Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja 20. level, a to za noge ne znam... mozda moras otkljucativecaveca je napisao/la:Hoce li iko progovoriti za ovaj ufc ??![]()
ja skidam tako sto zalijepim link pjesme s youtubea na m.flvto.comElTigre9 je napisao/la:Neka aplikacija za skidanje muzike?
Hvala careMouse je napisao/la:ja skidam tako sto zalijepim link pjesme s youtubea na m.flvto.comElTigre9 je napisao/la:Neka aplikacija za skidanje muzike?
Nije loša ta..GracanicaAA je napisao/la:Po meni jako mnogo dobra stranica za skidanje igrica, odaberete svoj mobitel i verziju androida i rokaj![]()
http://java.mob.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra je i ta
Igrica je dobra, znam da je moj jaran to igrao kao lud a ja ne mogu da se naviknem da igram fudbalske igrice na mobitelu jednostavno ne znam upravljati kako treba nervira me strašnotheboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Krenes sa timom, izmisljeni igraci i igras od Division 3, 2, 1 pa sve do Elite division. Ostali timovi su pravi igraci, skoro apdejtovani transferi. Sve je izmijesano. Npr u division 3 igras sa Toulouse, Nantes, Gladbach itd. Ugl svi timovi svijeta su pomijesani u ligama.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi
SwiftKeyKrompir je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti dobar keyboard app za android sa vecim slovima, mali mobitel pa ne mogu dobro tipkati
Veni Vidi Tapatalk
theboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Krenes sa timom, izmisljeni igraci i igras od Division 3, 2, 1 pa sve do Elite division. Ostali timovi su pravi igraci, skoro apdejtovani transferi. Sve je izmijesano. Npr u division 3 igras sa Toulouse, Nantes, Gladbach itd. Ugl svi timovi svijeta su pomijesani u ligama.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi
I mene nerviraju kontrole ali eto, pravo sam se navukao bioFaraonTM je napisao/la:Igrica je dobra, znam da je moj jaran to igrao kao lud a ja ne mogu da se naviknem da igram fudbalske igrice na mobitelu jednostavno ne znam upravljati kako treba nervira me strašnotheboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi![]()
A igram i ja UFC i dobra je igra, i ne koristim noge uopšte, možda sa većim levelom se i to otključa.
Nakon jedno 40 pokušaja sam ga pobijediovecaveca je napisao/la:ma jesam..dosam sam do 30tog i to prije 2 dana i ne mozes ga pobjediti ...Ne znam nogama,znas li ???Sheyi je napisao/la:@vececea, jesi li srušio ovog na 12. levelu?
Ne ide mi nikako, prsti me zabole koliko ga udaram, a frajer me 2 puta zavali i ja na podu.![]()
Samo treniraj,i ide lagano