FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
je l' se pregovara s Bingom? 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva. ....sa nekakvom Senadom se pricaChinaglia je napisao/la:je l' se pregovara s Bingom?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad vec udarate po zeljama ja cu svoju jos jednom spomenuti, Tomislav Tomic.
Ima da ga prizovem koliko sam dosadan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Öd kada SE cacka oko ibre cackamo i Bingo..
Stadt cemo iscackat vidicemo.a vugda CE zavrsiti oko tribina.znas da vecinu neobjavljujem ovdje osim PP
Ali reci..jel te slago brat dosad haha
Stadt cemo iscackat vidicemo.a vugda CE zavrsiti oko tribina.znas da vecinu neobjavljujem ovdje osim PP
Ali reci..jel te slago brat dosad haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma, ti si moj brat, legenda 
-
Sloboda1919
- Kontakt:
de ba ljudi ostavite sta za sutra necu moci zaspat

kako vrijeme prolazi, broj korisnika rastestaragarda je napisao/la:Pola 1 a 20 korisnika na temi....ahaha. ...aferim Husicu
ustaju ljudi iz kreveta, dobijaju pozive, ajmo svi na forum
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan sat iza ponoci, srijeda noc, tema raspale Slobode,30 KORISNIKA TRENUTNO ONLINE
...znaci, Husicu, Husicu 
- Institut13
- Kontakt:
kako neće biti slao sam familiji link od one bombe od posta sa castrom 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:je l' se pregovara s Bingom?
da li ima naznaka da Bingo udje u klub sa Azmirom ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav bingo brate...nema od toga nistaSaltCityAttack je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:je l' se pregovara s Bingom?
Opet ti zagonetan, ljutim se na tebe.solinas je napisao/la:mnogi ce pisnut gace vec pocetkom mjeseca
Ja bih Mehidica ostavio za klupe, mlad je, ima odlicnu tehniku, dobar sut, zna igrati fudbala i uz par pojacanja i dobre pripreme ima prostora da napreduje. Na njemu bi se mogle uzeti fine pare, jer za 1 sezonu ako eksplodira odmah ga tusnuti nekome.
Ibricica ni pod razno ne bih dovodio, star, iskoristen igrac, spor, i pord toga skup, pa bih za te pare doveo mladog i perspektivnog talenta na kome bih gradio igru u buducnosti jer i Zeba nece jos dugo. Mada, jednog takvog igraca trebamo samo da bismo publiku vratili na stadion.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
kako Igrač od 29 godina može bit' star? ovo je PL, ovdje godine igraju najmanju ulogu ..
skup jeste, al' i kvalitet jeste, a takav kvalitet moraš platit'
Ibričić bi bio strašno pojačanje i odmah ga treba dovest', ako može, igra čovjek odlično u Vardaru
slažem se i za mlade igrače sa potencijalom, al' ne možeš napravit' takvu čitavu ekipu, niti trebaš napravit' ekipu samo od iskusnih igrača, nego, fino, lapo-lapo 
skup jeste, al' i kvalitet jeste, a takav kvalitet moraš platit'
Jbt jos nije napunio 30 godina, ne znam zasto sam mislio da je stariji. Ali mi je nekako trom, prespor, za nase lige je to vjerovatno visi nivo i moze dati dosta toga, vidicemo. Marketinski sigurno da mi napravio boom za nas klub, ali gledam na TM njegova statistika 2 gola i nijedne asistencije. Ne znam gdje neko iskopa 5 golova (ako sam dobro procitao) i "nekoliko" (a koliko je to "nekoliko"?) asistencija, u vodecem timu Makedonske lige.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
jednog takvog kapitalca,jer za nasu ligu on to jeste,nedovodis da rijesi svaku tekmu sam,
ali kada imas dvoicu,trojicu,poput,ibricica,zebe,ahmetovica, i slicnih..prijetis sa svih strana,i bukvalno tjeras protivnika na defanzivu,jer kontre mogu biti zajebana stvar..
ovo za castra nam nije trebalo,jbt..ali ozbiljno,al hajde,imo aga masla pa i guzu mazao.
neki igraci koje je mramor postavio,i potencira vec dva mjeseca docice u slobodu,
jbt mene jos strah skupstine...haman sam popio virus negative od naseg ultrastajlinga
nece to biti igraci tipa kastra,ali imacemo drama ekipu..ja vjerujem u komandanta
ali kada imas dvoicu,trojicu,poput,ibricica,zebe,ahmetovica, i slicnih..prijetis sa svih strana,i bukvalno tjeras protivnika na defanzivu,jer kontre mogu biti zajebana stvar..
ovo za castra nam nije trebalo,jbt..ali ozbiljno,al hajde,imo aga masla pa i guzu mazao.
