HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

juan
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la juan » 20 apr 2010, 18:37

spralja 15
grgat 15

bajic 14
djurasovic 14

kojadinovic 10 assist! ukupno 21 assist
jos min

napad siroki

85-73
kraj

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 apr 2010, 18:37

juan je napisao/la:IMP ne gledas tekmu i nepricaj bezveze
okle ti znas da ne gledam? os da ti prenosim sta komentator govori na TV :P
tekmu sam gledao od pocetka, tek nakon one pljacke sam dosao ovamo povirit da vidim sta govorite,ocete li se bar udostojit priznat i reci jbg ljudi gori nam pod nogam,moramo 8-) a ne ovako :oops: a ono gore sam napisa jer sam odlucio ne gledat tekmu,al jbg,nemogu to je jace od mene,pa sad paralelno gledam tv i ovamo sta ima :|
budite ljudi i priznajte da je ono ocita pljacka :|

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 20 apr 2010, 18:39

85-75

ko bi reko....
izvadili nas radonjic i djurasovic

okay imp, vidjoh post kasnije

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2010, 18:40

Ah, a dobro, nije nam nista pobjeda ni znacila, cak stavise i ocekivah i ''najavih'' poraz, samo mi zasmeta kad sam vidio rezultat i igramo kako treba, i onda odjednom pljuste tehnicke, nesportske, i ne mozes ni izvesti loptu bez da ti se sudi faul u napadu ako je za vjerovati izvjestajima, jer, kao sto rekoh, nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu.
Napravili smo vec posao sa uvjerljivim pobjedama kuci, 99 posto smo prvi, tako da sumnjam da nas i Igokea moze dobiti vecom razlikom nego sto smo mi njih, a za ostalo, nek prokomentiraju ljudi kad dodju kuci, al kazem, radije bih misljenja objektivnijih pojedinaca sa strane. ;P
Cestitke Bosni.
...Život za Široki...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 apr 2010, 18:42

Imp je napisao/la:
juan je napisao/la:IMP ne gledas tekmu i nepricaj bezveze
okle ti znas da ne gledam? os da ti prenosim sta komentator govori na TV :P
tekmu sam gledao od pocetka, tek nakon one pljacke sam dosao ovamo povirit da vidim sta govorite,ocete li se bar udostojit priznat i reci jbg ljudi gori nam pod nogam,moramo 8-) a ne ovako :oops: a ono gore sam napisa jer sam odlucio ne gledat tekmu,al jbg,nemogu to je jace od mene,pa sad paralelno gledam tv i ovamo sta ima :|
budite ljudi i priznajte da je ono ocita pljacka :|
Bilo je mnogo prekršaja na obje strane. Bosna utakmicu završila bez centara, pogodila 14 trica (14/30).Bosna je više željela pobjedu i bila borbenija a vi ste igrali pod ručnom.
FEDERER= KLOC

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2010, 18:45

Ajd jedan nevezani podatak, Charles Thomas je proglasen za MVP-a regularnog dijela ukrajinskog prvenstva, cestitke. :) Legao bi ovoj momcadi samo tako. 8-)
...Život za Široki...

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 20 apr 2010, 18:45

Nema veze za poraz,ali sudjenje je bilo katastrofa. Kad je Siroki krenuo u vodstvo ovi nam sviraju TRI nam. prekrsaja i Velicu tehnicka sto su kosarkasi Bosne iskoristili i tu je se utakmica prelomila. Ja neznam sta je sa onim Naletilicem,pa lik veze nema sa kosarkom,neznam vise ko ga gura...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2010, 18:55

prelomise tehnicke greske,tad se nervoza uvukla u redove sirokog i trica bosne koja je odlicno isla...inace sudjenje kriminalno,sto se vise blizio kraj imao sam osjecaj da ne navlace toliko bosni koliko sam mislio,vec su fkt nesposobni.Mada se siroki nije oporavio od one 3 tehnicke u minuti.Sudije svirale svaki ostriji pogled prema protivniku,a svaki kontakt tehnicka.Sje.ali su i jedne i druge,s tim da su malo vise Siroki po onome sto sam ja vidio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 20 apr 2010, 18:57

