Evo ti jedno jednostavno pitanje na osnovu cega bi nekome isplatio neki dug ( ako postoji uopste ) ako nema na papiru, na tu transakciju treba platiti i porez ako ga das na ruke nemas pokrice i to ti dodje ko kriminal. I da ako te neko ne tuzi i ne dobije na sudu normalno je da ti ne mogu uskratiti licencu.pitic je napisao/la:Ako je tako kao što kažeš onda se slažem. Samo čudno da danas ima još nekih da vjeruju na riječ kada je lova u pitanjuŽeljooooo je napisao/la:@pitic, dug prema Tomiću ne postoji na papiru, isto tako Vernes Selimovic ili Elvir Colic mogu tužiti klub samo je problem što ne mogu dokazati da im se nešto duguje, a ugovor je nešto što je jedino validno, niko ti nece davati dodatne pare ako to ne stoji u ugovoru..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hocemo zapeti, da nadjemo kljuc, popravimo zastavicu, i da popravimo vodoinstalacije. U tom ce i kraj utakmice.rodjenisa je napisao/la:A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hajd' zapnite pa da na trenutak zamislim Bundes ligu u BIHProbisvjet je napisao/la:Hocemo zapeti, da nadjemo kljuc, popravimo zastavicu, i da popravimo vodoinstalacije. U tom ce i kraj utakmice.rodjenisa je napisao/la:A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
A sad bez zayebancije, jesil ozbiljan?rodjenisa je napisao/la:A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili![]()
Kako mi da znamo hoce li zapeti, kako ce odigrati, hoce li imati svoj dan, kako je Azmir odlucio i da li je sta sa Sarajevom dogovarao, hoce li i Husref umijesati tu prste kao preduslov za dalju saradnju i milion drugih uzroka i varijanti. Cinjenica je da igramo dosta oslabljeni, svoj cilj za ovu sezonu smo ostvarili, u Sarajevo se idemo nadigravati, a Husref je javno rekao da nikada nikome nece pustiti utakmicu, meni covjek izgleda sasvim korektan i iskren pa je ocekivati da Sloboda odigra jednu lijepu utakmicu na Kosevu, da gledaoci uzivaju u igri sa obje strane, a zelja vecine tuzlaka je da Sarajevo osvoji titulu ispred Zelje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pa logično. Ako nema papirnatog dokaza i potpisa obadvije strane kao što govorite nema para igraču.pile87 je napisao/la:Evo ti jedno jednostavno pitanje na osnovu cega bi nekome isplatio neki dug ( ako postoji uopste ) ako nema na papiru, na tu transakciju treba platiti i porez ako ga das na ruke nemas pokrice i to ti dodje ko kriminal. I da ako te neko ne tuzi i ne dobije na sudu normalno je da ti ne mogu uskratiti licencu.pitic je napisao/la:Ako je tako kao što kažeš onda se slažem. Samo čudno da danas ima još nekih da vjeruju na riječ kada je lova u pitanjuŽeljooooo je napisao/la:@pitic, dug prema Tomiću ne postoji na papiru, isto tako Vernes Selimovic ili Elvir Colic mogu tužiti klub samo je problem što ne mogu dokazati da im se nešto duguje, a ugovor je nešto što je jedino validno, niko ti nece davati dodatne pare ako to ne stoji u ugovoru..
SRETAN BROJ - 1725
kljucna konstatacija je podvuceno. Znaci onako kako si ti najavio na jednoj temi ,Srajevo ce zasluzeno pobjeditiBatva je napisao/la:A sad bez zayebancije, jesil ozbiljan?rodjenisa je napisao/la:A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili![]()
Kako mi da znamo hoce li zapeti, kako ce odigrati, hoce li imati svoj dan, kako je Azmir odlucio i da li je sta sa Sarajevom dogovarao, hoce li i Husref umijesati tu prste kao preduslov za dalju saradnju i milion drugih uzroka i varijanti. Cinjenica je da igramo dosta oslabljeni, svoj cilj za ovu sezonu smo ostvarili, u Sarajevo se idemo nadigravati, a Husref je javno rekao da nikada nikome nece pustiti utakmicu, meni covjek izgleda sasvim korektan i iskren pa je ocekivati da Sloboda odigra jednu lijepu utakmicu na Kosevu, da gledaoci uzivaju u igri sa obje strane, a zelja vecine tuzlaka je da Sarajevo osvoji titulu ispred Zelje.

