PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 17:56

aaaa zodiac :bow:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2015, 17:59

Nema ga, sigurno opet guuuzi. Najbolje je da kupis Porodiliste Brankovac, treba ce ti za te tvoje. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 18:03

Batva je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Dijasporac nemam ti sta odgovarati brato. Nas trans na svakoj ogradi stadiona u drzavi to kaze. Sa mizernom brojkom za nas jer nas uprava zigu 20 godina. Akobogda bit ce bolje pa ces opet balit na Armiju nego brato odo izac malo na ovaj cisti zrak popit negdje mojito blue lagunu ili sotb. Zovnuo bi tog vaseg taksistu da me voza ali daleko. Namazo sam ruke kremom pa da ne diram volan :urnebes: :urnebes: :wave:
Lako je vama na gostovanja, navikli ste. Valja vam do Vrapcica dva puta presjedat, hem ponijeti nesto u putu pojesti.
Nego treba li vam onih paleta, ostalo od reprezentacije, da se ne pokvase carapice igracima?
Turisticko podneblje, navikli svake hefte negdje na izlet, zvrk pite, frutek i sal ako zazimi. Iz navike ista cifra jal home, jal away.

Oo Aleme, to postao S.O.S. forumas? Iskoristi priliku, momce - rasturi jednu forumsku Fukaru. Ili si ovdje jer te drugdje ne vole - zbog tvog dupeuvlacenja? :urnebes:
Čuj dupelizac :facepalm: Kao prvo ne obraćaj mi se tako, jer se nisam ni ja tebi obraćao, a kao drugo za ovakve stvari ide prijava moderaciji. :twisted:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:05

ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija :urnebes: :urnebes: :urnebes:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 18:08

solinas je napisao/la:ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa ova tema i jest za tebe i slične.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:10

AlemC85 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa ova tema i jest za tebe i slične.
jest jest,upravu si ti...ko mi fukare, kuknjava

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 28 maj 2015, 18:14

Jucer igrali drugu ligu,psovali svima ce majke jebt ovo ono zgazit ce sve kad se vrate.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa jel vas stid te pjesme,gdje obraz :lol:
#musvdg

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 maj 2015, 18:15

Pricu zavrsavam uvidom u besmislenost prepucavanja na temi predvidjenoj za to. Jedan moderacijom prijeti, onaj malo zilaviji rukice namazao pa na mojito skoknuo. Ko ima volje, neka nastavi - skoditi mu nece, ali niti koristiti. :urnebes: :urnebes:

Nego Aleme, de nagovori tog svog Oriflame brata da se javi i odgovori na upite. :urnebes:
1922VFC1981 je napisao/la:Jucer igrali drugu ligu,psovali svima ce majke jebt ovo ono zgazit ce sve kad se vrate.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa jel vas stid te pjesme,gdje obraz :lol:
A moze Cernicu i njegova "hanuma" zastupati - pa lijepo, odgovori tamo gdje saljivdzija tvoj nije. :lol:
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 28 maj 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 18:15

Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 28 maj 2015, 18:16

komsija u ovo vrijeme iduce godine ces umjesto koktela leksove pit kad dode liga 12, bit ce tour de federacija novim busom
goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:17

AlemC85 je napisao/la:Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.
popusta onaj koji nema mase da se pobije,a i nema cime.
nego de eto ti,odgovori na ovo pitanje sto sam mu postavio..onako bez zajebancije..

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 28 maj 2015, 18:18

Skupile se fukarice izbacili ih ljudi u drugu ligu prije 3 godine a oni i sad kukaju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 28 maj 2015, 18:19

Kakvih kretena i besposličara ovde ima :roll: po čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom :roll: Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu :roll: Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 28 maj 2015, 18:20

@Batva
Ne znam sta je u pitanju tek sam se ukljucio,mnogo njaske na usta druze :D
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 28 maj 2015, 18:23

brile je napisao/la:Skupile se fukarice izbacili ih ljudi u drugu ligu prije 3 godine a oni i sad kukaju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sve su zgazili ove godine uradili 4-5 gostovanja a prosle godine to psovanje,pjesme se prave,prijeti se kad se oni vrate nesto ce uradit eee.. :urnebes: :urnebes:
#musvdg

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 maj 2015, 18:25

shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde ima :roll: po čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom :roll: Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu :roll: Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...
Prije Niksica ste igrali i Federalku, al brzo zabiraviste. :P Jos bolnije je sto ne kontate tifo fazon, psovanje na tribini, navijacke pjesme koje dizu moral na tribini tako i ona navijacka: 2. liga, 2. liga, smiju nam se svi... jos vi uciti trebate i starije pitati sto ne znate.

I fakat se palite pojedinci, niste dorasli zajebanciji, jestel maloljetnici ili samo nejebaci, nije mi znano, ali opustite se. Zato Cernicu i gotivimo jer se covjek zna saliti, pa i na svoj racun. A vama vozdrex. :wave:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:26

upravu si,u pravnoj drzavi,klubovi poput zeljeznicara,slobode,celika,borca i td,oni koji drzavi,dobavljacima,igracima duguju milioneee
budu izbaceni u najnizi rang,kaznjeni oduzimanjem bodova i td.
na zalost,ili srecu navedenih,kako hoces,to nije tako.nista sloboda nije vise duzna drzavi,i savezu od zelje,borca,celika i td,ako ne i manje.
ali jedino se ta prica oko dugova potencira na slobodi..i trenira strogoca..sloboda ima ako ne bolji,onda kvalitetom isti stadion kao i zeljo,nista nije vise duzna od njega,zeljo dobije licencu,mi ne..zasto..
dokle god u drzavi postoje dupli arsini,nikada nas fudbal nece naprijed

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2015, 18:29

AlemC85 je napisao/la:Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.
Stvarno, nije mi jasno zasto se neko prepucava na ovoj temi. :roll:
:stop: Odoh ja sada popiti jedan himber, sok od zove i pojesti maslenjak sa pricepljenom glavicom luka.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 maj 2015, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 28 maj 2015, 18:29

Batva je napisao/la:
shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde ima :roll: po čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom :roll: Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu :roll: Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...
Prije Niksica ste igrali i Federalku, al brzo zabiraviste. :P

I fakat se palite pojedinci, niste dorasli zajebanciji, jestel maloljetnici ili samo nejebaci, nije mi znano, ali opustite se. Zato Cernicu i gotivimo jer se covjek zna saliti, pa i na svoj racun. A vama vozdrex. :wave:
Mi smo jednom ispali pa smo se vratili poslije 3 sezone, vratili bi se i prije da nije bilo namještanja nekih ekipa... Ali vratili smo se puno prije nego što je Nikšić postao premijer :) A vi ste bili pred gašenjem prije nego što je Husić došao, tako da vi 100% od njega zavisite, ako nema njega nema ni vas ;) A ovo za stadion su vam stvarno niski udarci, niko ni vama vaše tragedije nije spominjao, nas je nevolja natjerala tamo i zajebancije na taj način nisu nikom smiješne osim seljačinama. Ako se već mislite zajebavat, bar imajte mjeru neku, ovo svima govorim ne samo vama tuzlacima, a vi ste najviše pretjerali.
Zadnja izmjena: shearer, dana/u 28 maj 2015, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:31

niko nije vrijedjao za stadion,lijepo ga pitam zasto u vecem broju nr pohode bb....svasta

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8 i 22 gosta.