NK Široki Brijeg

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 maj 2015, 11:17

pitic je napisao/la:Krenuli su putem Čapljine, Brotnja, Ljubuškog, Gruda itd.
Da, naravno, Siroki se skloni da napravi mjesto za Sarajevo, zar to nije dobro? Malo je shupacki da se jedan tako veliki klub kaci sa Sirokim, da ste normalni tu je uvijek nula dva za vas, al' slabi, bidni, neuki, sporki.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 maj 2015, 11:33

pitic je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
pitic je napisao/la:Krenuli su putem Čapljine, Brotnja, Ljubuškog, Gruda itd.
Da, naravno, Siroki se skloni da napravi mjesto za Sarajevo, zar to nije dobro? Malo je shupacki da se jedan tako veliki klub kaci sa Sirokim, da ste normalni tu je uvijek nula dva za vas, al' slabi, bidni, neuki, sporki.
Niste se vi sklonili nego smo vas mi uklonili nakon čega ste počeli još više propadati. Sami ste krivi radi prijašnjih događaja što ste se zakačili za nas, ali u negativnom smislu i zato ćete ispaštati dok postojite. Kada kažem prijašnjih događaja ne mislim samo na 2010 godinu nego mnogo ranije pa da se podsjetimo.

Ti si zarazeni huligan, al' uvijek je to tako, maloumnika vozaju brodovi na cetiri strane.
Vita est militia

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 maj 2015, 11:52

Hajde da se i mi malo na svoj racun nasmijemo kad su dresovi u pitanju
slika

Made by Hara Adžagić :urnebes: :urnebes:

Treba čitavu ligu bičevat
From father to son

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 maj 2015, 13:06

Cisto ovako da upitam, zasto je moj post izbrisan, a nisu ovi od strane malezijaca?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2015, 15:37

Android je napisao/la:Cisto ovako da upitam, zasto je moj post izbrisan, a nisu ovi od strane malezijaca?
Pardon,mi smo Teheranci.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 16:10

Head je napisao/la:slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ovo nema ni u kantonalnoj ligi.
To zato sto je na posudbi iz Dinama. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2015, 16:18

Mojne ba,najzdravija športska sredina.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 28 maj 2015, 19:54

NEK ste ispali smradovi jedni hercegovacki

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2015, 11:29

hajdukovac je napisao/la:NEK ste ispali smradovi jedni hercegovacki

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igrate PL, cijelu sezonu ne uvezete dvije pobjede, nanizete po 5+ poraza i onda su vam Zrinjski i Siroki krivi sto nisu igrali za vas jer eto nosite iste nacionalne boje. Sa gostovanja ste donijeli citava tri boda u vrijeme kad PL vise nije domacinska. Probaj shvatit da ljudi jednostavno nisu mogli pobijediti. Zrinjski se bori za prvaka i pusta bod Mladosti? Gdje ti je pamet pa da to mislis? Pa da se to toliko nacionalno ganja zar Borac nebi neki dan pustio Drini? Zar Siroki nebi dobio Olimpica pa da i Siroki i Zrinjski idu u Europu, a ne da se moraju medjusobno krvit sutra na Pecari? Jednostavno nisu mogli pobijediti. Vise nema bodova na osnovu krvnih zrnaca, to je davno bilo i vise nema. I hvala Bogu da nema. Ako ne mozete sami da izborite opstanak na posten nacin, sa svojim radom i svojim trudom, zasto bi vam onda netko drugi bio kriv?

I Velez je izgubio u Travniku, i Celik. Taj Velez kuci niije dobio ni Mladost, a Mladost je odnijela sva tri boda iz Zvornika. Jesul sad i oni krivi isto ko i Zrinjski i Siroki? Mislite da je njima bitniji vas opstanak nego bodovi vrijedni titule. Sve da Siroki i suradjuje s Travnikom, taj Travnik je godinama u PL i taj Travnik je i njima valjao, a i valjat ce im opet. Vise nego sto im vi valjate. Nije to seoski turnir pa da pustis nekog jer ti je drazi. PL je nacionalno prvenstvo i lizes se s onim tko ti valja, a ne zbog krvnih zrnaca. Ostanite u ligi koju sezonu, slizite se s nekim pa cete i vi moc ko i oni.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 maj 2015, 17:45

Sad kad su se strasti malo smirile, da nebi bilo bezveze lose atmosfere, cestitam na dobrom otporu, imate kvalitetnu ekipu i da se zahvalim onome koji je nama cestitao pobjedu. :)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 maj 2015, 17:51

