PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la 1922VFC1981 » 28 maj 2015, 18:32

solinas je napisao/la:upravu si,u pravnoj drzavi,klubovi poput zeljeznicara,slobode,celika,borca i td,oni koji drzavi,dobavljacima,igracima duguju milioneee
budu izbaceni u najnizi rang,kaznjeni oduzimanjem bodova i td.
na zalost,ili srecu navedenih,kako hoces,to nije tako.nista sloboda nije vise duzna drzavi,i savezu od zelje,borca,celika i td,ako ne i manje.
ali jedino se ta prica oko dugova potencira na slobodi..i trenira strogoca..sloboda ima ako ne bolji,onda kvalitetom isti stadion kao i zeljo,nista nije vise duzna od njega,zeljo dobije licencu,mi ne..zasto..
dokle god u drzavi postoje dupli arsini,nikada nas fudbal nece naprijed
Da se i mi slozimo oko neceg ;) ;)
#musvdg

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 maj 2015, 18:36

shearer je napisao/la:
Batva je napisao/la:
shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde ima :roll: po čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom :roll: Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu :roll: Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...
Prije Niksica ste igrali i Federalku, al brzo zabiraviste. :P

I fakat se palite pojedinci, niste dorasli zajebanciji, jestel maloljetnici ili samo nejebaci, nije mi znano, ali opustite se. Zato Cernicu i gotivimo jer se covjek zna saliti, pa i na svoj racun. A vama vozdrex. :wave:
Mi smo jednom ispali pa smo se vratili poslije 3 sezone, vratili bi se i prije da nije bilo namještanja nekih ekipa... Ali vratili smo se puno prije nego što je Nikšić postao premijer :) A vi ste bili pred gašenjem prije nego što je Husić došao, tako da vi 100% od njega zavisite, ako nema njega nema ni vas ;) A ovo za stadion su vam stvarno niski udarci, niko ni vama vaše tragedije nije spominjao, nas je nevolja natjerala tamo i zajebancije na taj način nisu nikom smiješne osim seljačinama. Ako se već mislite zajebavat, bar imajte mjeru neku, ovo svima govorim ne samo vama tuzlacima, a vi ste najviše pretjerali.
Fuklare su prve digle glas da vam se vrati stadion, svakog tuzlaka je jasan stav po pitanju stadiona pod BB, a znate i vi. Ali necemo otvarati stare rane, jer se i ja iznerviram cim pomislim na to.

Nego, i Sloboda je bila 3. u ligi i trebala igrati u Evropi, a onda su namjestili da mi ne dobijemo licencu, nego da Evropu igra Siroki. I sve to bez Husica. A da li bismo se ugasili ili ne, to nikad necemo saznati. Dakle, sve te price su davno ispricane, vi krivite druge sto se niste ranije vratili u PL, mi jednim dijelom druge sto smo ispali, i tako u krug. :)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2015, 18:40

Jbg nije za ove teme jer je previse ozbiljno. Najradosniji bi bio kada bi koristili BB zajedno Velez i Zrinjski. Da ga grad napuca i da imate extra stadion. Al' hajd, nije tema za ove teme. Mogu me banovati zbog ozbiljne price na ovoj temi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 18:42

solinas je napisao/la:niko nije vrijedjao za stadion,lijepo ga pitam zasto u vecem broju nr pohode bb....svasta
Buraz dole je opsadno stanje kad je utakmica ,i ljudi sa obadvije strane Neretve se groze zbog toga.Masa svijeta ni ne pomislja da ide na utakmice.Ionako uzasno medjunacionalno stanje ,u dane kad se blizi utakmica postaje nesnosljivo.Mozda nisi upoznat ali je dole bilo na desetine fajtova gdje su puno puta i neduzni stradali.Uz lose rezultate to je glavni razlog slabije posjete.Iako je pocetkom zajednicke lige izgledalo drugacije,tad je RA dominirao i pod BB i u Vrapcicima.
Nadam se da mozes barem malo dokuciti razmjere situacije u Mostaru,tamo se drugacije zivi nego u ostatku BIH,u velikom djelu grada se zastava s ljiljanima smatra neprijateljskom.Nasa raja ih ne yebe ni 5 % i kad se samo malo poprave rezultati doce ponovo sva na svoje
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 28 maj 2015, 18:43

Ne znam čemu onda zajebancije oko stadiona, ali dobro to samo vi znate, i sjećamo se kakve ste bljuvotine pisali kad ste ispali, da se Stari Most sruši, da nam se uzme i ovaj stadion itd itd... Ali nebitno, Velež je izgradio i ovaj stadion, jeste izvan grada ali je napravljen uslovan stadion, na kojem prije 20 godina nije bilo ni jedne jedine tribine...
Možete se ovako JOŠ 3 godine prepucavat, uzalud je i jednim i drugim i trećim...