a jeste vi brzi sa sportsport.ba. Cim je utakmica zavrsila vi ste odmah vijest objavili i ti sa gustom da je Siroki izgubijo a kad Siroki nekoga dobije treba vam pa par sata (dana) da objavite tu vijest.Dj...... :evil:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 apr 2010, 18:59

a sta cu reci naletilicu dosta vise AMEN... suđenje smijesno... bosnina trica presudila i to je to...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 20 apr 2010, 18:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:prelomise tehnicke greske,tad se nervoza uvukla u redove sirokog i trica bosne koja je odlicno isla...inace sudjenje kriminalno,sto se vise blizio kraj imao sam osjecaj da ne navlace toliko bosni koliko sam mislio,vec su fkt nesposobni.Mada se siroki nije oporavio od one 3 tehnicke u minuti.Sudije svirale svaki ostriji pogled prema protivniku,a svaki kontakt tehnicka.Sje.ali su i jedne i druge,s tim da su malo vise Siroki po onome sto sam ja vidio.
odprilike bas tako
sudije katastrofa...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 20 apr 2010, 19:10

ono sudjenje u trecoj cetvrtini je malo reci katastrofalno,da ne kazem tendeciozno...stembergeru tehnicka regularna jer ga je prije toga opomenuo nakon sto je ovaj nesto protestovao,ali ako je ono faul bio sto je tad sviran stembergeru onda ne vidim smisao igranja odbrana u kosarci uopste...zatim velicu je svirana tehnicka cim je usao u teren,nisam vidio da je nesto puno prigovarao,kazem nisam vidio,ne kazem da nije,a parezanin cijelo vrijeme stoji u terenu....onda kasnije prijeti tehnickom klupi bosne,sve je ostalo na prijetnji...sve u svemu,nekako mi i nije toliko krivo sto je bosna dobila,jer finale je finale samo s bosnom kad se igra,svaka cast igokei i slobodi,ali jednostavno nije to to... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 apr 2010, 19:20

Aspolutno zaslužena pobjeda Bosne.Široki treba tražiti razloge poraza u lošoj igri i lošem pokrivanju šuta , a ne u suđenju koje je za obje strane bilo pogubno.Ogroman broj izgubljenih lopti i ogromna razlika u broju asistencija su bili presudni u ovoj tekmi.U tehničke ne ulazim.To je do ljudskog odgoja ako psuje sudiji i dobacuje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 apr 2010, 19:23

Ako vas je javno sramota priznati da je ovo bila klasična lakrdija imate PP pa se javite nećemo nikome reći da ste poslali poruke , hvala na razumjevanju .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 apr 2010, 19:25

kksiroki je napisao/la:Ako vas je javno sramota priznati da je ovo bila klasična lakrdija imate PP pa se javite nećemo nikome reći da ste poslali poruke , hvala na razumjevanju .
Kako je ljudima teško priznati da su zasluženo izgubili.Kujete Široki u nebo, pravite epove o nepobjedivosti, a onda kad izgube onda su krive sudije.Tipična bosanska tragedija.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 19:31

FRANK RIBERY je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ako vas je javno sramota priznati da je ovo bila klasična lakrdija imate PP pa se javite nećemo nikome reći da ste poslali poruke , hvala na razumjevanju .
Kako je ljudima teško priznati da su zasluženo izgubili.Kujete Široki u nebo, pravite epove o nepobjedivosti, a onda kad izgube onda su krive sudije.Tipična bosanska tragedija.
:mrgreen: :D ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 apr 2010, 19:59

kako nemate bht gledao sam čitavu tekmu slika ok,ramljak počeo prvi 5 min na playu!!!!izgubio 5 lopti,puljko nije igrao kad je bosna prelamala ut,a bio je dotad najbolji,jednostavno široki je mogao pobijediti,ali im je bilo potpuno svejedno,to može svako potvrdit ko je gledao tekmu,longin ušao zadnju minutu odma trica,a vidili se sami obrane širokog,bosna imala bar 10 trica da ih nije nitko čuvao,od tog milošević je promašio 3-4(jedan od smješniji igrača,kako je on mogao u zvezdi išta radit)naletilić ne tako loš,8 poena 4 skoka,što se tiče tehnički pretjerali su suci,rjetko kad sam vidio 6 sl.bacanja zaredom,dakle ramljak loš,ali zato većinu vremena proveo ili na klupi,ili na playu,štembi se nije ni igralo,špralja kao uvjek dobar to je to,200 ljudi u dvorani,onaj radonjić dadne tricu slavi ko da igra pred 20 000 ljudi..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 apr 2010, 20:02