Atmosfera u Širokom prije utakmice sa Zrinjskim je bezveze ,navijači se osjećaju izigranima ,normalno da nikome nije jasno kako od borbe za duplu krunu smo spali na to da su naš šanse za ulazak u Europu 20%
Uvjeren sam da će Zrinjski biti domaćin na Pecari ,jer 50 % ljudi koje znam da su redovni jednostavno će bojkotirati utakmicu i ne mogu ih kriviti
Iako sam u afektu rekao da je vrijeme da Musa napusti Široki ,mišljenja sam da bi bar Musa uspio kup osvojiti ,Baka je totalno razvalio sistem ,igrači se u ovako važnom djelu sezone jednostavno nisu adaptirali

Jasno je da će naši krenuti od prve minute agresivno i otvoreno ,Zrinjski zna igrati tvrdo i tražit će šansu iz kontri i po meni će teško Soldo sacuvat mrezu netaknutom ,e sad ovisi koliko ćemo golova zabiti

Svi navijači Zrinjskog su dobrodošli ,mislim da ne bi trebalo biti problema iako je važna utakmica i zamolio bih seljačine naseljene u Mostaru koji se srame svojih "škutorskih" korijena i obitelji da ostanu u istome i iz kladionice gledaju utakmicu, jer nema potrebe da dolaze u Široki liječiti svoje komplekse :stop:

SVI NA SJEVER !!!!!!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 20:37

felix123 je napisao/la: Svi navijači Zrinjskog su dobrodošli ,mislim da ne bi trebalo biti problema iako je važna utakmica i zamolio bih seljačine naseljene u Mostaru koji se srame svojih "škutorskih" korijena i obitelji da ostanu u istome i iz kladionice gledaju utakmicu, jer nema potrebe da dolaze u Široki liječiti svoje komplekse :stop:

SVI NA SJEVER !!!!!!!!
:urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 29 maj 2015, 21:23

felix123 je napisao/la:

Svi navijači Zrinjskog su dobrodošli ,mislim da ne bi trebalo biti problema iako je važna utakmica i zamolio bih seljačine naseljene u Mostaru koji se srame svojih "škutorskih" korijena i obitelji da ostanu u istome i iz kladionice gledaju utakmicu, jer nema potrebe da dolaze u Široki liječiti svoje komplekse :stop:

SVI NA SJEVER !!!!!!!!
pozdrav za sve seljačine koje su ostale na širokom i koji se ponose svojim "škutorskim" korijenima.
goveđigulašmajka

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 maj 2015, 01:12

lištico ,za manje od 24h ostaješ bez evrope... uaaaaaa

hahahah hahahhah :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 30 maj 2015, 01:43

samozeljo1987 je napisao/la:lištico ,za manje od 24h ostaješ bez evrope... uaaaaaa

Vratio se sa izlaska,popio par pivi , muvo curu,nije išlo, vratio se kući ,nezadovoljan,ode na forum nešto komentirati,izliječiti frustraciju , za manje od 20 sekundi koliko mu je trebalo da napiše post ostane bez mozga, propadoše godine i godine truda prekrivanja da je glup :( :damn:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 maj 2015, 02:25

HAHAHA daleko od toga sto si napisao sinko moj ;) ..

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 30 maj 2015, 08:30

samozeljo1987 je napisao/la:lištico ,za manje od 24h ostaješ bez evrope... uaaaaaa

Zar je to uspjeh i Zeljeznicara, to kad Zeljofac zvuci kao bordo prijatelj? Zanimljivo je sto ne brines brigu kako da se Zeljo vrati, ako danas ne uzme, sto bi mi bilo drago predvidjam da 10 godina u nista, veca serija od Sarajeva bez trofeja, a vjeruj da cu najboljim francuskim konjakom pocastiti prijatelje Zeljofce ako danas bude srece.
Vita est militia

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 30 maj 2015, 10:25

Danas nek osvoji europu onaj ko bude imao više živaca i sreće, takodjer bi zamolio sve zadrte derbi navijače koji dolaze da se dogovore ko će kome pustit na pa da na kladari cenera uzmu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
I have a dream

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 maj 2015, 10:54

Kažu da onaj tko želi, uvijek ce naći način, dok onaj tko ne želi, naći će izliku. Razumljivo, nakon jedne turbulentne sezone pune radosti, ali u konačnici i jedne velike tuge i osjećaja praznine i razočarenja, najlakše bi bilo naći izliku za nedolazak na subotnje, zadnje kolo Premijer lige BiH i veliki hercegovacki derbi sa mostarskim Zrinjskim. Svi su ipak, ohrabreni nastupima u jesenskom dijelu sezone, očekivali borbu za oba trofeja do zadnje utakmice i osvajanje bar jednog trofeja. Isto su najavljivali i igrači, Uprava kluba, stručni stozer, uvjereni u takvo što, međutim dogodilo se ipak suprotno. Široki Brijeg je u finalu porazom od Olimpica ostao bez Kupa Bosne i Hercegovine i oprostio se od oba trofeja ove godine, a sada mu predstoji zadnje kolo domaćeg prvenstva, ujedno i zadnji vlak za Europu ove godine i neugodno gostovanje uvijek jakog i nezgodnog sportskog rivala, od kojih samo jedan ima mjesta u Europa Ligi ove godine. U igri je samo pobjeda. Sve ostalo izbacuje Široki Brijeg iz svih europskih kombinacija ove godine.