Rekao sam da ce Sarajevo zasluzeno pobijediti u pogledu kvalitete, jer je realno jaci od Slobode u svakom segmentu. Nije nerealno ocekivati i drugi rezultat, ali Sarajevo igra na svom terenu pred, skoro, popunjenim stadionom, protiv oslabljene Slobode, i to u borbi za titulu. Ne znam zasto onda potenciras na vec zavrsenu stvar pustene utakmice, realnije je da podvuces cijeli moj post, jer nista nije izmisljeno.rodjenisa je napisao/la:kljucna konstatacija je podvuceno. Znaci onako kako si ti najavio na jednoj temi ,Srajevo ce zasluzeno pobjeditiBatva je napisao/la:A sad bez zayebancije, jesil ozbiljan?rodjenisa je napisao/la:A sad bez zayebancije da nam tuzlaci kazu hoce li zapeti prekosutra ili![]()
Preozibljan si za ove teme, daj Cernicu, Oriflame brata.

@katakomba - hoce Zeba da mu se matere sjecaju svaku narednu utakmicu na Tusnju

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Niko ne moze kontrolisati rad i pisanje medija koji svojim clancima podizu tiraz i lajkove. Niko iz kluba nije dao izjavu koje bi potvrdilo ove navode.shaman7 je napisao/la:Ko da ste Maldinija doveli, a ne Ibrahima Škahića, inače fenomenalno poslujete, doveli ste slobodnog igrača. Jel i ovaj Castro iz Betisa slobodan ? Ko ce bola spansku primeru igrati, bolje je u Tuzli. Nego budite sretni što imate tog Husica koji zna sta radi, a pravi navijači Slobode ne razmisljaju ovako kao sto se pise ovdje, oni ce raditi za svoj klub. Domet sezone vam je ispricati na forumu pricu kako vas je Velez izbacio iz lige, opustite se
Niti jedan klub u nasoj ligi ne funkcionise na principu napravi pa prodaj osim ako neces racunati na neki transfer koji naleti jednom u 5-10 godina. Nazalost je tako sve se svodi na sponzore, finansijere, malo Kanton malo grad.shearer je napisao/la:Kakvih kretena i besposličara ovde imapo čitav dan na forumu, da nešto pametno kažu nego sve neke gluposti i još misle da su smiješni nekom
Ovi tuzlaci najgori, hvale se tuđim parama, imaju milionske dugove, onaj predsjednik može sutra otić šta će te onda, opet u federalnu
Velež je i prije Nikšića igrao PL, a šta ste vi bez Husića ? U nekoj drugoj državi bi davno bili ugašeni, ali eto šta ćemo...
Velez je i prije Niksica dvaput bio u Federalnoj i bilo mi je iskreno zao i jedva sam cekao da se vrate jer nema lige bez Borca, Celika, Slobode, Veleza i sarajevskih klubova.