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 28 maj 2015, 18:45

Probisvjet je napisao/la:Sa ciljem da oslobodimo neke ozbiljnije teme od prepucavanja. Bice ovo zanimljiva tema, nadam se opustena i bez primitivnog vrijedjanja.
ko, što, koga, čega kome, čemu, koga, što,oj, o kom(e), o čem(u),s kim(e), s čim(e) Pa opletite!
Ma da, bez primitivnog vrijeđanja, 100% :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 18:49

fuj,garantujem da nijedan pravi tuzlak nebi spomenuo stari most,ponos bosne nase,a vala i hercegovine :D
nemoj nas mijesat,sa anam onima :puke: :twisted:
a oko vrapcica mozda i jest bilo malo sege :mrgreen:
ali odosmo predaleko jbg
ovo je za vecinu nas zajebancija,i ubijanje vremena,i neznam kakav debil moras biti da nase forumske zeze svatis ozbiljno.
velez jeste veliki klub gigant...jest da je malo u kurcu zadnje vrijeme,ali evo,kada spomenes velez,ja mislim na klub,tradiciju,navijace,dobre lopte da se igra,kada spomenes siroki,zrinjski,koda mi samar zveknes :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 maj 2015, 18:49

solinas je napisao/la:upravu si,u pravnoj drzavi,klubovi poput zeljeznicara,slobode,celika,borca i td,oni koji drzavi,dobavljacima,igracima duguju milioneee
na zalost,ili srecu navedenih,kako hoces,to nije tako.nista sloboda nije vise duzna drzavi,i savezu od zelje,borca,celika i td,ako ne i manje.
ali jedino se ta prica oko dugova potencira na slobodi..i trenira strogoca..sloboda ima ako ne bolji,onda kvalitetom isti stadion kao i zeljo,nista nije vise duzna od njega,zeljo dobije licencu,mi ne..zasto..
I Sarajevo isto duguje državi, ali za razliku od Čelika, Slobode itd, Željo, Sarajevo i još neki klubovi su potpisali reprogram dugova sa poreskom upravom, i tako Željo svakog mjeseca daje 10 hiljada maraka, a država nam je samo kamate otpisala, nemamo dugova prema igračima. Ti znaš koji su sve igrači koji su tužili Slobodu a u koje ste se vi kleli.. Imaju pravila oko stadiona gdje svaki stadion mora imati 3000 stolica, i još nekih stvari što ispunjavaju gotovo svi klubovi u ligi. Željo ove sezone nikad lakše nije dobio licencu, u klubu je uspostavljen sistem, zna se ko šta radi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2015, 18:50

Dajte yebo vas crnjak i stadion! Shebaste temu. Kako se ne ljute oni kada im spomenemo one tarabe sto snijeg srusi. Tako nam je kako nam je.
U doj clandu nemaju tu privilegiju da raspravljaju oko taraba, tribine paletare (kod nas sto je bila), drvenih paleta ispod nogu ili ti sluzbenog ulaza visine 90cm.
Veselimo se nasim nakaradama jer se imamo cemu smijati. Ta ce oni na bajern areni i sl. ne mogu ni komsiju ni brata prepoznati koliko ih bude. Kod nas ostavis dijete na tribinama i nadgledas ga iz obliznje birtije. Cak i utakmicu gledas iz birtije. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 28 maj 2015, 18:54

Ma zajebajite se vi oko stadiona, meni ne smeta, samo svoje lice pokazujete. Samo sam htio ukazati na to da je rečeno u prvom postu "bez primitivnog vrijeđanja" a jedino to se može vidjeti od početka teme (ne samo kod vas da ne mislite da vas samo prozivam) :) :bih:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2015, 18:57

