Cernica je napisao/la:Nemoj izvrcat temu niste bili na otoci grbavici kod nas pod bb i da ne nabrajam. Sa 5 % kapaciteta je RA odradio svako gostovanje. Na svakoj ogradi ove sezone je visio nas trans. Nemate brato navijaca nije zayebancija to je ozbiljna tematika pogotovo za tebe koji si u becu i raspitujes se po forumu koliko ce fukara koje ne postoje na gostovanje hahaha
opet izbjegavas,odg..zasto u gradu koji je vas,stadionu koji je vas,nemate muda da kupite ulaznice,napunite stadion,i grupisete se nakon ulaska...onako bez obiljezja..i dokazete ta muda o kojima pricas..
**** te 5 posto kapaciteta,niko ti nemoze zabraniti da bez obiljezja pratis svoj klub,i navijas...ili je ante bio upravu,odaje vas boja koze,glasa,kretanje
a mislim da tvoje konstantno vrijedjanje mene,i moje licnosti,neide ti na cast..ja tebe nikada nisam uvrijedio.
drugo,mozes misliti sta hoces,ja sam dijete tuzle,imam 30 godina,sa 28 sam dosao u austriju,pokusavajuci sebi obezbijediti egzistenciju,i svojoj porodici,neznam sta je tu za ismijavanje...na tribini nisam od 2009,i nemam dodir sa njom,trenutno,nisam najupuceniji sta se trenutno desava,niti me iskreno zanima,ponekada se ukljucim u neke rasprave vezane za period prije 2013.i ja u tome nevidim nista cudno,niti neku sramotu..
i imal toga odgovora na pitanje,o zico bodljikava