Hoce li meni neko objasniti u cemu je taj fazon oko bodljikave ziceProbisvjet je napisao/la:Problem je sto je vas kisik presusio, nema premijera, nema ni kisika. Samo iznesi koliko ste davali Skaljicu da ostane i sve ce ti se samo kazati. Ako niste za njega mogli sakupiti onda tesko da mozete za nekoga boljeg.Cernica je napisao/la:Pa nista onda brato. Upali svijecu klekni na koljena i okreni se prema kibli nekom krizu ili statui bude. Trazi po parku djetelinu s cetri lista ili stavi potkovicu na retrovizor u auto![]()
a mi cemo nastaviti živjeti zivot svih nas i disati nas zajednicki Velez
Ali vi ne treba da brinete, imate jako dobar podmladak, pred njima je buducnost. Jedini je problem sto jos imaju mlijecne zube, pa ne mogu da jedu boljikavu zicu i staklenu vunu. Na vasim mladjim kategorijama je buducnost. kuknjava

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
@Batva druze znam i ja de ce Sarajevo pobjediti ,ali mi je drago da su se stavovi oko izgaranja na terenu kad ti ne treba ni za sto konacno slozili.Dvije godine sam citao kako to nije ispravno a evo dodjosmo do zajednickog stava po tom pitanju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda ce odigrati posteno sve dok je ova garnitura ljudi na vrhu. Mislim da ne treba nista vise pricati niti se prepirati..
Joj zeljovaca jedva docekali da malo ujedaju,al ne puno,polazu nadu u nas prekosutra
Husref ce sigurno ici na 0:0 do poluvremena,da Ibrak i Dino dodju do svlacionice da se vidi kakvih ponuda ima
.
Ubijedjen sam da ce bit fudbalski praznik u svakom smislu,a utakmica van svacijeg ocekivanja za nase lige ...

Husref ce sigurno ici na 0:0 do poluvremena,da Ibrak i Dino dodju do svlacionice da se vidi kakvih ponuda ima

Ubijedjen sam da ce bit fudbalski praznik u svakom smislu,a utakmica van svacijeg ocekivanja za nase lige ...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Drug moj, u prethodnom postu sam ti pokusao objasniti realno da je Sarajevo u svakoj mogucoj prednosti u ovoj utakmici, cak i da se oba tima bore za titulu.rodjenisa je napisao/la:@Batva druze znam i ja de ce Sarajevo pobjediti ,ali mi je drago da su se stavovi oko izgaranja na terenu kad ti ne treba ni za sto konacno slozili.Dvije godine sam citao kako to nije ispravno a evo dodjosmo do zajednickog stava po tom pitanju
Da bih ti pojasnio moj stav, uzmimo na primjer da je proslo kolo bilo posljednje i MVO trebalo za opstanak, a i Velezu (ili eto Celiku, Borcu, nebitno) i mi odigramo nonsalantno, bez ikakvog zalaganja, sa skroz izmijenjenim sastavom i MVO nas dobije (onako opusteno), kunem se svim svojim najmilijim da bih cijeli zivot prezirao tu utakmicu, taj sraman potez Slobode i te Uprave kluba, dok sam ziv bih ih prozivao. A isto tako je par momaka iz Mostara, sa kojima sam pricao, mi govorilo kako su i oni navijali da Velez pobijeti protiv GOSK-a, kako i dan-danas zale zbog toga, ali niko nas ne pita brate, oni su iznad nas, kako Velez protiv Goska, tako Zeljo protiv Leotara, Sloboda protiv Sarajeva i jos milion takvih utakmica ce biti gdje mi, obicni navijaci, tesko da cemo moci uticati. To je stvar uprave i njihove vizije, ali ubijedjen sam da je Husref ponosan covjek i covjek sa jasnim stavom, a nije neki sarlatan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta se ovdje sve izjednacava. Trebal jos koji put napisat da Husica boli briga za nekakve osvete i uzimanje novca od nekoga kao i Musemica. Covjek ima novac koji ulaze ovdje u drzavu za sport i to ne samo Slobodu i onda se pojave neki koji mu stavljaju na teret sve i svasta. A u biti je covjek maksimalno opusten izugbio ili pobjedio neku utakmicu jer je pun ko brod. Covjek je dosao malo da se igra jer je bolje dati ovdje novac nego Amerima za porez..
Hoce covjek da ga po dobrom zapamte u Bosni, a ne po mutnim radnjama i prodajama. On je od prije 2 godine postepeno digao Slobodu koja jos nije na nivou prve 4 ekipe ali bi mogla biti. Tako da ako izgubimo to ce sigurno biti cisti golovi i zasluzeno.
