BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Je li to za FACE 100%?Zar se mogu otkupiti prava prenosa samo za jedan meč?
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj ako Marjan prenosio, koji ce to spektakl da bude 
"Ide bekend Dzumhura i POEEEEN POEEEEN POEEEEN POEEEEN POEEEEEN, DAMIIIIR DAMIIIIIR DAMIIIIR DAMIIIIR, DZUMHUR VODIII DZUMHUR VODIII DZUMHUR VODIIII....15-NISTA ZA DAMIRA DZUMHURA"

"Ide bekend Dzumhura i POEEEEN POEEEEN POEEEEN POEEEEN POEEEEEN, DAMIIIIR DAMIIIIIR DAMIIIIR DAMIIIIR, DZUMHUR VODIII DZUMHUR VODIII DZUMHUR VODIIII....15-NISTA ZA DAMIRA DZUMHURA"
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Maloprije se Dzumi javio za FTV, izjavio da mu je najbitnije da odigra prvi set maksimalno agresivno i da proba da sto je moguce duze drzi svoj servis. Danas je odradio jedan trening i kaze da nema povreda i da nikad nije bio spremniji za jedan dobar mec. Najavio je da ce otkazati chellenge u Italiji, takodjer do wimbeldona igrace u Moskvi cini mi se challenge i ATP turnir na travi u Notingemu to kao priprema za Wimbeldon ali i taj turnir ce igrati samo ako udje direktno u glavni zdrijeb 

Prenos na ES-u
RTRS (PTPC) > FACE

RTRS (PTPC) > FACE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hocel biti gdje organizovan prenos u nekim od kafica ili negdje ( u Sarajevu naravno) ? 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: BiH Tenis
Papastathopoulos je napisao/la:Joj ako Marjan prenosio, koji ce to spektakl da bude

Ma bice na svakom koraku ba. Gdje god da odes gledat ce raja

FORZA MARŠAL !!!
KOmentator ce bit onaj Vedo a.k.a objektivnost.Sreca pa ce ES prenositi...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vedad je presao na ArenuZZtop10 je napisao/la:KOmentator ce bit onaj Vedo a.k.a objektivnost.Sreca pa ce ES prenositi...

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Joj ako Marjan prenosio, koji ce to spektakl da bude

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
e nisam to znao, onda nema ko drugi nego MakiPapastathopoulos je napisao/la:Vedad je presao na ArenuZZtop10 je napisao/la:KOmentator ce bit onaj Vedo a.k.a objektivnost.Sreca pa ce ES prenositi...

I onda kada više ne bude me ovdje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

@vedatore raruj file i negdje uploaduj i da skidamo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda fedex sutra uzme koji gem da se odigra zbroj vise.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledam sad ovaj Federer iz Svicarske, kad su Svirarci znali igrati tenisa? Idemo Dzumi 

Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma predat će to Roger, znate da on zna predat u po' meča. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Često mu se to dešava. Pogotovo u posljednje vrijeme...Unofficialpage je napisao/la:Ma predat će to Roger, znate da on zna predat u po' meča.

p.s. Ne znam otkud vam to da FACE prenosi

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro to ali predaje on i u toku meča. Znaš onda, davno je to bilo, kad je 2-3 meča pred'o nakon gubitka 1. seta.remA1 je napisao/la:Često mu se to dešava. Pogotovo u posljednje vrijeme...Unofficialpage je napisao/la:Ma predat će to Roger, znate da on zna predat u po' meča.sjeti se samo završnog Mastersa u Londonu.
p.s. Ne znam otkud vam to da FACE prenosi

To za FACE sam neđe pročit'o, nemam pojma gdje.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma možda i nije, pitao sam im ja na Fb stranici i samo sam seen dobio, mora da neka treba odgovara pa sam seen dobiobazeni je napisao/la:Je li to za FACE 100%?Zar se mogu otkupiti prava prenosa samo za jedan meč?
Sent from Tapatalk

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
uzmi ovo sa velikoooom rezervom... prvo igraju ana-dona, i sirotice dok se islikaju trebaće im sat... sam meč će biti peglanje jedno 2 sata minimum...Virtu4l je napisao/la:Drugi meč na Chatrieru, oko 12:30.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
FaraonTM je napisao/la:Ma hajde i ne valja efendija ako je ne skrati
alex1991 je napisao/la:Nece hutbe beli biti
Bože sačuvaj suze me obliše, baš blentav narodPapastathopoulos je napisao/la:Joj ako Marjan prenosio, koji ce to spektakl da bude

Ma zgazi ga Manijače, šta će Federer

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.