KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 12:21

fera je napisao/la:opet deranje veceras... kako stvari stoje imacemo jos duela sa sirokim jer oni ce biti prvi mi 4. ako i to uspijemo kako smo krenuli... trudicu se da ne pratim vecerasnju utakmicu i da ne saznajem rezultat u skorije vrijeme jer dosta mi je vise negativnih stvari...
sta ti je????ja sam taj koji je uvijek bio pesimista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..danas cemo da ih dobijemo :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 apr 2010, 14:33

šampioni je napisao/la:KOLIKA CE BITI KVOTA NA POBJEDU BOSNE SUTRA?
1.60 na Bosnu, na Široki 2.25.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 14:58

marken je napisao/la:Ljudi je li istina da su košarkaši Širokog čekali u autobusu u Jablanici 2 sata na putu zbog nekakvog udesa ?
kako rece @kksiroki cini mi se da su bili neki protesti tako nesto...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 20 apr 2010, 17:28

to nema veze, bice dosta i pola snage da nas mlatnu u zetri...

ReyHan
Kontakt:

Post Postao/la ReyHan » 20 apr 2010, 18:04

hahahahah....
kakvi su ovo delegati, ne mogu da vjerujem sta su uradili od ovoga kluba.
pa sve igraju neki ispodprosjecni igraci, stvarno je patnja gledati ovo.
a parezanin kralj na time outu,kada crta akciju, i nakon toga tri puta zaredom igra istu akciju na centra sirokog da bi dobio cetvrtu licnu....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2010, 18:10

joj cirkusa...3 tehnicke u 2 napada..8 slobodnih 2 lopte sa strane kad se lomi utakmica,ma ono nema ni u Bangladesu .I ne gleda mi se utakmica vise kad je pobjednik unaprijed odlucen.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2010, 18:42

Ah, a dobro, nije nam nista pobjeda ni znacila, cak stavise i ocekivah i ''najavih'' poraz, samo mi zasmeta kad sam vidio rezultat i igramo kako treba, i onda odjednom pljuste tehnicke, nesportske, i ne mozes ni izvesti loptu bez da ti se sudi faul u napadu ako je za vjerovati izvjestajima i to na kraju odlucuje i lomi utakmicu, no, kao sto rekoh, nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu.
Napravili smo vec posao sa uvjerljivim pobjedama kuci, 99 posto smo prvi, tako da sumnjam da nas i Igokea moze dobiti vecom razlikom nego sto smo mi njih, a za ostalo, nek prokomentiraju ljudi kad dodju kuci, al kazem, radije bih misljenja objektivnijih pojedinaca sa strane. ;P

Cestitke Bosni kako god, sigurno da im pobjeda daleko vise znaci, ali ovakvo sto baca mrlju na susret.
...Život za Široki...

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 20 apr 2010, 18:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj cirkusa...3 tehnicke u 2 napada..8 slobodnih 2 lopte sa strane kad se lomi utakmica,ma ono nema ni u Bangladesu .I ne gleda mi se utakmica vise kad je pobjednik unaprijed odlucen.
Ma je'l Boga ti? Omjer prekrsaja 28:25 u korist Bosne. Sudije su katastrofalne, odavno losije sudjenje na tekmama Bosna-Siroki nisam gledao, ali ostetili su i jednu i drugu ekipu. Sasvim zasluzena pobjeda Bosne, koja opet nista sustinski ne mijenja. A kao da gledam da ce forumski mudraci, paranoicari i sveznadari pricati o tome kako je ova tekma pustena, kupljena, prodana.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 20 apr 2010, 18:50

Čestitke na pobjedi!!! Suđenje kriminalno, grgatu 4 faula svirali, niti jedan nije bio, o tehničkim da ne pričam...One su vas vratile u utakmicu, ako će te biti pošteni, u nastavku vam je sve ulazilo i to je to!!! Naš nisu igrali ni 60%-70% svojih mogućnosti, odmah se to vidjelo. JOŠ JEDNOM ČETITKE!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 apr 2010, 18:50

Onima što ih je sramota zbog pobjede moge se javiti na pp :D :D :D :D :D :D , komentar suvišan.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 20 apr 2010, 18:52

