Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav je bio Rafa ? Ima li pomaka ikakvih ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Početak drugog seta. Rezultat 2:1 za Nadala.arelinho je napisao/la:pa logicno jer je tu bilo sve gotovoMancini je napisao/la:Kreteni sa Eurosporta prekidoše prenos meča Nadal-Almagro da bi "ispratili" Serenin meč.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako ba ? Zar nisu prekinuli u trecem setu kad je Nadal uzeo brejk ?Mancini je napisao/la:Početak drugog seta. Rezultat 2:1 za Nadala.arelinho je napisao/la:pa logicno jer je tu bilo sve gotovoMancini je napisao/la:Kreteni sa Eurosporta prekidoše prenos meča Nadal-Almagro da bi "ispratili" Serenin meč.
Ja sam gledao dok nisu prekinuli kod 2:1 u drugom setu, onda je Rafa servirao za 3:1. Onda sam izašao iz kuče. Poslije je Giro bio na Eurosportu 1 a na Eurosport2 Bundesliga lijepa Serena.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koliko sam ja video - Almagro je pomagao svim silama.Virtu4l je napisao/la:Nadal danas dosta bolji i konstantniji u odnosu na prvi meč.
Highlight dana - Kuznjecova koja ne mozhe da zatvori mech ni iz 4 pokushaja.
Itekako je pomagao, ali Rafa se stvarno odlično kretao, pokušavao razne varijante iz forhenda i dosta toga mu je prošlo. Imao je više vinera nego u prvom meču, drugi servis je bio dosta efikasniji, napadao je na returnu, sve u svemu vidi se napredak.MaGiCa je napisao/la:Koliko sam ja video - Almagro je pomagao svim silama.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj magica joj... ako se đoković povrijedio ti si kriv!!!
@virtu šta ovo radi marej, ubi ga souza
@virtu šta ovo radi marej, ubi ga souza
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma budaletina, valjda će sad rutinski privesti kraju
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fenomenalan dan danas. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ma yebo ti priču on pleše na šljaci, nikad ovako dobar nije bio... samo mi treba da đoković izbaci nadala, a ispadne od endija... nadam se da će ga grk ozi izbacitiVirtu4l je napisao/la:Ma budaletina, valjda će sad rutinski privesti kraju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne može Andy izbaciti Novaka na RG da ima dva seta fore i brejk u trećem.
Plesao je i prije sedam posljednjih okršaja sa Novakom.
Plesao je i prije sedam posljednjih okršaja sa Novakom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav povratak Borne u petom setu i pobjeda 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Balkan dobija novu tenisku veličinu.Borna Ćorić za par sezona novi br 1.Kakva zrelost u igri za te godine.Nevjerovatno.Bravo dečko i samo naprjed...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka čast Borni! Sigurno će biti jedan od najboljih igrača na šljaci, za druge podloge treba malo više ofanzive. Ali isto tako je i Robredo odigrao loš meč, dosta je griješio, nekako sam imao utisak kao da je podcjenio Bornu a ovaj to znalački iskoristio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa nije bas da je tako los na hardu, polufinale Dubaia i Basela :O to su dva odlicna rezultataUnofficialpage je napisao/la:Svaka čast Borni! Sigurno će biti jedan od najboljih igrača na šljaci, za druge podloge treba malo više ofanzive. Ali isto tako je i Robredo odigrao loš meč, dosta je griješio, nekako sam imao utisak kao da je podcjenio Bornu a ovaj to znalački iskoristio.
on je jos mlad ali za jedno 2 godine msm da je sigurno u top 15
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da neće biti loš ni na hardu ali neće biti dobar kao što će biti na šljaci. Iskreno, ne vjerujem da će ikad biti No.1delko je napisao/la:pa nije bas da je tako los na hardu, polufinale Dubaia i Basela :O to su dva odlicna rezultataUnofficialpage je napisao/la:Svaka čast Borni! Sigurno će biti jedan od najboljih igrača na šljaci, za druge podloge treba malo više ofanzive. Ali isto tako je i Robredo odigrao loš meč, dosta je griješio, nekako sam imao utisak kao da je podcjenio Bornu a ovaj to znalački iskoristio.
on je jos mlad ali za jedno 2 godine msm da je sigurno u top 15
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam mu ja kriv shto mu je oprema outdateovana.DANTES je napisao/la:joj magica joj... ako se đoković povrijedio ti si kriv!!!
BTW, na presici je rekao da nije nishta ozbiljno.
Dakle, forumska baba Vango, nadji si nekog drugog da ga optuzhujesh za bajanje i vrachanje...
Polako momak.slobodnjak je napisao/la:Balkan dobija novu tenisku veličinu.Borna Ćorić za par sezona novi br 1.Kakva zrelost u igri za te godine.Nevjerovatno.Bravo dečko i samo naprjed...
Desetine hiljada njih je pokushalo - samo 25 ih je uspelo u tome.
Neka malac prvo udje u top10, neka krene da osvaja tier 1 turnire u kontinuitetu, pa ce i #1 doci samim tim.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:joj magica joj... ako se đoković povrijedio ti si kriv!!!
[youtube][/youtube]"Hvala bogu, nije ništa ozbiljno i neće uticati na moju pripremu sledećeg meča, mada nije bilo prijatno. Uslovi za igru su bili otežani, teren je bio vlažniji nego inače, pa sam nekoliko puta proklizao na čudan način. Tako se desilo da sam malo 'nabio' kuk, ali biće sve u redu", rekao je Novak.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.