E sada se ovdje prica kako je to isto, da Sloboda ide bez motiva dole pa se to povezuje sa situacijama kod Veleza i Zeljeznicara prije par godina. E pa nije isto, nije isto jer Sloboda ide pred 15-20 hiljada ljudi koji su vec spremili sve da proslave titulu. Koliki god Sloboda motiv imala da se pokaze Sarajevo ima veci. Znaci nije isto otici u goste pred 20 hiljada ljudi ekipi koja vazi za dream team lige i uzeti im bod u zadnjem kolu gdje im trebaju 3 boda ili otici u Trebinje pred 500 ljudi kao prvi na tabeli ili igrati sa Goskom kuci i izgubiti, a ne uzeti niti bod
Druga stvar Sloboda nece odigrati tako da Krpic ili Mujic promase sansu 1 na 1 kao Adilovic tj dodaju golmanu ili da Piric kada mu opucaju na gol sjedne na dupe ili povuce ruku. Ili Sloboda nece iznenada kao Velez primiti 2 gola u 5 minuta bez ikakvog objasnjenja.
I meni je fascinatno kako se u ovu situaciju mijesaju navijaci Veleza, kakve vi veze imate sa ovim? Shvatam pojeli g pa sada smisljate razloge raznorazne. Izbacili Slobodu za 90 hiljada maraka, a sada na tabeli iza Slobode. Molicu vas da nas prestanete napadati na celu sa vasim lobotomcem Cernicom koji ima izgleda podrsku citavog foruma manje vise. Pobrinite se malo za vase probleme kao sto je osposobljavanje stadiona za igru npr
Hoce covjek da ga po dobrom zapamte u Bosni, a ne po mutnim radnjama i prodajama. On je od prije 2 godine postepeno digao Slobodu koja jos nije na nivou prve 4 ekipe ali bi mogla biti. Tako da ako izgubimo to ce sigurno biti cisti golovi i zasluzeno.
E sada se ovdje prica kako je to isto, da Sloboda ide bez motiva dole pa se to povezuje sa situacijama kod Veleza i Zeljeznicara prije par godina. E pa nije isto, nije isto jer Sloboda ide pred 15-20 hiljada ljudi koji su vec spremili sve da proslave titulu. Koliki god Sloboda motiv imala da se pokaze Sarajevo ima veci. Znaci nije isto otici u goste pred 20 hiljada ljudi ekipi koja vazi za dream team lige i uzeti im bod u zadnjem kolu gdje im trebaju 3 boda ili otici u Trebinje pred 500 ljudi kao prvi na tabeli ili igrati sa Goskom kuci i izgubiti, a ne uzeti niti bod
Druga stvar Sloboda nece odigrati tako da Krpic ili Mujic promase sansu 1 na 1 kao Adilovic tj dodaju golmanu ili da Piric kada mu opucaju na gol sjedne na dupe ili povuce ruku. Ili Sloboda nece iznenada kao Velez primiti 2 gola u 5 minuta bez ikakvog objasnjenja.
I meni je fascinatno kako se u ovu situaciju mijesaju navijaci Veleza, kakve vi veze imate sa ovim? Shvatam pojeli g pa sada smisljate razloge raznorazne. Izbacili Slobodu za 90 hiljada maraka, a sada na tabeli iza Slobode. Molicu vas da nas prestanete napadati na celu sa vasim lobotomcem Cernicom koji ima izgleda podrsku citavog foruma manje vise. Pobrinite se malo za vase probleme kao sto je osposobljavanje stadiona za igru npr
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 maj 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Znas sta prijatelju,kada vidim kakvih imbecilnih izjava ima od pojedinaca,koliko god ludo i bolesno zvucalo,volio bih da nas uzmete u subotu pa neka ide u p.icku materinu ova prica govana mitomanskih i njihovih bolesnih umova.Da vidim bas kakve bi onda teorije napravili u vraziju mater visetuzlak1987 je napisao/la:Sta se ovdje sve izjednacava. Trebal jos koji put napisat da Husica boli briga za nekakve osvete i uzimanje novca od nekoga kao i Musemica. Covjek ima novac koji ulaze ovdje u drzavu za sport i to ne samo Slobodu i onda se pojave neki koji mu stavljaju na teret sve i svasta. A u biti je covjek maksimalno opusten izugbio ili pobjedio neku utakmicu jer je pun ko brod. Covjek je dosao malo da se igra jer je bolje dati ovdje novac nego Amerima za porez..