neki igraci koje je mramor postavio,i potencira vec dva mjeseca docice u slobodu,
jbt mene jos strah skupstine...haman sam popio virus negative od naseg ultrastajlinga
nece to biti igraci tipa kastra,ali imacemo drama ekipu..ja vjerujem u komandanta
Ibricic ne bi bio samo igracko pojacanje vec i marketinska bomba. Na stadionu bi imao najmanje 50% posjetilaca iz drugih mjesta samim tim regrutuju se novi navijaci Slobode iz ostatka Bosne i Hercegovine.Batva je napisao/la:Opet ti zagonetan, ljutim se na tebe.solinas je napisao/la:mnogi ce pisnut gace vec pocetkom mjeseca![]()
Ja bih Mehidica ostavio za klupe, mlad je, ima odlicnu tehniku, dobar sut, zna igrati fudbala i uz par pojacanja i dobre pripreme ima prostora da napreduje. Na njemu bi se mogle uzeti fine pare, jer za 1 sezonu ako eksplodira odmah ga tusnuti nekome.
Ibricica ni pod razno ne bih dovodio, star, iskoristen igrac, spor, i pord toga skup, pa bih za te pare doveo mladog i perspektivnog talenta na kome bih gradio igru u buducnosti jer i Zeba nece jos dugo. Mada, jednog takvog igraca trebamo samo da bismo publiku vratili na stadion.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije to negativa, nego kad sa stokom imas posla godinama nikom od njih ne vjerujes vise, niti imas razloga da im vjerujessolinas je napisao/la:jednog takvog kapitalca,jer za nasu ligu on to jeste,nedovodis da rijesi svaku tekmu sam,
ali kada imas dvoicu,trojicu,poput,ibricica,zebe,ahmetovica, i slicnih..prijetis sa svih strana,i bukvalno tjeras protivnika na defanzivu,jer kontre mogu biti zajebana stvar..![]()
jbt mene jos strah skupstine...haman sam popio virus negative od naseg ultrastajlinga![]()
a ako skustina prodje kako treba, na ovu ekipu ce sigurno doci najmanje 4-5 igraca na kljucnim pozicijama koji ce biti pojacanje..ova ekipa kakva jeste je zavrsila treca i sa ciljanim pojacanjima (stoper, desni bek, zadnji vezni, centralni vezni, desno krilo i centarfor) sigurno ce se moci potuci sa svima...cilj prelaznog roka je pojacati kriticne pozicije (desni bek, centralni vezni, desno krilo), naci rasnog i pravog strijelca koji garantuje 12-15 golova po sezoni najmanje, i napraviti ekipu manje ovisnom o jednom igracu (Zebi)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma mediji ko mediji, odmah da sebe ograde napišu "navodno, kako saznajemo, prema neimenovanom izvoru" itd.solinas je napisao/la:jednog takvog kapitalca,jer za nasu ligu on to jeste,nedovodis da rijesi svaku tekmu sam,
ali kada imas dvoicu,trojicu,poput,ibricica,zebe,ahmetovica, i slicnih..prijetis sa svih strana,i bukvalno tjeras protivnika na defanzivu,jer kontre mogu biti zajebana stvar..![]()
jbt mene jos strah skupstine...haman sam popio virus negative od naseg ultrastajlinga![]()
Husić među njima spomenuo bil se Castro mogao kako dovesti, i neko prenio medijim i to je to. Jbg i mi jedva čekamo kakav boom da se zalijepimo
ma znam,ali eto,barem smo se digli,mentalno,ja kada dodjem sposla,udjem,zezam se,odmaram mozak,jbt u zadnje vrijeme,koja negativa,glava me zaboli..
ali pazi,jednom sam pisao o tome,prije par mjeseci,kada god,ali bas svaki put,kada je najcrnje,nama svane.
gasimo se,pojavi se azmir,propada nam druga sezona,ujutro bummm ciro,pojacanja,opet sad,ispadamo kme kme,gledaj ekipe...
opet sad,skupstina,ode,neide,nema para...covjek se samo javi,dusmanima u inat..i vidi bogati,mi raspravljamo,o ibricicu,nekom castru,pickama materinama
salu na stranu,mislim da cemo konacno docekat bum sezonu za nas...
ali pazi,jednom sam pisao o tome,prije par mjeseci,kada god,ali bas svaki put,kada je najcrnje,nama svane.
gasimo se,pojavi se azmir,propada nam druga sezona,ujutro bummm ciro,pojacanja,opet sad,ispadamo kme kme,gledaj ekipe...
opet sad,skupstina,ode,neide,nema para...covjek se samo javi,dusmanima u inat..i vidi bogati,mi raspravljamo,o ibricicu,nekom castru,pickama materinama
salu na stranu,mislim da cemo konacno docekat bum sezonu za nas...
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo izgleda i Bingo ce biti sponzor. Rijec je o zapadnoj tribini.staragarda je napisao/la:Ma kakav bingo brate...nema od toga nistaSaltCityAttack je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:je l' se pregovara s Bingom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.