Stadion nema nikakve veze sa licencom ispunjava ono sto treba mozda ne vracete dug poreskoj dok Zeljo vraca moze niste vracali stare dugove dok Zeljo vraca itd dovoljno je da imas tuzbu nekog bivseg uposlenika kojem si duzan da ne mozes dobiti licencu prije nego bilo sta napises procitaj nesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 maj 2015, 19:04

zeljeznicar takodjer ima dugove prema drugim licima,porez nije jedino sto se duguje
dugujete i igracima,i mnogim drugim.mozemo naci i clanke,tuzbi bivsih igraca,uposlenika,dobavljaca,dok ste u isto vrijeme imali licencu
moja replika se ne odnosi samo na trenutno licenciranje.
ali ode tema u ****...
dje vunaaaaaaaaaaaaa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2015, 19:09

solinas je napisao/la:zeljeznicar takodjer ima dugove prema drugim licima,porez nije jedino sto se duguje
dugujete i igracima,i mnogim drugim.mozemo naci i clanke,tuzbi bivsih igraca,uposlenika,dobavljaca,dok ste u isto vrijeme imali licencu
moja replika se ne odnosi samo na trenutno licenciranje.
ali ode tema u ****...
dje vunaaaaaaaaaaaaa
Pa ima nesto sto se zove reprogram dugova potpisu obje strane i primjerak zavrsi i NS i dobijes licencu bez obzira kome si duzan.Ali eto vi ste navikli da kukate i da su vam drugi za sve krivi pa samo nastavi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 maj 2015, 19:11

Ko nas bre zavadi ? :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 maj 2015, 19:14

Cernica, vrati seee, skuhao sam ti pastasutu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 maj 2015, 19:17

Željooooo je napisao/la:
I Sarajevo isto duguje državi, ali za razliku od Čelika, Slobode itd, Željo, Sarajevo i još neki klubovi su potpisali reprogram dugova sa poreskom upravom, i tako Željo svakog mjeseca daje 10 hiljada maraka, a država nam je samo kamate otpisala, nemamo dugova prema igračima. Ti znaš koji su sve igrači koji su tužili Slobodu a u koje ste se vi kleli.. Imaju pravila oko stadiona gdje svaki stadion mora imati 3000 stolica, i još nekih stvari što ispunjavaju gotovo svi klubovi u ligi. Željo ove sezone nikad lakše nije dobio licencu, u klubu je uspostavljen sistem, zna se ko šta radi..
A Tomić :?: Ali dobro očito neki računaju čim nije tužio nema duga prema igraču :lolno:
SRETAN BROJ - 1725

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 maj 2015, 19:23

@pitic, dug prema Tomiću ne postoji na papiru, isto tako Vernes Selimovic ili Elvir Colic mogu tužiti klub samo je problem što ne mogu dokazati da im se nešto duguje, a ugovor je nešto što je jedino validno, niko ti nece davati dodatne pare ako to ne stoji u ugovoru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 maj 2015, 19:25

Željooooo je napisao/la:@pitic, dug prema Tomiću ne postoji na papiru, isto tako Vernes Selimovic ili Elvir Colic mogu tužiti klub samo je problem što ne mogu dokazati da im se nešto duguje, a ugovor je nešto što je jedino validno, niko ti nece davati dodatne pare ako to ne stoji u ugovoru..
Ako je tako kao što kažeš onda se slažem. Samo čudno da danas ima još nekih da vjeruju na riječ kada je lova u pitanju :?
SRETAN BROJ - 1725

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 28 maj 2015, 19:26

pitic je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:@pitic, dug prema Tomiću ne postoji na papiru, isto tako Vernes Selimovic ili Elvir Colic mogu tužiti klub samo je problem što ne mogu dokazati da im se nešto duguje, a ugovor je nešto što je jedino validno, niko ti nece davati dodatne pare ako to ne stoji u ugovoru..
Ako je tako kao što kažeš onda se slažem. Samo čudno da danas ima još nekih da vjeruju na riječ kada je lova u pitanju :?
izgleda da ima
Željezničar živimo !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 19:33

A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili :guz: :?:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, TylerBurey i 32 gosta.