Dabar je napisao/la:kako nemate bht gledao sam čitavu tekmu slika ok,ramljak počeo prvi 5 min na playu!!!!izgubio 5 lopti,puljko nije igrao kad je bosna prelamala ut,a bio je dotad najbolji,jednostavno široki je mogao pobijediti,ali im je bilo potpuno svejedno,to može svako potvrdit ko je gledao tekmu,longin ušao zadnju minutu odma trica,a vidili se sami obrane širokog,bosna imala bar 10 trica da ih nije nitko čuvao,od tog milošević je promašio 3-4(jedan od smješniji igrača,kako je on mogao u zvezdi išta radit)naletilić ne tako loš,8 poena 4 skoka,što se tiče tehnički pretjerali su suci,rjetko kad sam vidio 6 sl.bacanja zaredom,dakle ramljak loš,ali zato većinu vremena proveo ili na klupi,ili na playu,štembi se nije ni igralo,špralja kao uvjek dobar to je to,200 ljudi u dvorani,onaj radonjić dadne tricu slavi ko da igra pred 20 000 ljudi..
Neatraktivan protivnik prijatelju! :D :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 apr 2010, 20:06

FRANK RIBERY je napisao/la:
Dabar je napisao/la:kako nemate bht gledao sam čitavu tekmu slika ok,ramljak počeo prvi 5 min na playu!!!!izgubio 5 lopti,puljko nije igrao kad je bosna prelamala ut,a bio je dotad najbolji,jednostavno široki je mogao pobijediti,ali im je bilo potpuno svejedno,to može svako potvrdit ko je gledao tekmu,longin ušao zadnju minutu odma trica,a vidili se sami obrane širokog,bosna imala bar 10 trica da ih nije nitko čuvao,od tog milošević je promašio 3-4(jedan od smješniji igrača,kako je on mogao u zvezdi išta radit)naletilić ne tako loš,8 poena 4 skoka,što se tiče tehnički pretjerali su suci,rjetko kad sam vidio 6 sl.bacanja zaredom,dakle ramljak loš,ali zato većinu vremena proveo ili na klupi,ili na playu,štembi se nije ni igralo,špralja kao uvjek dobar to je to,200 ljudi u dvorani,onaj radonjić dadne tricu slavi ko da igra pred 20 000 ljudi..
Neatraktivan protivnik prijatelju! :D :lol:
haha,kako u nas protiv čapljine dođe 1000 ljudi,a što mi je najgore od poraza je to što sam igro 2 na kladionici 2,25 kvota povuklo me

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 20 apr 2010, 21:05

moglo se ovo dobit.. suci jesu pretjerali sa tim tehničkim, i to bezveze.. prvo puljko digne ruku cudeci se sta su mu svirali za faul, ovaj odmah tehnicku, velić u šoku podigne ruku, tehnička i njemu.. show.. zanimljivo da taj sudac nije sudio zadnju četvrtinu.. slučajnost?

i onda u sl. napadu odmah i štembergeru namjerna

to je dalo krila bosni, raspucali se na trici sa svih pozicija, nema ko nije ubacio. i to je to

zaslužena pobjeda bosne, gledajući razvoj situacije, no ne treba se puno zabrinjavati, sumnjam da ovo mogu ponoviti, pogotovo kad se mason vrati.

inače, naletilić u jednom napadu, izradili mu šut, sam ko duh na trici u kutu terena, i on se prepadne i krene na nekakav ulaz i izgubi loptu. čega se toliko boji nije mi jasno. pa i grgat puca kad ostane sam na trici

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.