborismo bez ikakvih problema još udarismo na titulu. Naravno da ostaje žal za titulom jer zbog toga se nogomet i igra ali ne toliki koliki bi bio da nama cilj nije bio određen već na početku sezone tj. stabilizacija kluba, afirmisanje omladinaca i Europa. Titula bi vjerovatno zbog gore nabrojanih razloga bila i slađa nego ona kada smo npr osvojili duplu krunu ali isto tako ne možemo žaliti za njom koliko bi inače tj kada bi od početka sezone išli na taj pehar.
kanarinac, ti si onaj što nas poredi sa četnicima? Mrš sa teme
koji je igrao za klub kojem je vlasnik veliki cetnik...A najbolja mi je sto se toga tice kada vasi igraci prebace loptu preko juga samo kokot i odovic mogu otic po nju jer samo oni znaju gdje su mineSamo Sarajevo
Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
Grob te yebo kakvi glupani, kontaju ako ponavljaju jednu te istu laž kao papagaji, u ovom sličaju kanarinci, da će im se povjerovati.
Grob te yebo kakvi glupani, kontaju ako ponavljaju jednu te istu laž kao papagaji, u ovom sličaju kanarinci, da će im se povjerovati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ti si fakat za posmatranja. Hajde uredu rivalstvo ,pa biti neobjektivan nije nesto novo,ali si ti poseban slucaj. Zeljo sve namjestio,a Sarajevo sve posteno uzelo. Jel Zeljo i ove godine ,ovako kokuzan namjestio onolike pobjede,pogotovo u gostima. Ne znas gdje si supalj,prosipas svoje frustracije ovdije.Zip je napisao/la:Strumfovi koliko su namjestali predhodnih godina, ta rjec "Namjesteno" im je sasvim normalna u njihovom rjecniku..
I posto su dosli do uspjeha putem prevare, tesko im je povjerovati da neko dodje do cilja na posten nacin...
Sto se usuti neki dan kad sam ti ponudio opkladu. Kada si rekao o prekrajanju historije ,i kad sam ti ponudio,da ako dokazem da Zeljo ima prije rata 21-19 plus 3 penal pobjede,i da od 68 do 76 je Zeljo bio domacin na Kosevu,a da ti zauzvrat postedis nas svojih sranja i gluposti. Sto se usuti pametnjakovicu,sveznalice i da ne idem sa gorim stvarnim opisima.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 28 maj 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
Samo Sarajevo
Majko moja ,vi se ovdje i dalje koljete nekim"cetnickim" pricama,ajd ponekad ,al vi konst jedno te isto mlatite..ko namjesta,ko je pucao po Sarajvu ,ko nije..de Bgt..imamo mi precih dusman.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Što njemu govoriš sve ono što sam ja tebi rekao? Nije on taj koji je nas ili vas poredio sa četnicima. Nećemo o tom ponovo, završit ćemo ovdje da ne kvarimo temu takvim glupostima, ustvari gluposti nisu ali svejedno.kanarinac je napisao/la:cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
Barbarez prijatelju ti misliš i kada bi dobio opkladu da bi on to ispoštovao? Čist primjer je Evander koji je stavio avatar nakon što sam osvojio opkladu ali je u narednih nekoliko dana takve postove pisao da se znalo da mu slijedi trajni ban, kojeg je na kraju zasluženo i dobio.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 28 maj 2015, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
duskajurisic
- Kontakt:
Nemojte fkt sraati ovo za Kokota, momak regularan 1/1, to gdje ga je put nanio i koje je vjere, i jel privatno s rajom u kaficu dize 3 prsta, njegova stvar, ne dize ih javno, nit na grbavici, okanite se toga, to je glupost. Sve i jedan Srbin dize tri prsta, uvijek bilo i uvijek bice, samo je bitno da to ne radi na stadionu na kojem igra, na sportskoj areni, na javnom skupu, a kuci, kaficu, ako igra za neki srpski klub, nek dize do mile volje. Kokot je momak i po i nije ni cudo sto ga gotive.
Haveru jesi li ti svjestan da izmišljaš, da svjesno pokušavaš da podmetneš priču čovjeku koji nema veze sa takvim stvarima? Da lažeš pokušavaš da ga povežeš sa nekakvim tenkistima, sa vojvodama? Jesi dobar ti?kanarinac je napisao/la:cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta to vas briga vi ste do rata nosali zastavu jugoslavija u ratu ste bili po saudiji a nakon rata ste bas najveci Bosnjaci.kanarinac je napisao/la:cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Glupa ti je prica ,al ono odronpile87 je napisao/la:Sta to vas briga vi ste do rata nosali zastavu jugoslavija u ratu ste bili po saudiji a nakon rata ste bas najveci Bosnjaci.kanarinac je napisao/la:cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
FK SARAJEVO.