E sada se ovdje prica kako je to isto, da Sloboda ide bez motiva dole pa se to povezuje sa situacijama kod Veleza i Zeljeznicara prije par godina. E pa nije isto, nije isto jer Sloboda ide pred 15-20 hiljada ljudi koji su vec spremili sve da proslave titulu. Koliki god Sloboda motiv imala da se pokaze Sarajevo ima veci.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako pobijedite...sigurno ce bit da ste nas kupili,ako su oni navikli kupovat ne mora znacit da se i ostali mogu kupit ili kupovat...i mene zivo interesuje sta bi pisali da ostanete kratki.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Uzeli Husic i Tan na kladioniciemirzlaTu je napisao/la:Ako pobijedite...sigurno ce bit da ste nas kupili,ako su oni navikli kupovat ne mora znacit da se i ostali mogu kupit ili kupovat...i mene zivo interesuje sta bi pisali da ostanete kratki.

Neko mora i kupovati nema svako babuku u savezu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: merak, dana/u 28 maj 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda
Zato nas vecina ovdje i zagorava misljenje da Celik pobijedi Zelju, a da na Kosevu odigramo nerijeseno, pa i da pobijedi Sloboda, samo da ne ispadne po svaku cijenu kako je Sloboda pustila ili prodala utakmicu, odnosno da se po svaku cijenu umanji titula Sarajeva. Nas mentalitet pa sta ces.Ado76 je napisao/la:Znas sta prijatelju,kada vidim kakvih imbecilnih izjava ima od pojedinaca,koliko god ludo i bolesno zvucalo,volio bih da nas uzmete u subotu pa neka ide u p.icku materinu ova prica govana mitomanskih i njihovih bolesnih umova.Da vidim bas kakve bi onda teorije napravili u vraziju mater visetuzlak1987 je napisao/la:Sta se ovdje sve izjednacava. Trebal jos koji put napisat da Husica boli briga za nekakve osvete i uzimanje novca od nekoga kao i Musemica. Covjek ima novac koji ulaze ovdje u drzavu za sport i to ne samo Slobodu i onda se pojave neki koji mu stavljaju na teret sve i svasta. A u biti je covjek maksimalno opusten izugbio ili pobjedio neku utakmicu jer je pun ko brod. Covjek je dosao malo da se igra jer je bolje dati ovdje novac nego Amerima za porez..
E sada se ovdje prica kako je to isto, da Sloboda ide bez motiva dole pa se to povezuje sa situacijama kod Veleza i Zeljeznicara prije par godina. E pa nije isto, nije isto jer Sloboda ide pred 15-20 hiljada ljudi koji su vec spremili sve da proslave titulu. Koliki god Sloboda motiv imala da se pokaze Sarajevo ima veci.
Samo da mi je vidjeti kakav bi onda mit napravili.Lud sam pa i pomislim ovako nesto ali ovo me tako raspucali da bih halalio titulu da samo vidim ajfelove mitomane na djeluemirzlaTu je napisao/la:Ako pobijedite...sigurno ce bit da ste nas kupili,ako su oni navikli kupovat ne mora znacit da se i ostali mogu kupit ili kupovat...i mene zivo interesuje sta bi pisali da ostanete kratki.
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 17 gostiju.