PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
aaaa zodiac 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema ga, sigurno opet guuuzi. Najbolje je da kupis Porodiliste Brankovac, treba ce ti za te tvoje. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čuj dupelizacBatva je napisao/la:Turisticko podneblje, navikli svake hefte negdje na izlet, zvrk pite, frutek i sal ako zazimi. Iz navike ista cifra jal home, jal away.Probisvjet je napisao/la:Lako je vama na gostovanja, navikli ste. Valja vam do Vrapcica dva puta presjedat, hem ponijeti nesto u putu pojesti.Cernica je napisao/la:Dijasporac nemam ti sta odgovarati brato. Nas trans na svakoj ogradi stadiona u drzavi to kaze. Sa mizernom brojkom za nas jer nas uprava zigu 20 godina. Akobogda bit ce bolje pa ces opet balit na Armiju nego brato odo izac malo na ovaj cisti zrak popit negdje mojito blue lagunu ili sotb. Zovnuo bi tog vaseg taksistu da me voza ali daleko. Namazo sam ruke kremom pa da ne diram volan![]()
![]()
Nego treba li vam onih paleta, ostalo od reprezentacije, da se ne pokvase carapice igracima?
Oo Aleme, to postao S.O.S. forumas? Iskoristi priliku, momce - rasturi jednu forumsku Fukaru. Ili si ovdje jer te drugdje ne vole - zbog tvog dupeuvlacenja?

ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija

pa ova tema i jest za tebe i slične.solinas je napisao/la:ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija![]()
![]()
jest jest,upravu si ti...ko mi fukare, kuknjavaAlemC85 je napisao/la:pa ova tema i jest za tebe i slične.solinas je napisao/la:ooooooooooooooo poceli smo da prijetimoooo kada nestane argumentacije,ide moderacija![]()
![]()
-
- Kontakt:
Jucer igrali drugu ligu,psovali svima ce majke jebt ovo ono zgazit ce sve kad se vrate..
pa jel vas stid te pjesme,gdje obraz 

#musvdg
Pricu zavrsavam uvidom u besmislenost prepucavanja na temi predvidjenoj za to. Jedan moderacijom prijeti, onaj malo zilaviji rukice namazao pa na mojito skoknuo. Ko ima volje, neka nastavi - skoditi mu nece, ali niti koristiti.
Nego Aleme, de nagovori tog svog Oriflame brata da se javi i odgovori na upite.

Nego Aleme, de nagovori tog svog Oriflame brata da se javi i odgovori na upite.

A moze Cernicu i njegova "hanuma" zastupati - pa lijepo, odgovori tamo gdje saljivdzija tvoj nije.1922VFC1981 je napisao/la:Jucer igrali drugu ligu,psovali svima ce majke jebt ovo ono zgazit ce sve kad se vrate..![]()
![]()
pa jel vas stid te pjesme,gdje obraz

Zadnja izmjena: Batva, dana/u 28 maj 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.
komsija u ovo vrijeme iduce godine ces umjesto koktela leksove pit kad dode liga 12, bit ce tour de federacija novim busom
goveđigulašmajka
popusta onaj koji nema mase da se pobije,a i nema cime.AlemC85 je napisao/la:Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.
nego de eto ti,odgovori na ovo pitanje sto sam mu postavio..onako bez zajebancije..
Skupile se fukarice izbacili ih ljudi u drugu ligu prije 3 godine a oni i sad kukaju

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kakvih kretena i besposličara ovde ima
po čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom
Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu
Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...

-
- Kontakt:
@Batva
Ne znam sta je u pitanju tek sam se ukljucio,mnogo njaske na usta druze
Ne znam sta je u pitanju tek sam se ukljucio,mnogo njaske na usta druze

#musvdg
-
- Kontakt:
Sve su zgazili ove godine uradili 4-5 gostovanja a prosle godine to psovanje,pjesme se prave,prijeti se kad se oni vrate nesto ce uradit eee..brile je napisao/la:Skupile se fukarice izbacili ih ljudi u drugu ligu prije 3 godine a oni i sad kukaju![]()
![]()

#musvdg
Prije Niksica ste igrali i Federalku, al brzo zabiraviste.shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde imapo čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom
Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu
Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...

I fakat se palite pojedinci, niste dorasli zajebanciji, jestel maloljetnici ili samo nejebaci, nije mi znano, ali opustite se. Zato Cernicu i gotivimo jer se covjek zna saliti, pa i na svoj racun. A vama vozdrex.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
upravu si,u pravnoj drzavi,klubovi poput zeljeznicara,slobode,celika,borca i td,oni koji drzavi,dobavljacima,igracima duguju milioneee
budu izbaceni u najnizi rang,kaznjeni oduzimanjem bodova i td.
na zalost,ili srecu navedenih,kako hoces,to nije tako.nista sloboda nije vise duzna drzavi,i savezu od zelje,borca,celika i td,ako ne i manje.
ali jedino se ta prica oko dugova potencira na slobodi..i trenira strogoca..sloboda ima ako ne bolji,onda kvalitetom isti stadion kao i zeljo,nista nije vise duzna od njega,zeljo dobije licencu,mi ne..zasto..
dokle god u drzavi postoje dupli arsini,nikada nas fudbal nece naprijed
budu izbaceni u najnizi rang,kaznjeni oduzimanjem bodova i td.
na zalost,ili srecu navedenih,kako hoces,to nije tako.nista sloboda nije vise duzna drzavi,i savezu od zelje,borca,celika i td,ako ne i manje.
ali jedino se ta prica oko dugova potencira na slobodi..i trenira strogoca..sloboda ima ako ne bolji,onda kvalitetom isti stadion kao i zeljo,nista nije vise duzna od njega,zeljo dobije licencu,mi ne..zasto..
dokle god u drzavi postoje dupli arsini,nikada nas fudbal nece naprijed
- Probisvjet
- Kontakt:
Stvarno, nije mi jasno zasto se neko prepucava na ovoj temi.AlemC85 je napisao/la:Ako misliš da neko ima kompleks od vas, varaš se. Ti i dalje nastavi sa prepucavanjem, pametniji popušta. Haj vozdra.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 maj 2015, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mi smo jednom ispali pa smo se vratili poslije 3 sezone, vratili bi se i prije da nije bilo namještanja nekih ekipa... Ali vratili smo se puno prije nego što je Nikšić postao premijerBatva je napisao/la:Prije Niksica ste igrali i Federalku, al brzo zabiraviste.shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde imapo čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom
I fakat se palite pojedinci, niste dorasli zajebanciji, jestel maloljetnici ili samo nejebaci, nije mi znano, ali opustite se. Zato Cernicu i gotivimo jer se covjek zna saliti, pa i na svoj racun. A vama vozdrex.

Zadnja izmjena: shearer, dana/u 28 maj 2015, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
niko nije vrijedjao za stadion,lijepo ga pitam zasto u vecem broju nr pohode bb....svasta
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8 i 22 gosta.