Pa dobro vi ste duboko moralni,sto onda drzite Bilbiju,Puzigacu i ostale. Oni su drugaciji od Kokota. Nadji mi srbina da nije digo tri prsta i slicno. Daj ba ostavite se sranja. Poredis sliku sa Arkanom i ovu sliku. Nadji Odu na tenku i postovi,pa onda poredi sa Petrovicem. Sta bolan jedete **** sa ovim.kanarinac je napisao/la:nije tvoja tema ovde imamo pravo da diskutujem i ne poredim vas sa cetnicima vas klub i vas stadion i nas grad je mnogo toga pretrpio od cetnicke ruke ali ste vi to brzo zaboravili ja vam to zamjeram,vi ste nas uputili za petrovica pokazali slike i mi ga otjerali ali poslije toga vi dovodite odovica,pa uzelca,pa covjeka koji vam je idol a ujedno je i clan cetnickog pokretaAjzea je napisao/la:Jel ti Tuzlak shvataš da mi titulu nismo izgubili u drugoj polusezoni koliko je ona već bila izgubljena u prvoj. Ja čak ne mogu da vjerujem da se mi na papiru i u zadnjem kolu borimo za titulu s obzirom koliko loših rezultata smo imali u toj prvoj polusezoni. Svi su nam se smijali prije početka proljetnog dijela i po mnogima nismo bili favoriti ni za Europu, ganjali smo to četvrto mjesto koje bi vodilo u Europu da Olimpic nije osvojio kup a mi je izborismo bez ikakvih problema još udarismo na titulu. Naravno da ostaje žal za titulom jer zbog toga se nogomet i igra ali ne toliki koliki bi bio da nama cilj nije bio određen već na početku sezone tj. stabilizacija kluba, afirmisanje omladinaca i Europa. Titula bi vjerovatno zbog gore nabrojanih razloga bila i slađa nego ona kada smo npr osvojili duplu krunu ali isto tako ne možemo žaliti za njom koliko bi inače tj kada bi od početka sezone išli na taj pehar.
kanarinac, ti si onaj što nas poredi sa četnicima? Mrš sa temekoji je igrao za klub kojem je vlasnik veliki cetnik...A najbolja mi je sto se toga tice kada vasi igraci prebace loptu preko juga samo kokot i odovic mogu otic po nju jer samo oni znaju gdje su mine
VOLIM TE ZELJO
do rata jugosloven uz rato bosnjak i poslije rata bosnja moj otac moj 4 amidze i moja4 dajdze su branili ovu drzavu,nisam bio sposoban da branim ovu drzavu al se sjecam kako sma zivio te 4 godine,i sjecam se ova 3 prsta dobro ja da se pitam u moj klub niko nebi dosao ko se prsi i ponosi sa ova tri prsta ali ovde zavrsavam ovu pricu ajze me izazvao,ovo za odovica se izvinjavam,ali za ovu dvojcu i dalje stojim..I molim te daj sliku od puzigace sa tri prsta na javnom mjestu i bilo kojeg igraca Sarajevapile87 je napisao/la:Sta to vas briga vi ste do rata nosali zastavu jugoslavija u ratu ste bili po saudiji a nakon rata ste bas najveci Bosnjaci.kanarinac je napisao/la:cuvaj ti svoju grbavicu mnogo je nase brace radi tih sa tenkoviskih cijei poginulo i mnogo djeca i ti si to tako brzo zaboravio sad se sa tim sprdasbagrcavi je napisao/la:Čuvaj se eto Odovića sa tenkom ti si prvi na njegovoj listi. Nabiće ti tenkovsku cijev u pakaš.
Samo Sarajevo
Puzigaca je digao tri prsta Manijacima kad je dao go Zelji u dresu Borca,pa ga je trener poslije natjerao da se izvine jugu...imas na yutubu tu tekmu ..4: 1 Zeljo dobio ja mislim.
FK SARAJEVO.
[youtube][/youtube]
2:30
Eto ti dokaz
Izvinjavam se što sam te izazvao iako si ti i dalje nula za mene kao čovjek, krivo mi je svjestan nisi koliko što sam te prozvao jer je krenula vidiš i sam kakva diskusija. Bolje da se nastavi pričati o onoj nebuloznoj temi namještanja nego o ovoj.
2:30
Eto ti dokaz
Izvinjavam se što sam te izazvao iako si ti i dalje nula za mene kao čovjek, krivo mi je svjestan nisi koliko što sam te prozvao jer je krenula vidiš i sam kakva diskusija. Bolje da se nastavi pričati o onoj nebuloznoj temi namještanja nego o ovoj.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, johntravolta123, pinki, Riziko, svrakino1921 i 35 gostiju.