Imam dojavu da su pojedini igraci prodavali ove utakmice u Ligi 6 sto se moze zakljuciti i neadekvatnim zalaganjem na utakmici, al ipak evo pokazali su da kada se hoce moze se dobiti i Siroki... :!:
mB!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 18:54

šampioni je napisao/la:Čestitke na pobjedi!!! Suđenje kriminalno, grgatu 4 faula svirali, niti jedan nije bio, o tehničkim da ne pričam...One su vas vratile u utakmicu, ako će te biti pošteni, u nastavku vam je sve ulazilo i to je to!!! Naš nisu igrali ni 60%-70% svojih mogućnosti, odmah se to vidjelo. JOŠ JEDNOM ČETITKE!!!
Sudjenje kriminalno pa naravno omjer faula 28 Bosna 25 Siroki :roll:
Inace pogresno si mislio,jer onome kome sve ulazi,taj i gubi. :mrgreen: :lol:
Ako cemo biti posteni :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 apr 2010, 19:00

Mukiol je napisao/la:ipak evo pokazali su da kada se hoce moze se dobiti i Siroki... :!:
naravno, i suci trebaju malo potegnut ...de sad pocmite s nekom statisikom osobnih,statistika je ko bikini sve otkriva samo ne ono najvaznije :D
ove 2 tehnicke i namjerna u 2 napada vride ko 8 osobnih

edit.Cestitke na pobjedit,kakvoj takvoj!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 apr 2010, 19:03

...ovako, utakmicu sam gledao na TV-u jer im je pravo kretenski terminza otići - utakmica počinje kada većina nas ide s posla. Prvo poluvrijeme nisam gledao, ali po onome što sam vidio, sudija pravo voli zviždaljku, natovario je centre obje ekipe ekspresno ličnim greškama. Kod situacije sa tehničkim greškama, nesportska je postojala, prva tehnička da, drugu je vala sudija presrao. Isto tako, dijelio je nesportske filmskom brzinom, u par navrata ošetitio Široki, ali i Bosnu. Jedna situacija koje se sjećam: uzima Špralja Božu na roling i ide na zicer uz aut liniju. Božo ga čvakne po rukama (blizu lopte) da spriječi koš, dobija nesportsku. Šta li, valjda nije sudija imao osjećaj da ovaj ide na loptu. Znam da se ovo ama baš nigdje i nikada ne svira. Uglavnom, sudije su griješile, malo više na štetu Širokog ali nisu toliko blatantno vukli za Bosnu koliko neki žele da predstave; činjenica stoji da su večeras bili najgori akteri na terenu i da su ispizdili obojicu trenera.
Bosni je pobjedu donijela suludo dobra trojka (čini mi se 14 ili 15 komada su složili večeras), čak je i Božo koji ima očajan šut ubo dvije. Rakočević jak pod košem, dobra rola. Također, iznenađujući doprinos Radonjića i zaboravljenog Bajića. Jovanović OK, 11 koševa, 6 asista, Felix 10 asista. Kod Širokog Špralja i Grgat standardni, uzroci poraza u loše postavljenoj zoni i lošem učinku vanjske linije. Malo me iznenadilo da je na jedno dvije minute prije kraja, trener Širokog maltene odustao od utakmice (iako se moglo stizati, jer Bosna je bila sve samo ne uvjerljiva), te počeo prazniti klupu, tako da mi se čini da mu ovaj poraz uopšte nije teško pao, dapače...
Sve u svemu, pobjeda koja ostavlja Bosnaše u igri za poziciju 2 koja će (možda) značiti finale play offa i NLB, a Široki nema za čim da žali, prvi su, dapače sa Masonom, ovo će za njih biti "cakewalk" na putu do titule, jer i totalni laici mogu da vide da smo mi ostali za klasu slabiji od njih.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 apr 2010, 19:04

