BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bilo bi dobro da ove sto igraju prije njih malo razvuku
a da hodza skrati maximalno

SLOBODA NAVIJAČIMA
Uf, eto k'o da pola Bosne ide na džumu, pa belaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas, ispade da svi idu na dzumu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ne idu svi,niti pola Bosne al ide dobar broj ljudi koji prate Damira i opcenito patriota koji prate nase sportiste i reprezentacije. Ja licno idem i volio bih da ove dvije razvuku u tri seta,neka bude koji TB, medical TO 

SLOBODA NAVIJAČIMA
- firefirefirely
- Kontakt:
Dobar dio koji prati Damira, a on kocijas
Ja inace ne idem, ali imam dzenazu sutra poslije dzume 

Ma ide raja na džumu pogotovo u manjim gradovima, ja lično ne idem al' eto. Znam da mi je jedne godine drug govorio da je hodža skratio namaz jer je bila neka utakmica repkeVirtu4l je napisao/la:Uf, eto k'o da pola Bosne ide na džumu, pa belaj.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stićemo na 3 set, baš da vidimo kako Džumi završava posao, ako Bog da!
Imaju li bar neki ozbiljniji highlightsi kad vec nema snimak meca sa Bagzijem ? 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo ovoadnan24 je napisao/la:Imaju li bar neki ozbiljniji highlightsi kad vec nema snimak meca sa Bagzijem ?
https://uk.eurosport.yahoo.com/video/fr ... 02254.html
EDIT: FACE TV prenosi sutrašnji meč, kao i RTRS.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Imam čitav meč, ali ne da youtube da se postavi, ovi sa RG odma blokiraju worldwide.
Sad na Euro Sport-u najava za sutra i piše Federer-Džumhur 

To sam i ja čuo od nekoliko ljudi a i večeras mi se učini na Vijestima da rekoše da će bitiUnofficialpage je napisao/la:Samo ovoadnan24 je napisao/la:Imaju li bar neki ozbiljniji highlightsi kad vec nema snimak meca sa Bagzijem ?
EDIT: FACE TV prenosi sutrašnji meč, kao i RTRS.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel prije 12:30 mec nece biti ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad se zavrsi prvi mec na centralnom terenu izmecu Cornet i Lucic-Baroni. Znaci sve je do hanumaOtelo je napisao/la:Jel prije 12:30 mec nece biti ?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne bi trebao biti prije, ako ove žene odu u 3.seta onda može biti i kasnijeOtelo je napisao/la:Jel prije 12:30 mec nece biti ?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hvalasajo10 je napisao/la:Kad se zavrsi prvi mec na centralnom terenu izmecu Cornet i Lucic-Baroni. Znaci sve je do hanumaOtelo je napisao/la:Jel prije 12:30 mec nece biti ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Unofficialpage je napisao/la:Samo ovoadnan24 je napisao/la:Imaju li bar neki ozbiljniji highlightsi kad vec nema snimak meca sa Bagzijem ?

Hvala tebi u svakom slucaju,i ovo je nesto...
Ima li sanse da se gdje drugo postavi ?vedator je napisao/la:Imam čitav meč, ali ne da youtube da se postavi, ovi sa RG odma blokiraju worldwide.
Nadam se da ce neko (mozda vedator) napraviti snimak sa Eurosporta sutra, da mi koji nismo u situaciji da gledamo mec, mozemo pogledati spektakal
. I ako ga Federer pomete bice uzivancija gledati, a komentatori (pogotovo jedan, kojem ime nemogu da se sjetim) dosta ga podrzavaju. Kad se samo sjetim Australije i meca sa Berdychom dok se nisu promjenili komentatori, ovaj prvi nije ni krijo emocije prema nasem teniseru. Stalno je "navijao" 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.