Vodeći se stupnjem razočaranosti domaće populacije ovih dana, ali i često najvišim ambicijama i očekivanjima istih (neki bi rekli i razmaženosti istih), lako bi bilo opravdati svoje odsustvo. Zašto bih ja dosao gledati svoj klub kad to igrama u proljetnom dijelu sezone nije zaslužio? Zašto bih ja dosao gledati svoj klub kada nema rezultata? Zasto bih došao dati potporu kada im jednostavno ne ide? Jasno, to se može dalje pravdati i nezalaganjem, nezainteresiranosti igrača, izostankom kolektivne volje i žari zbog koje su i prezimjeli na prvom mjestu tijekom polusezonske stanke, brojnim drugim realnim i nerealnim stvarima, ovisno o tome šta kome individualno ili kolektivno smeta. I zaista, sve su to naoko razumljivi i logični argumenti, zar ne? Ali, zapitajmo se malo svi, da li zaista smatramo da je svim tim momcima potpuno svejedno, da nisu dali sve od sebe i da sami nisu htjeli najbolje, da je njima u biti lakše? Zapitajmo se dalje svi pojedinačno da li sam ja tu samo ako ima rezultata i da li bih ja sutra došao da ti rezultati izostanu, da li sam tu zbog ovog ili onog igrača, člana uprave, trenera, nekog desetog ili sam tu zbog imena svoga grada kojeg taj klub ponosno nosi, svjesnog težine, značaja i povijesti koju za sobom vuče i novu i dan danas piše, zbog toga sto ću ja i dalje biti tu. Godinu za godinom, kao i godinama unazad, čekati idućeg protivnika, maštati o titulama, trofejima, europskim nastupima svoga kluba iz svoga grada, nešto o čemu brojni samo sanjaju, i davno poslije sto prođu svi oni koji su kroz klub prošli ili ce proći u budućnosti.

Oni možda više neće biti tu, ostati će manja ili veća fusnota u povijesti moga kluba. Ali ja ću i dalje biti tu. Vjerojatno me nitko neće znati imenom, vjerojatno mi nitko nikad neće odati nikakvo priznanje, neće se o meni pisati tekstovi, neće mi nikada to ni trebati, jer veće priznanje od uspjeha moga kluba mi ni ne treba. Ali, u konačnici, da li ću ja biti tu samo kada je sve bajno, kada sve ide ”očekivano” i u onim danima kada je lako i popularno biti navijac Širokog Brijega? Ima li to smisla, da li je to ljubav prema klubu, da li je to institucija kluba? Da li uzimamo previse zdravo za gotovo da jedna mala sredina moze imati jak i sredjen klub u vrhu Premijer Lige već godinama, ili da je toliko dugo na europskoj sceni, klub koji je, paradoksalno, respektiran i voljen puno više od ljudi iz drugih sredina, od kojih neki ”povuku” cak iz Edinburgha, Rima i drugih europskih metropola da ga uživo gledaju, nego ljudi koji cine njegovu jezgru, srce i dušu – njegovu publiku. Zar taj klub nije zasluzio svoju vjernu publiku i podršku? Da li smo razočarani raspletom ovogodičnje Premijer lige i Kupa BiH-a? Da, naravno, svatko tko je navijač Širokog Brijega, kome su Plavi u srcu, je razočaran. Laže onaj koji kaže da mu je svejedno, ili nikada nije osjetio ljubav prema svome lokalnom klubu koliko prema nekim drugima. Ne ulazeci u to, da li ćemo mi sami dopustiti da malograđanstvo i dalje vlada u jednom malenom, ali ipak prkosnom i često ponosnom gradiću? Toliko volimo drugima isticati taj inat i prkos kada nam tako odgovara, ali da li ćemo ustvari jednom i stati iza njega, stati iza svojih riječi i prestati samo pričati o tome i preći na djela? Samo je jedan odgovor na to, a taj odgovor svatko mora potražiti sam u sebi. Ja svoj već znam. Isti je kakav je oduvijek bio. Kakav će i ostati. SAMO JEDNO IME ŠIROKI!

HOCEMO POBJEDU!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 maj 2015, 12:22

bolje da i vi ostanete bez europe nego da igrate na tuđem stadionu ahhaahhaahha

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, nedimmmm1337 i 36 gostiju.