Imp je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:ipak evo pokazali su da kada se hoce moze se dobiti i Siroki... :!:
naravno, i suci trebaju malo potegnut ...de sad pocmite s nekom statisikom osobnih,statistika je ko bikini sve otkriva samo ne ono najvaznije :D

koliko je bosni sudzeno namjernih?!
koliko sam ja vidio 2
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 apr 2010, 19:07

da ali u kojim trenucima? necu se vise ovdi prepirat oko sudaca,ko je gleda zna sta je bilo,vi sto neki necete da priznate ok,to me ne zanima ali i vi znate sta je bilo,pozdrav :mrgreen:
jel ziv treci sudac?jel ozbiljnije ozljedjen?ili je samo otisao jer mu nije savjest dopustila da sudjeluje u onoj sudackoj lakrdiji :P :oops:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 apr 2010, 19:08

"42" tehnicke nam moraju svirati da pobijedimo. :D :D :D :D
Pomalo sam prebacao na utakmicu, petljanja u Dolini sunca su mi bila interesantnija, a ovo sto sam vidio ubili smo ih tricama i to je to.
Tehnicke necu komentarisati, nisam ih vidio, a sto se tice faulova centrima obje ekipe, sigurno je da bar pola nije postojalo.
Nasi odigrali solidno, a kod Sirokog je ocigledno Mason falio veceras...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 apr 2010, 19:09

al... je napisao/la:...ovako, utakmicu sam gledao na TV-u jer im je pravo kretenski terminza otići - utakmica počinje kada većina nas ide s posla. Prvo poluvrijeme nisam gledao, ali po onome što sam vidio, sudija pravo voli zviždaljku, natovario je centre obje ekipe ekspresno ličnim greškama. Kod situacije sa tehničkim greškama, nesportska je postojala, prva tehnička da, drugu je vala sudija presrao. Isto tako, dijelio je nesportske filmskom brzinom, u par navrata ošetitio Široki, ali i Bosnu. Jedna situacija koje se sjećam: uzima Špralja Božu na roling i ide na zicer uz aut liniju. Božo ga čvakne po rukama (blizu lopte) da spriječi koš, dobija nesportsku. Šta li, valjda nije sudija imao osjećaj da ovaj ide na loptu. Znam da se ovo ama baš nigdje i nikada ne svira. Uglavnom, sudije su griješile, malo više na štetu Širokog ali nisu toliko blatantno vukli za Bosnu koliko neki žele da predstave; činjenica stoji da su večeras bili najgori akteri na terenu i da su ispizdili obojicu trenera.
Bosni je pobjedu donijela suludo dobra trojka (čini mi se 14 ili 15 komada su složili večeras), čak je i Božo koji ima očajan šut ubo dvije. Rakočević jak pod košem, dobra rola. Također, iznenađujući doprinos Radonjića i zaboravljenog Bajića. Jovanović OK, 11 koševa, 6 asista, Felix 10 asista. Kod Širokog Špralja i Grgat standardni, uzroci poraza u loše postavljenoj zoni i lošem učinku vanjske linije. Malo me iznenadilo da je na jedno dvije minute prije kraja, trener Širokog maltene odustao od utakmice (iako se moglo stizati, jer Bosna je bila sve samo ne uvjerljiva), te počeo prazniti klupu, tako da mi se čini da mu ovaj poraz uopšte nije teško pao, dapače...
Sve u svemu, pobjeda koja ostavlja Bosnaše u igri za poziciju 2 koja će (možda) značiti finale play offa i NLB, a Široki nema za čim da žali, prvi su, dapače sa Masonom, ovo će za njih biti "cakewalk" na putu do titule, jer i totalni laici mogu da vide da smo mi ostali za klasu slabiji od njih.
potpis...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 19:10

nerminh74 je napisao/la:
Imp je napisao/la:

koliko je bosni sudzeno namjernih?!
koliko sam ja vidio 2
Ma inace kod njih ide nepristrasno ocjenjivanje utakmice.
Ne znas koji su gori sudije ili ovi koji kobajagi govore o ''potegnuti'' iako se ''potezalo''na obe strane.
U slucaju pobjede njihovog tima,statistika je jedna od vaznijih dok u porazu oblace bikini. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 20 apr 2010, 19:14

harishp je napisao/la: Sudjenje kriminalno pa naravno omjer faula 28 Bosna 25 Siroki :roll:
nije mjerilo suđenja omjer prekršaja
bitan je kriterij i kad sudija svira

Bosna nevalja pet para doduše probudili su se nakon onih tehnički za Široki što je u konačnici i odlučilo odnosno prelomilo utakmicu

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.