Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Senad Lulic
možda je šuplja, al' et', red je da se spomene
navodno ga želi Juve, nude mu ugovor na četiri godine, €2 mln godišnje
navodno ga želi Juve, nude mu ugovor na četiri godine, €2 mln godišnje
Juventus nudi Luliću osam miliona eura za četiri godine?
Piše: A. Beganović
Danas, 12:57
Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Lazija, Senad Lulić, nalazi se na meti Juventusa, javljaju italijanski mediji.
Prema pisanju italijanskih medija Stara dama će u ljetnom prelaznom roku u svoje redove pokušati dovesti Senada Lulića.
Aktuelni italijanski prvak i ljetos je pokazivao interes za našim reprezentativcem, a navodno je Juventus Luliću spreman ponuditi ugovor na četiri godine prema kojem bi godišnje zarađivao dva miliona eura.
Trener Juventusa, Antonio Conte, Lulića želi zbog toga što ga može koristiti na više pozicija, a treba podsjetiti da bh. reprezentativac i pored dugotrajnih pregovora još uvijek nije potpisao novi ugovor sa rimskom ekipom, te da mu aktuelni ističe 2017. godine.
Da si ti živ i zdrav Beganoviću, Conte nije trener Juventusa..
Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Lazija, Senad Lulić, nalazi se na meti Juventusa, javljaju italijanski mediji.
Prema pisanju italijanskih medija Stara dama će u ljetnom prelaznom roku u svoje redove pokušati dovesti Senada Lulića.
Aktuelni italijanski prvak i ljetos je pokazivao interes za našim reprezentativcem, a navodno je Juventus Luliću spreman ponuditi ugovor na četiri godine prema kojem bi godišnje zarađivao dva miliona eura.
Trener Juventusa, Antonio Conte, Lulića želi zbog toga što ga može koristiti na više pozicija, a treba podsjetiti da bh. reprezentativac i pored dugotrajnih pregovora još uvijek nije potpisao novi ugovor sa rimskom ekipom, te da mu aktuelni ističe 2017. godine.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
To mi je zaista tako drag igrač i čovijek, ali nikad me još nije ubijedio da je on baš taj. Da je igrač za Juve recimo, da je klasa.Željooooo je napisao/la:Juventus nudi Luliću osam miliona eura za četiri godine?
Juve obično igra 4-2-3-1 ili 3-5-2 formaciji. Znači teoretski on bi u prvoj formaciji mogao biti jedino lijevi bek (a znamo da tu nije najbolji) te u ovoj drugoj bi sam trebao čuvati lijevu stranu. Što se fizike tiče to mu ne bi trebao biti problem al' je defanzivno veoma loš igrač. Još kad se uzme da Allegri više forsira prvu formaciju iskreno ne vidim da bi Lulić mogao pokazati sav svoj potencijal u Juventusu. 
Za sada mu je najbolje u Laziu

Za sada mu je najbolje u Laziu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prvo se treba pročitati tekst i odma' će ti biti sve jasno. Konte nije trener Juventusa.
Dobar je igrač ali nam ne treba. Evra je za klasu bolji od njega kao i Asa na lijevom beku.
Dobar je igrač ali nam ne treba. Evra je za klasu bolji od njega kao i Asa na lijevom beku.
Aljegri, out!
nemaš ti pojma
Ma ko još Karlija smatra ozbiljnim. Dovoljno je reći da misli da je Morata igračina pa u skladu sa tim mi i nije čudno što misli da je džuturum Evra jednom nogom u penziji bolji od Luleta 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Senad Lulic
#patka
Neka lijeva novina objavila. Nema sanse da se transfer desi. Vise je razloga, od toga da je Evra prvi izbor na beku, da je Asamoah tu pa do toga da se rijetko igra 3-5-2 u kojoj bi i mogao igrati, ali kao i lani kada je postojao interes, rijec je o nicemu vise nego prodaji magle.
Neka lijeva novina objavila. Nema sanse da se transfer desi. Vise je razloga, od toga da je Evra prvi izbor na beku, da je Asamoah tu pa do toga da se rijetko igra 3-5-2 u kojoj bi i mogao igrati, ali kao i lani kada je postojao interes, rijec je o nicemu vise nego prodaji magle.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Moratta je zmaj koji je izbacio Real a u narednim godinama vam slijedi da budete iza Juventusa i punite kasicu kad vam mi dođemo u goste ^^
Aljegri, out!
Opet glupe price. Nema kvalitet za vrhunske timove, Lazio plafon. Neka ga tu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta fali Morati,po meni Real se opasno zeznuo sa ovim momkom..FaraonTM je napisao/la:Ma ko još Karlija smatra ozbiljnim. Dovoljno je reći da misli da je Morata igračina pa u skladu sa tim mi i nije čudno što misli da je džuturum Evra jednom nogom u penziji bolji od Luleta
Nije to tema, uglavnom skontaćeš da se nije zeznuozmaj348 je napisao/la:Sta fali Morati,po meni Real se opasno zeznuo sa ovim momkom..FaraonTM je napisao/la:Ma ko još Karlija smatra ozbiljnim. Dovoljno je reći da misli da je Morata igračina pa u skladu sa tim mi i nije čudno što misli da je džuturum Evra jednom nogom u penziji bolji od Luleta

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Majko moja, zar ste ovog Moratu dovukli i na ovu temu?
Ko sto se gore napisa, neka Lulica u Laziu, nema on kvalitet za neke vece klubove. Ovdje redovno igra, navijaci ga obozavaju, postao je jedna od ikona kluba i neka ga ovdje dokle god se ne zasiti ozbiljnog fudbala, ne treba traziti hljeba preko pogace.

Ko sto se gore napisa, neka Lulica u Laziu, nema on kvalitet za neke vece klubove. Ovdje redovno igra, navijaci ga obozavaju, postao je jedna od ikona kluba i neka ga ovdje dokle god se ne zasiti ozbiljnog fudbala, ne treba traziti hljeba preko pogace.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Prije Lazia se pisalo da nema kvalitet za Lazio, da ce biti rezerva, da ce ici na posudbe...on za dvije godine postade najstandardniji igrac i , skoro pa, legenda.
Ni ja ne kazem da bi bio bolji od konkurencije Juventusu, ali Lula ima neke kvalitete koje treneri cijene.
Ni ja ne kazem da bi bio bolji od konkurencije Juventusu, ali Lula ima neke kvalitete koje treneri cijene.
Lazio plafon. Juve je prica za sebe. Posebno ovaj Juve koji igra finale LP. Tu se vjerovatno nebi bas naigrao. Neka njega u Laziu.
Lulić večeras u prvih 11
Iako rekoše na repka.ba da neće igrati zbog kartona

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da je neko govorio da vuce i neku povredu.
Sta god oni kazu, suprotno ce se desit.FaraonTM je napisao/la:Lulić večeras u prvih 11![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma onako za mene su bili dosta objektivni izuzev branjenja Papeta od strane onog Seleskovića čini mi seCartman je napisao/la:Sta god oni kazu, suprotno ce se desit.FaraonTM je napisao/la:Lulić večeras u prvih 11![]()
Iako rekoše na repka.ba da neće igrati zbog kartonaSajt koji u vecini drzava ne bi imao konkurenciju po nivou retardacije, ali u nas su jedva top 5.

A i bilo mi je čudno čuj četiri kartona suspenzija

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.